הדמעות...

הדמעות...

הדמעות הגדולות מכסות את הכל אבל לא יוצאות נשארות וחונקות מזכירות תמיד את הכאב מבפנים את הגועל שבחוץ את המחשבות הרעות את השדים שמתחבאים מסתירות את העבר מחפות על העתיד וההוה? כבר מזמן נעלם...

כל שאני יכולה להגיד זה

את לא לבד, ואני מקווה שבמהרה שתינו נוכל להזיל דמעות רק משמחה... ושכל שאר הדמעות יתיבשו בשמש קייצית שבקרוב תבוא עלינו לטובה...

תודה רבה רבה...

באמת הלוואי... מאמינה שזה באמת יקרה מתישהו? דווקא אני ממש אוהבת חורף- את הריח של הגשם היורד, את הרוח המקפיאה, את השמיכות שאפשר להתחבא תחתיהן... חבל שהחורף כבר נגמר....

Michallllllllll

New member
מאמוש יקרה שלי הלב שלי התכוץ..

לא לא אל תבכי ילדה מבפנים .תוציאי שחררי את העצב והפחד ותמצאי זמן פליז לטפל בעצמך.. מחבקת חזק חזק חזק..

Freaking Eyes

New member
ואו

זה ממש מדהים. מאוד התחברתי לזה... אני מסכימה איתך, לפעמים בהחלט מרגישים את ההוה נעלם... אבל זה רק עניין של זמן עד שתראי בבירור את העבר, ולא תעסיקי את עצמך איתו יותר מידי... תחיי בהווה ... ותסתכלי באופטימיות על העתיד.

תודה מתוקה

בזכות כל הטיפולים הפסיכולוגים שעברתי אני כל כך מודעת לעבר, הבעיה היא שאני לא מטפלת בהווה ולכן גם העתיד שלי יראה בהתאם... אני צריכה טיפול אבל פשוט מפחדת כל כך להיקשר שוב למטפל, מה עושים?

Freaking Eyes

New member
תראי,

אני שקועה בבעיה מסויימת אני נושאת אותה כל הכתפיים חצי שנה +. הדבר הזה מאוד מחריב לי את החיים.נסיתי הכל בשביל לנסות לצאת מזה. הכל חוץ מדבר אחד- טיפול. למה אני אומרת את כל זה? כי העניין של להקשר למטפל\ת אפשר לעבוד עליו, אפשר לדבר על זה אפילו עם המטפל עצמו, ובכלל אני מסכימה עם משהו שאמרו פה, שכל בן-אדם מופיע בחיים שלנו בשביל סיבה מסויימת, ויש לו את הזמן להופיע ואת הזמן ללכת. אנחנו צריכים לקחת ממנו את כל מה שהסקנו בעזרתו\בגללו לגבי עצמינו ולהמשיך הלאה... אבל אם את שקועה בבעיה, והדרך היא טיפול פסיכולוגי, את חייבת ללכת על זה. את חייבת לדאוג לחיים שלך. גם אני חייבת. למה חכיתי עד עכשיו, אין לי מושג. כנראה אני שכנעתי את עצמי כל הזמן הזה שאני בן-אדם כל יכול ויכולה לטפל בבעיות שלי לבד. אבל אני לא. מקווה שעזרתי לך במשהו מכל החפירה שלי :S.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
מקסים!!!

השירים שלך הם מדהימים ביכולת שלהם לפתוח פתח למקומות אפלים בנפש-זה מדהים. מעבר לזה את יודעת שאני כאן בשבילך ומאוד כיך לי שאת כאן.

מצטערת על מה שכתבתי מקודם...

אני קצת מתוסבכת עם דמויות טיפוליות, חייבת תמיד להיות מיוחדת בעיניהם, מין שריטה שכזאת, עזוב....

תודה, הייתי צריכה לשמוע את זה...

כנראה זה התסביך שלי עם חרדות נטישה... אני בטוחה שאני מבריחה אנשים וזאת הסיבה שמלכתחילה לא רציתי לפרסם את מה שאני כותבת- כי היית בטוחה שכולם ישנאו את הכתיבה שלי ובעקבותיה- אותי...

למעלה