הדמיון המדאיג בין הריף של לאש וגיבור גיטארה

bennyfromabba

New member
הדמיון המדאיג בין הריף של לאש וגיבור גיטארה

בטח אני לא הראשון ששם לב לזה אני לא זוכר את השם המדוייק של השיר, אבל זה מופיע באלבום LOVELIFE זה כמעט בדיוק אותו ריף שפותח את שני השירים ובסוף השיר של לאש אפשר היה להחליף בינהם ואף אחד לא היה שם לב..

mulon1984

New member
100% שזה בטעות

אני בודק עכשיו את האלבום הזה( אמרנו lush-lovelife, נכון?) ואני אביע את דעתי המנומקת בהמשך. יש לך שיר מדוייק מתוך האלבום?

bennyfromabba

New member
אני כרגע בעבודה בספרייה, אסור לי להפעיל רמקול

ים - או לשמוע באוזניות.. אבל השמעתי את זה למישהי שלא מעריצה שרופה שלו והיא די מהר זיהתה את הדמיון

mulon1984

New member
אני עובד על העניין

יעזור יותר אם תגיד את השם של השיר, כמובן. ויש מצב שזה דומה\זהה, כך או כך היה סמוך ובטוח שזה ממש ממש במקרה.

mulon1984

New member
האם אתה מדבר על tralala?

כאן אפשר להאזין לאלבום באופן חוקי: http://soundpedia.com/music/YWxidW1fMTg4OTg=/Lovelife-Lush/index.html צ'מע, אני חושב שאתה מדבר או על tralala או על i've been here before. ככה או ככה, זה השירים שנשמעים לי הכי קרוב ל"גיבור גיטרה", ועדיין שניהם מאוד רחוקים ממנו. לא הייתי נכנס לפאניקה. רם אוריון ידוע בחיבתו לקאברים, אבל הוא יודע את ההבדל בין קאבר לבין גניבה, וכשהוא עושה קאבר זה עם קרדיט מלא. אם אתה רוצה לשמוע מה זאת גניבה אמיתית, תבדוק ממי עברי לידר גנב את "זכיתי לאהוב" וממי משינה מקבלים "השראה".

bennyfromabba

New member
כנראה

האלבום "מפלצות התהילה" הוא העתק 1:1 של "בוסהנובה". ידעתי את זה מיד כשזה יצא. אפשר לקחת שיר אחרי שיר ולהגיד איזה שיר הוא ניסה להעתיק.. ניסה - כי מה לעשות יובל בנאי הוא לא בלאק פראנסיס ושלומי ברכה הוא לא ג'ואי סנטיאגו.. לגבי עברי לידר, מוריסי? לא ממש שומע עברי לידר/לא מספיק מכיר את השיר

mulon1984

New member
יש אתר שלם על הקטע של עיברי לידר

מסתבר ש"זכיתי לאהוב" זה העתק כמעט 1:1 לשיר שעיברי עצמו הכניס כשהוא ערך את הפסקול ל"יוסי וג'גאר". קטע מטורף. תחפש בגוגל, יש אתר שלם שמוקדש לעניין הזה. ושלומי ברכה אומנם חתום על כמה פאשלות מוזיקליות תחת הכותרת "משינה", אבל כשלעצמו הוא גאון. זה ממש מוזר, איך כשהוא לבד הוא יכול לעשות חומר מדהים וגם לכתוב למשינה כמה מהשירים הטובים ביותר שלהם, אבל כשהוא בהרכב הזה פתאום כל השערוריות עולות.

L i l o s h

New member
אתה עובד בספרייה?

הכי מגניב בעולם!!! תמיד חלמתי לעבוד בספרייה וכרגע אני קוראת את הספר של יהלי סובול "דמי מפתח" ,על חייו של ספרן בספרייה ,והספר עשה לי יותר חשק לעבוד בספרייה...ממש נכנסתי לדמות...חח וואוו ממש מגניב לך...

bennyfromabba

New member
לא מגניב לי..

ספרייה מעאפנה מלאה בפושטעאקים שלומדים תעשייה וניהול...... מת למצוא עבודה אחרת

למעלה