הדס אפ, בליינדים 30-60

הדס אפ, בליינדים 30-60

ציפ לידר, יעקב, ביג בליינד . סמול משווה יעקב עושה צק. יעקב יושב עם A6 . פלופ 556 (לא סוטייד). יעקב שם 300, סמול מייד משווה. טרן J . יעקב אול אין , סמול משווה. מה לדעתכם יש לסמול? איך לדעתכם נוהלו המהלכים מכל כיוון של שני השחקנים?

eyal5005

New member
לסמול יכולה להיות אפשרויות רחבות של ידיים

אבל יש סיכוי גדול שגם עם יד כמו 5A או אפילו סתם 5 סוטד הוא היה משווה בחצי מחיר כשיש רק עוד אחד בפנים. אפשרות שנייה זה over pair גבוה וסתם השווה כדי לעשות slowplay . לדעתי גם עם 88 או 99 הסמול היה משווה אול אין במידה והוא לא היה מאמין שלביג יש 5 כי קשה להאמין שה-J פגע בו.

bang01

New member
למה האובר בט על הפלופ?

זה לא מהלך טוב משום בחינה. אם יעקב תכנן לבלף על הפלופ הזה, אפשר להמר גם יותר קטן וזה עדיין אפקטיבי. לא צריך לסכן הכל.

bang01

New member
אז האובר בט עוד יותר מוזר

ובטרן הוא בכלל הפך את זה לבלופ. הוא מייצג לפחות 5. וזה בלי שיש לו שום מידע על שחקן שראה פלופ בחינם, אז יכולים להיות לו כל שני קלפים, ובכיף יכול להיות לו 5 אם הוא השווה בפלופ.

eyal5005

New member
מבחינתי

אם אני משחק נגד שחקן אגרסיבי אני עושה רייז מינימלי לבדוק מה הוא יעשה ולנסות ללמוד יותר על היד שלו כי במידה של אובר בט רוב הסיכויים הם לcall או fold כי ככה עדיין אני לא מקבל מושג טוב מה יש לו

bang01

New member
שמע, זה תלוי בכ"כ הרבה דברים

בעיקרון אני די מבסוט מהיד שלי, אבל לא סופר. במיוחד כשלא העלו את הקופה פרי פלופ והשחקן מולי רואה פלופ חינם - משמע בתיאוריה מחזיק כל שני קלפים ביד. אם היה לי K6 והיה בא AA6 במקרה שתארת הייתי הרבה יותר מבסוט. מה שאמר קודמי, אתה חייב עוד אינפורמציה לפני שאתה דוחף. ועם אובר בט אתה רק תגלה שהוא חזק, לא עד כמה. הייתי הולך על צ'ק רייז.

דימה18

New member
יכול להיות לא היי קארד והדמיון עוד פרוע...

הדז אפ זה תאוריה וטקטיקה שונה לגמרי משולחן של 4, ושולחן של 4 זה לגמרי שונה משולחן של 9. בערך כמו ההבדל בין קאש גיים לטורניר. מהניסיון שלי יכול להיות לו AK ואפילו AQ, עד לJ שהוא תפס או זוג נמוך ביד כמו שנאמר פה בתגובות.. אם יש לך תשובה מה קרה בסוף ומה היה לכל אחד אני אשמח לשמוע. למרות ששום דבר לא יפתיע אותי.

darkAI

New member
מה שיש לסמול..

..זה פיש מוחלט מולו. קודם כל - no offence אבל הימור של 300 לקופה של 90 זה פשוט טימטום, שיותר גרוע מזה היא הדחיפה על הטרן. היריב כרגע קרא הימור של פי 3.5 מהקופה. אנחנו יכולים לצאת מנקודת הנחה שהוא לא מחזיק Q8o. מצד שני.. לא סיפקת שום מידע אז יכול להיות שהוא כן מחזיק כזאת יד. שנית כל - לא נתת שום נתונים על הסמול. מה אחוז הידיים שהוא משחק? האם הוא מעלה את הידיים החזקות שלו? האם הוא אגרסיבי או פסיבי אחרי הפלופ? האם הוא calling station? האם הוא שחקן איכותי ומקצועי כמו יעקב? גם לא אמרת כמה צ'יפים יש לכל אחד והאם זה משחק קאש או טורניר ואם זה טורניר - האם זה heads-up או הסוף של הטורניר? בלי שום מידע, אני שם אותו על אחת הידיים האלו: Ax, Jx, KQ, K10, 5x, 22+, 34, 78, 74, 84, 73. קצת מידע על השחקן מן הסתם יצמצם את האפשרויות.

אינפו על הסמול:

לוס עם נטייה לקולינג סטיישן. שניהם +- אותם ציפים. טורניר. הדס אפ.

darkAI

New member
למעלה אמרת שיעקב צ'יפ לידר, ופה אתה אומר

שלשניהם יש אותם צ'יפים. זה די לא הגיוני. בכל מקרה, במשחק heads-up, טווח הידיים הוא ענק. ועוד כשאתה רק יודע שהשחקן לוס עם נטייה לקולינג סטיישן, בלי להגיד אם הוא שחקן טוב או לא, אם הוא מעלה את הידיים החזקות לפני הפלופ ואיך הוא משחק אחרי הפלופ - יש טווח ידיים עצום שאתה יכול לשים אותו עליו. למעשה - כל הידיים שציינתי למעלה נכנסים ברשימה.

shaywh

New member
אוי איך אני אוהב את הסיפורים האלה

דעתי? שיעקב לא הצליח להחליט מה הוא רוצה לעשות ביד הזאת אבל שאפשר לסמוך עליו שילך אול אין וישלם לידיים הטובות. יעקב צריך ללמוד לעשות צ'ק גם אחרי הפלופ או הטורן לפעמים, במצבים כאלה במיוחד.

JasonV

New member
לסמול יש 44 - בריבר מגיע 4

זה הרי חייב להיות עוד סיפור בד ביט לא?

למעלה