הדלת של הארון חורקת
קצת ארוך אבל תחזיקו מעמד.
אני מאמין גדול ביין יאנג. לכל כוח חייב להיות כוח מנוגד שיאזן אותו. שני כוחות מנוגדים מאזנים אחד את השני, מזינים אחד את השני, משלימים אחד את השני. בהתחלה הם מתנגשים אחד בשני ויוצרים עימותים וחיכוכים, אך עם הזמן הם לומדים כיצד לאזן את עצמם בניהם, ואז מושגת ההארה. לכן, לא הופתעתי כאשר התחלתי לשים לב ל"אלמנטים גאים" במשיכה המינית שלי. וזה בסדר גמור מבחינתי. אני בן אדם מאוד פתוח ומאוד זורם. אני מאוד כנה עם עצמי ואחרים. אבל עדיין, כשאני עכשיו יושב לי וחושב על המשמעות של זה, תחושה לא נעימה מתגנבת וצובטת אותי. ולמה זה קורה? זה קרה לכם? אני חושב שאני פוחד לאבד את המשיכה שלי למין הנשי. אבל אם אני חושב על זה, זה מגוכך. אני פשוט מאוהב בגוף הנשי, אני חושב שזו אחת מיצירות האומנות הגדולות ביותר שיש. כ"כ נהנה לענג אותו, כ"כ נמשך אליו. הוא מעורר בי תשוקות כאלו חזקות. אם הייתי גיי לחלוטין, אז כל הרגשות האלו לא היו שם מלחתחילה (למרות שאני סבור שאין דבר כזה גיי לחלוטין, או סטרייט לחלוטין). אז למה עדיין אני מרגיש קצת לא נעים עם עצמי? האם זה רק עניין של התרגלות? האם אני עכשיו בשלב ששני הכוחות המנוגדים מתנגשים, ועם הזמן הם ילמדו לאזן אחד את השני? מה אתם חושבים? אני חושב שמשיכה מינית לשני הצדדים רק תעשה אותי אדם שלם יותר, טבעי יותר וחופשי יותר. אני חושב שכך רק אוכל להנות עוד יותר מהמשיכה המינית שלי לנשים. והרי זה דבר טבעי לחלוטין, יש המון בנות שהיו להן התנסויות גאות, אך בעיקרון הן מעדיפות להימשך לגברים. כך גם אני (רק לנשים). אבל עדיין אני מפחד שמשמעות הרגשות הגאים האלו היא שאני הולך לאבד את המשיכה שלי לנשים. אין לי שום בעיה להיות בי-סקסואל (למעשה אני חושב שזה טבעי הרבה יותר מלהיות סטרייט. סטרייט זה משעמם.), ואני פוחד לאבד את זה. אני פוחד "להיתקע" רק בצד אחד של היין יאנג ולאבד את השני. אם יש פה בי-סקסואלים, גם אתם חשתם ככה בהתחלה? האם זה רק הפחד הראשוני מדבר מה חדש ולא מוכר, שיעבור ברגע שמתרגלים לעצמך?
קצת ארוך אבל תחזיקו מעמד.
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)