הדמו של FXCM מאודדדדדדדדד איטי

תָּמִיר

New member
הדמו של FXCM מאודדדדדדדדד איטי

איטי עד כדי גיחוך. ואני לא מדבר על איטיות של המסחר עצמו אלא גם הזזת העכבר על הגרף או הזזת הגרף. כמובן שכשמנסים לעביר פקודה, זה לוקח סביבות 30 שניות עד שהחלון בכלל מואיל להראות סימני חיים. הם טוענים שהאיטיות הזו היא "רק בדמו". האמנם? האם יש כאן עוד מישהו עם דמו של FXCM שחווה איטיות שכזו? לפני כמה חודשים, התייאשתי מהם (ברמת הדמו) והתחברתי לאלפארי. שם הדמו אץ רץ והכל דופק טיפ טופ אבל ברמת העיקרון, סביר שאפתח בסופו של דבר חשבון חי ב-FXCM ולכן אני מוטרד מסוגית האיטיות הזו אצלם. שלחתי אליהם שוב מייל בנושא, אבל סביר שהתשובה תהיה שוב "זה רק בדמו". נו טוב, אבל אני צריך שהדמו יעבוד נורמלי כדי לדבג נכון את הסקריפטים שלי ורק אז אעבור לחשבון חי אצלם אז אני שואל, האמנם האיטיות הזו שלהם זה רק בדמו? וגם..האם יש איזה פיתרון ידוע לאיטיות הזו של הדמו שלהם? תָּמִיר

rafipips

New member
הבעיה שלך מקומית , תבדוק את המחשב ו...

אתה מתאר בעיה מקומית אצלך במחשב , תסיר את ההתקנה ותתקין מחדש , תבדוק את מצב התחזוקה של המחשב ( מעבד מתחמם , ניקוי רוגלות , וקבצי קוקי וכ"ו ) התוכנה היא בדיוק אותה תוכנה כמו כל החברות האחרות . ההבדל בינה לאחרות זו הכתובת ממנה היא מקבלת ציטוטים והחיבור לברוקר . אבל מבחינת התוכנה אין הבדל בינה לבין ברוקרים אחרים . זו אותה תוכנה בדיוק .

תָּמִיר

New member
אם הבעיה במחשב, גם הדמו של אלפארי היה מקרטע

אך לא. הדמו של אלפארי רץ מהר ובצורה חלקה. אי לכך, אני סבור שהבעיה היא איפשהו מחוץ למחשב שלי תודה על ההתייחסות, תָּמִיר

rafipips

New member
תנסה להתקין מחדש , ועוד דבר

כשאתה מפעיל דמו חדש , ובמיוחד אם אתה פותח הרבה צמדים , בהתחלה הוא מוריד נתונים של הגרפים , ואין מה להשוות את מהירות שליחת הנתונים של אלפרי לחברות אחרות . לא לחינם כשצריכים נתונים אחורה לבדיקות מורידים מאלפרי . אבל גם במקרה כזה זה אמור להסתדר אחרי כחצי שעה . אצלי אחרי החצי שעה הנ"ל זה עובד מצויין .

תָּמִיר

New member
אני עובד עם צמד אחד בלבד. EURUSD

וככל שזכור לי, לפני שעברתי לאלפארי עבדתי עם התוכנה שלהם כמעט חודש והאיטיות הזו שררה כל הזמן הזה. קשה לי להאמין שזה קשור להורדת נתונים כפי שאתה מציין. תָּמִיר

תָּמִיר

New member
אכן,, לא קשור לצמדים ו/או לעידכוני נתונים

ועדיין, תוכנת הדמו של FXCM אצלי מאוד מאוד מאודדדדדדדדדד איטית. לכן שאלתי: האם יש כאן מישהו עם תוכנת הדמו של FXCM שאצלו זה רץ מהר? אם כן, אשמח אם יאמר לי מה בדיוק ההגדרות אצלו כדי לנסות ולפתור אצלי את הבעיה. תודה, תָּמִיר

rafipips

New member
לא נראה לי שיש אילו הגדרות שישנו את זה

תתקשר לתמיכה של FXCM , הם ישמחו לעזור לך . ""גם ובמיוחד"" אם אין לך חשבון אמיתי אצלם . בהצלחה

amirvx

New member
תוריד דמו של חברות אחרות ותשווה

תסתכל בחתימה יש לך קישור לאתר עם הדמו של כל הברוקרים במט"ח

תָּמִיר

New member
הורדתי כבר. השוויתי כבר. הם איטיים מאוד מאוד

חבר'ה, אני לא סוחר מהיום. היו לי כבר גרסאות דמו של חברות אחרות. בשום מקום לא נתקלתי באיטיות מופגנת שכזו. אני מדבר על איטיות של המטא-טריידר עצמו, תגובותיו מאוד איטיות, החלונות נפתחים בעצלתיים, פקודה שנשלחת מתמהמהת בערך 30 שניות עד שמתקבל מסך האישור. פקודות SL או TP נשלחות באיחור מאוד מאוד משמעותי. אותו מחשב, כשמריץ דמו של חברה אחרת (אלפארי), רץ היטב ומגיב בקלילות. אי לכך, לא מדובר בבעיה של המחשב, ולא של האינטרנט אלא רק של השרת של החברה עצמה (FXCM) אני מבקש לדעת אם מישהו נוסף שעובד עם הדמו של FXCM נתקל בבעיות כאלה והאם יש להן פיתרון. תודה, תָּמִיר

תָּמִיר

New member
Vista מעצבנת !!! (אחרית דבר)

מסתבר שהמערכת שלי (Windows Vista) סירבה לאפשר התקנה מחודשת וטענה כל הזמן שקיימת בעית הרשאה. הייתי צריך לעלות כאדמיניסטרטור ב-Safe)Mode ולמחוק דירקטורים עלומים בנבכי הדיסק שסירבו בעקשנות לתת גישה בכל צורה אחרת. רק אחרי המחיקה שלהם התאפשרה התקנה מחודשת שלמרבה הפלא פתרה את עניין האיטיות. אוףףף, ויסטה מעצבנת שכזו (יש מישהו שסוחר דךך מערכת ההפעלה של לינוקס עם MT4 ?) תָּמִיר

rafipips

New member
למה לך לחפש צרות

תתקין ווינדווס 7 , עובדת יפה עם כל התוכנות . עם כל הכבוד ללינוקס ויש כבוד , אבל אל תכנס להרפתקאות שאף אחד לא נכנס . או XP או 7 . בסוף זו הייתה בעיה מקומית .

למעלה