הדמות החדשה שלי....=)

top one

New member
הדמות החדשה שלי....=)

מה אני יכול לשפר להוסיף מה למחוק ואיך היא????? =)

top one

New member
יש מצב מישהו מגיב לי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

skinheadil

New member
וואלה אחי ת'מעפן

בחיים שלך אל תצייר במוקומות שאתה לא יודע איפה אתה מצייר (אני מדבר על הרצליה) ועם אתה כבר מצייר תעשה משו יפה באמא שלי אחי אני לא רוצה להעליב אותך ואין לי שום סיבה אתה אולי ילד גבר אבל אחי תשתפר אתה כיערתה לחבר שלי תבלוד יעני אחי זה מ-כ-ו-ע-ר!!!! ממש תשב תעשה סקאצים לך תתאמן בנינים נטושים אתה מכער לי ת'ארץ זה ממש ממש ממש מכוער חושרמוטא

top one

New member
כה תודה בבאמת

s09

New member
.........

אישית.... לא רוצה לגרום למישהו לבכות... ...אבל... אני לא רואה פה דמות.. אני רואה בטריה עם רגליים וידיים.. ואת הטאג אתה יכול לשפר עם עצמך ורק עם עצמך.. אל תשאל אנשים איך לשפר את הטאג כי אש הוא לא יהיה שלך אבל באמת שלך... תכתוב אותו מלא מלא ולאט לאט הוא ישתנה ואז אתה תסתכל על הטאג הזה מתגיד לעצמך .." איזה הומו הייתי עם הטאג המכוער המזיין גמלים הזה " ואז אתה תרצה למחוק אותו כל פעם שתראה אותו ברחוב.. אז... לכל הטויים האלה שכותבים ברחוב.. הנה לכם עצה = אל תכתבו ברחוב עד שיהיה לכם משהו סביר ותאמין לי שרוב הרייטרים מסתכלים על טאגים שלהם מפעם ואומרים " איזה הומו הייתי עם הטאג המכוער המזיין גמלים הזה "..... זאת העצה שלי אליכם.~!

SNK

New member
אין בעד מה

חח באמת אחי.. מה אתה רוצה? שאני יגיד לך כמו בתגובה מתחתי שאני באמת לא רואה שם דמות? אז הינה: ני באמת לא רואה שם דמות!! והטאד פשוט מדי.. תה יודע מה .. עזוב פשוט.. הוא פשוט לא משהו אני לא רוצה להיות רע.. הטאג שלי גם לא מושלם (אפילו לא קרוב!) אבל.. טוב אין לי אבל.. חחחח בגלל זה פשוט היה עדיף שאני יכתוב שאני מסכים עם החזיר שתמחק הכל.. תתחיל מחדש וזהו. יום מצויין שיהיה לך! ^ ^

top one

New member
סבבה אחי תודה

אני יעבוד על הטאג שלי ואז יצא לרחוב ...ובקשר לדמות אני יעשה חדשה ולראה מה יצא סוף סוף דגובות כמו שצריך!!!! פייסססס!!!

למעלה