הדממה משגעת!

• פותח הנושא WC
  • פורסם בתאריך

WC

New member
הדממה משגעת!

השתיקה יפה לכולכם, ומעבר לכמה נוודים שמשאירים שאילתות (שזה מקובל ומכובד, אבל בואו ונשאף ליותר) למיניהן, הפורום די דומם. וזה די נמאס, במיוחד על האסלונת. אז הנה לכם, אפשרות לפתוח הגיגי לבכם מול קהל שיתכן ויבין. האסלה מזמינה את כולכם לספר על מדוע בחרתם ללמוד בחו"ל, ןלמה דווקא באיפה שאתם. על תהליך הבחירה, על הרגע בו הגעתם, ועל הרגע בו הבנתם שאין איך להשיג קרמבו. הבא ונפתח לנו דיונים!!! להודעות אלו יש היתר מיוחד לא להשתרשר, ויעמדו בגאווה כהודעה ראשית. וכל באי הפורום (כל הארבע) יכתבו תגובותיהם, מה לא הבינו ואיך מזדהים עם טרגדית הקרמבו. להודעות מוצלחות במיוחד, ינתן טאגליין אטקטיבי. ולאלו המאוד מוצלחות, תהיה האפשרות לשנות עורן למאמר. האסלה קוראת לכולכם, להזיז הישבן ולהשאיר חותמכם בפורום! למען שירשורים ארוכים, ונעלי רובי אדומות. WC תפוס

silence is not the way

אני מזועזעת לשמוע שמליוני גולשים ברחבי העולם לא מציפים בהגיגיהם את האתר. או לפחות כמה ישראלים ברי מזל שהגשימו את החלום ונסעו לגור בחו"ל ובעיקר ללמוד שם. אנו היושבים בארץ נושאים עינינו אליכם בתקווה לסיפורים מרתקים על לימודי רפואה בסווזילאנד, ואין קול ואין עונה. כל הכבוד לה לאסלה שממשיכה להאיר את דרכנו ולא להישבר. כן ירבו עוד סקרים- איבדתי סכום כסף ניכר- ומאמרים מרתקים ומלאי תובנה. אל לה לאסלה להישבר. אני קוראת להכריז על האסלה כקדושה מעונה ועל ה-11/3 כיום האסלה, בה יחגגו ילדים בכל העולם את אומץ ליבה , ושנינותה של האסלה עד אותו יום לא נותר לי אלא להפציר בבאי הפורום לתרום את חלקם למאמץ המלחמתי, ולכתוב.

למעלה