הדלת של הארון חורקת

psych out

New member
הדלת של הארון חורקת

קצת ארוך אבל תחזיקו מעמד.
אני מאמין גדול ביין יאנג. לכל כוח חייב להיות כוח מנוגד שיאזן אותו. שני כוחות מנוגדים מאזנים אחד את השני, מזינים אחד את השני, משלימים אחד את השני. בהתחלה הם מתנגשים אחד בשני ויוצרים עימותים וחיכוכים, אך עם הזמן הם לומדים כיצד לאזן את עצמם בניהם, ואז מושגת ההארה. לכן, לא הופתעתי כאשר התחלתי לשים לב ל"אלמנטים גאים" במשיכה המינית שלי. וזה בסדר גמור מבחינתי. אני בן אדם מאוד פתוח ומאוד זורם. אני מאוד כנה עם עצמי ואחרים. אבל עדיין, כשאני עכשיו יושב לי וחושב על המשמעות של זה, תחושה לא נעימה מתגנבת וצובטת אותי. ולמה זה קורה? זה קרה לכם? אני חושב שאני פוחד לאבד את המשיכה שלי למין הנשי. אבל אם אני חושב על זה, זה מגוכך. אני פשוט מאוהב בגוף הנשי, אני חושב שזו אחת מיצירות האומנות הגדולות ביותר שיש. כ"כ נהנה לענג אותו, כ"כ נמשך אליו. הוא מעורר בי תשוקות כאלו חזקות. אם הייתי גיי לחלוטין, אז כל הרגשות האלו לא היו שם מלחתחילה (למרות שאני סבור שאין דבר כזה גיי לחלוטין, או סטרייט לחלוטין). אז למה עדיין אני מרגיש קצת לא נעים עם עצמי? האם זה רק עניין של התרגלות? האם אני עכשיו בשלב ששני הכוחות המנוגדים מתנגשים, ועם הזמן הם ילמדו לאזן אחד את השני? מה אתם חושבים? אני חושב שמשיכה מינית לשני הצדדים רק תעשה אותי אדם שלם יותר, טבעי יותר וחופשי יותר. אני חושב שכך רק אוכל להנות עוד יותר מהמשיכה המינית שלי לנשים. והרי זה דבר טבעי לחלוטין, יש המון בנות שהיו להן התנסויות גאות, אך בעיקרון הן מעדיפות להימשך לגברים. כך גם אני (רק לנשים). אבל עדיין אני מפחד שמשמעות הרגשות הגאים האלו היא שאני הולך לאבד את המשיכה שלי לנשים. אין לי שום בעיה להיות בי-סקסואל (למעשה אני חושב שזה טבעי הרבה יותר מלהיות סטרייט. סטרייט זה משעמם.), ואני פוחד לאבד את זה. אני פוחד "להיתקע" רק בצד אחד של היין יאנג ולאבד את השני. אם יש פה בי-סקסואלים, גם אתם חשתם ככה בהתחלה? האם זה רק הפחד הראשוני מדבר מה חדש ולא מוכר, שיעבור ברגע שמתרגלים לעצמך?

FireDragon

New member
אמ...

לא יודע למה בחרת דווקא בפורום הזה...פורום "זהות מינית" יתאים הרבה יותר...אבל זה לא קריטי. 1)אני לא אתחיל להתווכח איתך על "גיי לחלוטין" ו"סטרייט לחלוטין". אני רק אגיד לך שאני לא נמשך לבנות, מעולם לא נמשכתי- ואני לא רואה את זה קורה במאתיים שנים הקרובות. לבנים לעומת זאת... 2)אני חושב שהגישה האלטרנטיבית (וזה מצוין) שלך לנושא היא זו שגרמה להרגשה הזאת. אם אתה נמשך לשני המינים- אתה בי, וזה מי שאתה. אין פה עניין של "להעדיף להימשך לX במקום לY"...אתה מסוגל להיות עם שני המינים-מה שאומר שאתה מסוגל להיות מאושר במיטה ובחיים עם גבר, כמו גם עם אישה. אני לא מסוגל להיות -בטוח- לגבי מי אתה, כי אף אחד חוץ ממך לא יכול להיות בטוח- אבל אני עובד על פי מה שנתת, ואתה עצמך הגדרת את עצמך כביסקסואל. 3)הומוסקסואליות לא "נעלמת" אם היא אמיתית. כמובן שיש ענייני הורמונים בגיל ההתבגרות שלעיתים נדירות מאוד יוצרות משיכה "מזויפת" למין השני- וזה נעלם אחרי זמן מה, אבל אני מניח שלא כך זה אצלך. כמו הומוסקסואליות-גם הטרוסקסואליות לא נעלמת. אם אתה סטרייט- זה מי שאתה, אם אתה גיי- זה מי שאתה. אם אתה נמשך לשניהם- אף אחד מהם לא "יעלם". כי גם ביסקסואליות לא נעלמת. 4)אחרי שסיכמנו את כל זה- אתה יכול להרגיש חופשי להסיק מסקנות בעצמך. אני מאוד שמחתי לשמוע שאתה קמבל את עצמך כמו שאתה- אבל זה פשוט דורש זמן, להתרגל לעצמך ולקבל את עצמך. ברגע שזה יקרה- הפחד שאם תסלח לי- חסר ביסוס לחלוטין- ייעלם.

מורן א

New member
מסכימה עם FireDragon..

אכן פורום "זהות מינית" יכול להתאים יותר. פחד הוא רגש טבעי, ביחוד מהלא ידוע וברגע שזה הופף למוכר וידוע, אז הפחד מפנה מקום לרגשות אחרים. מורן

למעלה