הדלקת נרות

הדלקת נרות

אני, הוא. ההורים שלו. הילדים שלו ושל אשתו לשעבר, בעלה הנוכחי, הילדים של האקסית שלו ושל בעלה. אחיו והילדות שלו. חברה שלו לשעבר.

כן כן, אני יודעת שחלק יחשבו שזה חזון אחרית הימים, והם מרגישים נהדר האחד עם השני ועם הצאצאים והלשעברים שמתווספים, אבל בתכלס זה די מטורף.
נו, לפחות אם ניפרד אדע שאוזמן להדלקת נרות.

kisslali

New member
לי זה נשמע כמו סצנה מסרט שוודי

מישהו שם מהתחום הטיפולי?

ובעצם, אולי זה העתיד? אולי זה מה שיקרה עם ריבוי הגירושין וכד'? לא בטוחה שזה הדבר הכי גרוע בעולם...

ללי

בחיי שלא חשבתי על זה ואכן יש דומיננטיות למקצועות הטיפול שם. הפלת אותי עם האבחנה!
כולם כאלה טיפולים שאני מרגישה כאילו בסוף המפגשים יצא פלט עם אבחנת אישיות שלי.
זה אמנם לא הסצנה הכי קשה שאני יכולה לחשוב עליה, אבל זאת התמודדות ממש לא פשוטה שכולם שם החברים הכי טובים של כולם.

kisslali

New member
פשוט מאוהבת (באנגלית: Prime)

"הסרט, הוא קומדיה רומנטית המתרחשת בניו יורק ומספרת את סיפור אהבתם של אישה גרושה בת 37 (אומה תורמן) ובחור צעיר ורווק בן 23 (בריאן גרינברג)
העלילה מסתבכת, כאשר מתברר כי הפסיכולוגית של האישה (מריל סטריפ), היא אימו של הבחור הצעיר"

דוגמא אחת מני רבות - ממש ג'אנר - המשפחה הטיפולית...

ללי

mother cat

New member
נשמע המממ... מעניין!

איך היה? איך היתה האווירה? הילדים כולם הסתדרו? ואת והאקסית?
&nbsp
ושל מי היה הרעיון הזה להזמין את כולם?

הם רגילים וחברים האחד של השני

וכפי שנמסר לי, הכינוסים בפסח עוד יותר הזויים ומלאי האקסים לשעבר של כל האקסים בהמשך.
הרעיון להזמין את כולם? זה היה מובן מאליו, כשהכרתי אותו ידעתי שהוא בקשר נהדר עם גרושתו, בעלה, הילדים של כל אחד מהם, חברתו לשעבר- ובכלל כולם חבורה מפרגנת ועליזה.
זאת אני שקשה לה עם החברויות האלה, ואני מרגישה כמו מישהי שנבחנת על ידי יותר מידי אנשים שמכירים האחד את השני עוד הרבה לפני שאני הצטרפתי לחבורה העליזה. זאת אני שלא עליזה מהסיפור, אולי כי אני מרגישה פחות בטוחה בסצנה ההזויה.

למעלה