הדעה הפוליטית של מישל

הדעה הפוליטית של מישל

הסיבה שלא היו כאן חדשות ממני לאחרונה זה לא בגלל שאני שונא אותכם!!חחחח סתם אני אוהב אותכם אלא בגלל שמישל החליטה שהיא רוצה להראות למעריצים שלה את דעותיה הפוליטיות. Hello one and all! Now, I know that you were all pretty ticked off when the MBMB mysteriously vanished without an explanation as to whom or why. I can tell you there were two reasons. One being that it is time for "THE WRECKERS" board to be launched (yes, that's right, we got the name The Wreckers!) and secondly because we wanted to make a political statement. It's no big secret around here who I'm voting for. I'm sure a lot of you saw pictures of me playing at a Democratic Rally in Boston for Senator John Kerry. I didn't play it for press or for the fact that you would all see the pictures and wonder how many times I could possibly wear the same shirt, no. I played that rally because I am very concerned with the state of our country - its future and OUR future. Imagine being a soldier at war and not understanding why exactly you are risking your life. Oil? Or Bin Laden? (He's no threat; he posts here on the boards!!! Ha-ha. J/k) I was trying to make a point about freedom and democracy by shutting the boards down. I would compare our online community to a little democracy. Everyone has a right to their own opinions, we all come from different religious and racial backgrounds and its very obvious that we don't always agree with one another. But it works. Now imagine if our handy dandy Webmaster was our President and suddenly was making decisions we didnմ agree with, or deleting posts because they clashed with the values he or she thought so highly of. Or even further, shut off our boards? Cut off our right to express ourselves freely? Cut off our freedom? I imagine that's how over half the world feels. Scared of religious persecution, not being able to speak freely of their opinions in fear someone will not agree and they will have to pay the consequences. Those are the same people who don't have the right to vote. They are the same people who dream about the chance to have their voice heard. So now you know what it feels like to have your opinions and voices fall on deaf ears. I am asking, begging, all of you who are able, to vote in this coming election. Those who aren't of age, urge your older friends, siblings, parents to take advantage of this often ignored opportunity. Your voice doesn't suddenly matter when you turn 18. It's your future too. Whether its imagining the lives of our children, or our children's children, the state of the environment, nuclear weapons in North Korea, terrorism, or much like me, you just want a President that knows how to pronounce half the words in the English language. Let's take action and vote. Michelle

השם של הלהקה של גסיקה ומישל

THE WRECKERS כן כן הם קיבלו את השם!!!! בבקשה תקראו את הדעה הפוליטית של מישל ואת מה שהיא עשתה.

תרגום

שלום כולם! אני יודעת שרובכם הייתם ממש מעוצבנים בגלל שהמסג'בורד ירד מבלי שום הסבר מדוע ולמה. אני יכולה לספר לכם שהיו שתי סיבות. האחת היא שבאותו הזמן רצינו להעלות לרשת את המסג'בורד החדש של THE WRECKERS. השם החדש שלנו (כן קיבלנו אותו!) הסיבה השניה היא כי רצינו להביע דעה פוליטית, זה כבר לא סוד גדול כאן לגבי מי שאני מצביעה לו. אני בטוחה שראיתם את התמונה שלי משתתפת במרוץ הדמוקרטי בבוסטון בשביל סנטור ג'ון קארי. לא השתתפתי כדי שהעיתונים ידברו על זה או שתראו את התמונה שלי (עם אותה חולצה מאה פעמים . לא, השתתפתי במרוץ כי אני מאד מאודגת למצב המדינה שלנו ועתיד המדינה שלנו. תדמיינו שהייתם חייל במלחמה שאין לו מושג למה הוא מסכן את חיו אויל או בין לאנדן)הוא כבר לא איום הוא כתב פוסט במסנג'בורד חח סתם) ניסתי להעביר נקודה בקשר לחופש ודמוקרטיה דרך סגירת המסג'בורד. אני ישווה את הקהילה שלנו לדמוקרטיה קטנה. לכולם יש זכות להביע דעה. כולנו באנו ממקומות שונים ,דת,גזע וזה דיי ברור שאנחנו לפעמים לא נסכים אחד עם השני אבל העסק עובד. עכשיו, תדימינו שהמנהלת המקסימה שלנו היתה הנשיא והיתה מתחילה לעשות החלטות מבלי שהיינו מסכימים או מוחקת לנו פוסטים בגלל שהם התנגשו עם הדעה שלה או אפילו סגרה את המסג'בורד. מחקה את הזכות שלנו להגיד מה שאנחנו חושבים בחופשיות. אני מדמיינת איך חצי מהעולם מרגיש. מפחד מדת או מרדיפה. לא יכולים להביע את הדעה שלהם באופן חופשי אלא בבפחד שמי שלא יסכים איתם יגרום להם לשלם ביוקר. אלו הם אותם האנשים שאין להם זכות להצביע. אלו הם אותם אנשים שחולמים על ההזדמנות שהקול שלהם ישמע! אז עכשיו אתם יודעים איך מרגישים שלא מקשיבים לדעות שלכם בכלל. אני מבקשת תחילה, מכל אלו שכן יכולים להצביע בבחירות האלו. אלו שלא בגיל תדברו עם הגדולים ממכם!הסבירו להם שאין להתעלם מההזדמנות להצביע. הקול שלכם לא פתאום מעניין כשאתם בגיל 18 זה העתיד שלכם גם! גם אם זה לדמיין את חיי הילדים שלנו או הנכדים שלנו. המצב של הסביבה,נשקים כימים בצפון קוריאה,טרוריסטים או אנשים כמוני. אתם רק רוציםנשיא שיודע לבטא חלק מהמילים באנגלית. בואו נעשה משהו. ונצביע מישל

OrdinaryDay

New member
אני חושבת שזה טמטום שהיא הצהירה

לפני כולם למי היא תבחר בבחירות. היא צריכה להבין שיש מעריצים שרואים בה כמודל חיקוי ויעשו מה שהיא עושה ולא בגלל שהם תומכים בג'ון קארי או בגלל שהם חושבים שדבריו נכונים וחושבים שהוא יהיה נשיא טוב, הם ילכו לשם להצביע בגלל שהם רוצים להידמות למישל. אני בעד כל התעמולה של אומנים מצליחים שמסבירים למה זה טוב להצביע ולמה נערים מעל גיל 18 צריכיפ לאל התעצל וללכת לשם גם אם לא ממש יכפת להם. אבל להביע את הדעות הפוליטיות שלהם בצורה כזו גלויה לגבי מי לדעתם יהיה נשיא טוב יותר, זה פשוט טמטום. אני לא מאמינה שהיא עשתה דבר כזה. דבריה נכונים ואני תומכת בהם, אבל לגבי גילוי הבחירה שלה....

אני חושב

שזה לא המקום היא רוצה שתצביע ושתשכנע את החברים שלה שלא תעשה את זה לחבורת ילדות בנות 12 שאוהבות את ARE U HAPPY NOW? זה ניצול של המעמד שלה.

buffgirl

New member
אני לא מסכימה. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

זו הדעה הפוליטית שלה ורק שלה. אם היא רוצה להגיד אותה לעולם - שתבורך. הרי כולנו יודעים שלמרות שהיא מודל לחיקוי, אף אחד מאיתנו לא בדיוק שינה את הדעות שלנו. אני למשל מעריצה אובססיבית של ג'וס ווידון, אם הוא יגיד לי "אני מאמין בחזיר המעופף, בואו תאמינו בו איתי גם!" זה לא אומר שאני אפסיק להאמין בג'וס ואתחיל להאמין בחזיר המעופף (
) ואני חושבת שככה גם המעריצים של מישל. בסך הכל, מישל היא אדם חופשי ואם לילד קטן ולאדם מבוגר וכל אחד מותר לבוא ולהביע את דעתו ברחוב, למה שלא לה? נכון שהיא מודל לחיקוי, אך היא עדיין רשאית להביע את דעתה. אנשים שיעשו בדיוק מה שהיא אומרת הם לא אנשים כאלה מבריקים
.

אבל

את לא חושבת שזה לא בסדר שהיא מנצלת את העובדה שהיא מפורסמת. ברור, אני מסכים איתך לכל בן אדם יש דעה משלו וזכותו לנסות לשכנע. אבל למישל יש מעמד , יש לה מעריצים. מעריצים באים לשמוע מוזיקה. לא לשמוע דעה פוליטית. וחוץ מזה למה להוריד את המסג'בורד?! עשינו משהו רע!

buffgirl

New member
אבל היא לא באה ואומרת:../images/Emo80.gif|מיוחדת|

"אני מישל בראטנץ' ואני חושבת ש-X, Y ו-Z צריכים לקרות, ובגלל שאתם מעריצים שלי, ואתם אוהבים אותי כל כך, גם לכם כדאי לתמוך ש-X, Y ו-Z. היא באה ואמרה שזה מה שאני חושבת. והמסג'בורד הזה שייך לה. מבחינתה היא תעשה מה שבא לה איתו.

נכון אבל

כל עוד זה קשור במוזיקה מישל היא לא איזה ג'ון לנון והיא אף פעם לא העמידה את עצמה או את השירים שלה כאמירה פוליטית. אם במסג'בורד שלה היה איזור שהיה אפשר לדבר על פוליטיקה זה בסדר לכל דבר יש דרך וצורה

OrdinaryDay

New member
לא כולם יודעים למתוח את הקו בין-

אובססיה למוזיקה לבין אובססיה וציות למה שאומנם אומרים. אני חושבת שזה מיותר שהיא באה ואמרה במי היא תבחר, לא כולם "חזקים" כמוך וחלק מושפעים ממה שאמנים אומרים והיא צרכיה לדעת את זה. זנ פשוט היה מיותר, היא יכלה לדבר על דעותיה הפוליטיות מבלי להגיד במי היא תבחר. בגלל שזה שאת הולכת להצביע את נכנסת לבד ולא מראה לאף אחד מה שאת מצביע, זה משהו אישי שצריך לבוא רק ממחשבותיך ולא לתת למישהו אחר להשפיע עליך. ואני מצטערת, אבל העובדה שהיא אמרה במי היא בוחרת ואז הורידה את המסג'בורד, זה היה מוגזם וזה כבר לא להראות את דעותיךהפוליטיות, זה לכפות אותם על מישהו. טמטום, פעם הבאה שתשמור את ההצבעה לעצמה ותתן למעריצים דעה צלולה.

למעלה