הדמויות האהובות והשנואות

Alon8304

New member
הדמויות האהובות והשנואות

שלום לכולם, אני חדשה בפורום. (תתעלמו משם המשתמש. הוא של אח שלי). רציתי לדעת מי הדמויות האהובות עליכם ביותר והשנואות עליכם ביותר בצעירים חסרי מנוח. אני אוהבת את ויקטוריה, קריקט, מאק, דני רומולוטי, ג'ק, בילי וקתרין. הדמויות השנואות עליי הן ג'יל, טרישה, אוליביה וניל. מה דעתכם?

KOBEMANIA

New member
דני רומולוטי? נוסטלגיה../images/Emo13.gif

דמויות שנואות- דיאן טרישה+מייגן וכל מה שקשור בהם אוליביה כריסטין ברוק צנסלר וקאסי כמובן דמויות שבגללם אני רואה טלוויזיה ב 19:00 בילי ומאק ויקטור וג'ק ג'ון וג'יל אשלי וניקי ויקטוריה ודרוסילה

Alon8304

New member
זוגות

תסלחו לי, לא שמתי לב שכבר היו פורומים על הנושא של דמויות אהובות ושנואות. אילו זוגות לדעתכם צריכים להיות יחד? לדעתי, מייקל וקריקט, ג'ק וניקי, ג'יל וברוק, ג'ון (אבא של ג'ק) וקתרין.

Music4Life

New member
אני אשמח לענות...

אהובות: - קריסטין - שרון - אשלי - דרוסילה - מאק - פול שנואות: - מייקל בולדווין - דיאן - טרישה - ויקטור (ככה ככה) זהו בערך... אני הכי שונאת שת דיאן וטרישה...די מנאס מהם כבר!!!! שילכו הביתה!

The Abbott Girl

New member
יאללה גמני ../images/Emo72.gif

אהובות: ג'ק ג'ק ו... ג'ק!!!! טוב נו גם: ג'יל, אשלי, בילי, ג'ון (ובקיצור כל משפחת אבוט), גרייס, מייקל, פיליס המדהימה, ולפעמים גם דרו. ויקטוריה המדהימה וגם ניקי חמודה. שנואות: המשופם כאילו דההההההההה שרון (כן אני מצהירה בפומבי: אני שונאת את שרון!!! מייגן (שתמות שתמות!!!) כריסטין ופול (הזוג הכי משעמם שיש) מריסה, לין, מארי - תקחו קבוצת התאבדות ביחד, מיותרות בסדרה והא כן... דיאן, בעעע עליה

יוליקה

Member
מנהל
היי, זה לא בריא כל כך הרבה שינאה

ממתי את שונאת את שרון? אני מכוונת, מאיזה תקופה שלה התחלת לשנוא אותה? אני חייבת לומר לך משהו בקשר לסיומת הקבועה שלך: ירמי קפלן: מתי ראית אותו לאחרונה? גם אחי וגם הבן שלי חברים טובים שלו, הם מנגנים יחד באולם חזרות משותף. את צריכה ממנו משהו?????????????חתימה, תמונה?????????

The Abbott Girl

New member
אחח שרון שרון ../images/Emo72.gif

אני לא מכירה אותה כ"כ הרבה זמן (כמה זמן אני צופה איזה שנה חצי?) אבל בכל התקופה שהכרתי אותה היא פשוט משעממת!!! העקרת בית שיושבת כל היום בבית אבל עדיין צריכה מטפלת לילדים, זונחת את בעלה הדיי שווה לעיתים קרובות. קרב עם גרייס הבהחלט שווה ולקחה לה את הילדה (אני עוד בעד איחוד של קאסי וגרייס) ועכשיו כל הסיפור עם טוני, נו באמת!!! טוני היה כזה מעצבן ומכוער (טוני2) טוב שהוא מת! טוב זהו הרגעתי עצבים

Dawn12

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo24.gif

החמישייה הפותחת שלי: (אוהב! אוהב! אוהב!) 1. פיליס
2. ויקטוריה 3. ג'יל 4. ג'ק 5. אשלי החמישייה הסוגרת שלי: (מתי כבר תמותו?) 1. אוליביה
2. כריסטין 3. ניל 4. מרי 5. תומאס

שמיצית

New member
גמני רוצה../images/Emo9.gif

אהובות:
ג'ק
ג'יל
בילי
קת'רין
דרוסילה שנואות:
ויקטטור
אל תסקלו אותי, אבל...אשלי...
כריס
פול

עכשיו אני...../images/Emo3.gif

אוהבת:
אשלי
בילי
מקנזי
והצמד הבלתי נלאה ג'ק וג'יל שונאת:
בריטני
גיי.טי
תומס
טרישה
ודיאן אחרונה ובהחלט לא חביבה (לפחות עד שיחליפו אותה בשחקנית סוזן וולטרס המדהימה)

יוליקה

Member
מנהל
הבחירה שלי

אוהבת
קתרין פול אשלי (הקודמת) בראד בלייד - אתם זוכרים אותו?? ויקטוריה ראיין גרייס הראשונה מלקולם - חתיך!! שונאת
מרי - אמא של פול דאגלס אוסטין - החבר של ויקטור שהכיר לו את ניקי הוא היה כזה דבק!!! טרישה ואביה - איכס!!! גרייס השניה אוליביה מרגיזים אותיבוקס| ג'יל ניקי ניקולאס אסתר - הטיפשה (למרות שמשחקת את הטיפשה טוב) דרו

למעלה