הדם הכאב והקטל...

לי28

New member
הדם הכאב והקטל...

17 בני נוער אשר יצאו לבילוי ומצאו את מותם, 17 משפחות אשר איחלו בילוי נעים ושלחו את ילדהם לבילוי... הנאה, יציאה של יום שישי. מחבל אחד אשר החליט לצאת ולהרוג יחד איתו חפים מפשע, נדחף לתור של בני נוער אשר מבקשים להכנס לדיסקוטק, בנות חינם... התור ארוך, רוצים להתפרק ולרקוד. 17 משפחות אשר נשארות עם כאב האובדן ועוד פצועים רבים אשר ימשיכו לסחוב איתם את הכאב, הטראומה והפציעה. ואין באפשרותינו לעשות דבר וידינו כבולות, כל אשר נשאר הוא לבכות, לנסות לצעוק... אך אין שומע ולהשאר בחוסר מודע מה יהיה מחר, עד מתי וכמה... וליבי נמצא עם ההורים אשר ילדיהם יוצאים לבילוי וחוזרים בשעות הקטנות של הלילה, ההורים אשר עד היום חששו מהקטל בדרכים ונוספה להם דאגה חדשה... פיגועי יום שישי... בנוער תמים אשר יוצא להתפרק ולרקוד. מרכינה את ראשי לזכר אותם נערים ונערות של יראו יותר את המחר, כואבת את כאב הפצועים והמשפחות. שלכם לי28

ODED99AA

New member
הרשי לי להגיב?

ראשית כל לא 17 משפחות אלה 16 2 נערות מאותה משפחה נירצחו באותו יום מר עדמתי נאלץ לסבול זאת נקווה שהיום תינתן התגובה ההולמתכי זו הכרזת מלחמה העיניין הוא רק התגובה עודד

לי28

New member
לא נכנס לקטנות אך..

17 משפחות 18 הרוגים... תייר בן 20 שהגיע לארץ הקודש ויצא לבילוי של שישי, רצה לרקוד להנות ומצא את מותו, נלחם על פצעיו אך לבסוף.. המוות היה חזק ממנו. בכאב..לי28

Analyzer

New member
כולנו כואבים את קורבנות אסון אוסלו

לצערי יש לי תחושה שאנו חיים מעם של מזוכיסטים. במקום לדבר על איך להגיב ולהחזיר את הביטחון האישי לכל אחד... מנסים לפמפם לנו שיש לנצור אש ולא להגיב. במקום שמנהיגנו יפנו את ראשם ויסתכלו באזרחי המדינה ובכאב והסבל שהפך לחלק בלתי נפרד (ובלתי ניסבל) של חייהם, מעניין אותם רק ``מה יגיד העולם...`` הרי לאורך כל ההסטוריה העולם עצם את עיניו והניח לנו לסבול ולמות, ולא הגיש לנו עזרה. ומה הוחלט במיטבחון? ... לתת ארכה לערפאת למה? שיספיק לשלוח את השהיד הבא?

אמיר.

New member
יש הבדל.

לפני שבוע היינו המומים מאסון `ורסאי`. היום קיבלנו את הפיגוע בת``א (אני שמעתי על כך במוצ``ש). מה ההבדל ? הטיפול בטרור קשה ומורכב. יש דעות קוטביות בעם ויש לחץ בינ``ל. הטיפול בעברינים מקומיים (בניה, תעבורה וכדו`) אין בו לכאורה שום מניעה. מה מונע מהממשלה לטפל בכולם במלוא הרצינות ? יודעים מה ? מוותר על כך ש`יכנסו` בערבים.... נראה את השלטון קנכנס` בעברינים ההם. (מאחד שגר בשטח אש...)

למעלה