הדסה עין כרם

dolphin m

New member
הדסה עין כרם

מישהי כאן בפורום אמרה שלפני 15 שנה היא הייתה שם וזה עוזר לה עד היום. מי זאת? הטיפול שם הוא כמו של ברברה?

adisa13

New member
anser

hi dolphin i am now in PERU ,so i cant anser in ivrit i was ther 14 years ago , it was very good that time , but u need to be strong , its going to thak after the 3 weeks of being ther also 2 practiv evry day 4 one hour yes its the same to barbara adi

dolphin m

New member
../images/Emo13.gif

הסיבה ששאלתי היא שהתחלתי מחדש את הטיפול הזה. עכשיו אני מתאמן על זה לבד מהחוברת שקיבלתי כשהייתי בקורס. אני בטוח שזה יעזור לי מאוד כמו שזה עזר לי כשהייתי בקורס, רק שהפעם אני לא אפסיק להתאמן על זה. חוץ מזה שאני בטוח שהשיטה הזאת היא נכונה ושככה צריך להפיק דיבור, אני בטוח שכמו כל דבר שלומדים לעשות, בהתחלה זה יהיה קשה וזה לא יבוא אוטומטי, ואחר כך זה ילך ויעשה יותר ויותר אוטומטי. כמו ללמוד לנגן בגיטרה. ובגלל זה אני מתחיל שוב להתאמן על זה.

just checking

New member
לא בטוח אבל....

למיטב ידיעתי (קצת בשונה למה שכתבה עדי) בהדסה מישמים את שיטת ה-(PFS (Percision Fluency Shaping ומשתמשים היום בתוכנת Dr. Fluency וזו גישה הפוכה למעשה לגישה של ברברה על פי מה שהבנתי באתר שלה ועל מי מה שהוסבר לי. אני גם יודע שהיום אפשר לקנות את התוכנה ישירות ולעבור את הקורס הממוחשב בבית עם ליווי צמוד (בלי צורך ב-3 שבועות רצופים בהדסה). בהצלחה!

למעלה