הדעה שלי

johnnygoodboy

New member
הדעה שלי

הקטע עם סטיבי סטאר היה גדול (למרות שכבר הכרתי אותו ממקודם כי הוא מככב ביוטיוב). זה לא קסם ולא כלום, האיש הזה אמיתי. הקסם סיום היה מעפן (למרות שלא ברור לי איך הוא ידע איזה חבל אלא אם כולם שם שתולים מה שלא מתאים לנמרוד, והיה ברור לי שהם החליפו את שימי על ההתחלה - זה היה עלוב). הקטע עם מיכל אמדורסקי היה טוב בעיניי למרות שאני לא סובל קסמים מהסוג הזה אבל הם הציגו את זה כאילו זה התחמקות מחרבות (זה לא) וזה היה מעניין. התחרות היתה דבילית בעיניי ואני בכלל לא מתייחס אליה, אולי רק לזה שבלע גחלים שהגיע לו לזכות כי הוא עשה את זה מעולה. אני באתי לראות קסמים, לא ילדות גומי בשקל. הדבר הכי טוב בתוכנית היה הקסם שנמרוד עשה ברחוב שזה בעיניי הביצוע הכי מעולה של הקסם הזה (ואני יודע איך זה עובד בדוק). לסיכום, היה גרוע, בעיקר בגלל שלא היה מספיק קטעים של בלתי נתפס. אפשר היה להכניס את השעה וחצי הזאת לחצי שעה ועדיין היה נשאר מקום. אני מאוד מקוה שהם ישנו שם משהו כי אני התאכזבתי.

kobi1298

New member
התוכנית היתה מעוררת רחמים

מה בדיוק "בלתי נתפס" בזה? הקטע עם מיכל אמדורסקי (או איך שלא יקראו לה) היה מסכן.... כאילו לא רואים שנמרוד והשימי הזה תקעו את החרבות רק בחלק האמצעי והעליון של הארגז ובחלק התחתון הם לא נגעו שזה מן הסתם המקום שבו היא שכבה , והקטע עם השמלה האדומה נו באמת... כל כך קשה לדמיין שהיא לבשה אותה מתחת... ואם היה קשה להוריד את השמלה השחורה בצפיפות אז היא השתמשה בחרבות שהיו תקועים בשביל לחתוך אותה...... הזה שבלע הכל אם חושבים בהגיון אין סיכוי שבאמת הוא בלע "הכל" .... אני בטוח במיליון אחוז שהיה שימוש באחיזת עיניים כלשהי... כמה מהמשתתפים היו נחמדים אבל לא ברמה של "בלתי נתפס" ראיתי דברים פי כמה וכמה יותר מדהימים , האידיוט שאוכל פחמים לא הבנתי מה הקטע איתו... הקסם שנמרוד עשה ברחוב רוב הסיכויים עם הטלפון רוב הסיכויים כלל אנשים שתולים ... אני לא מדבר על האיש שהלך לחפש את האנשים אלה האנשים עצמם.... פה אולי נמרוד השתמש בשיטות שלו להשפיע ולגרום ל"קורבן" לבחור דווקא את האנשים שנמרוד סימן. לסיכום באמת התוכנית היתה מעוררת רחמים... באמת ציפיתי להרבה יותר מזה מנמרוד.

LiranTheWizard

New member
בקשר לתוכנית

1. זה שבולע פחמים הוא מוכר בחנות קוסמוס למי שמכיר. לא חשבתי שאני אראה אותו בתוכנית הזו. בחור דווקא נחמד. הקטע לא היה מהמרשימים ביותר. 2. בקשר לבולע החפצים: אין לי מושג אם זה אמיתי או לא. על פניו, נראה שכן. מה שאותי מעניין בעיקר זה איך הוא הצליח להשחיל טבעת בתוך מנעול כאשר שניהם נמצאים בתוך הבטן. אם זה טריק אז אפשר להכין מראש סט כפול - השאלה היא היכן להסתיר אותו? 3. הקסם על מיכל אמדורסקי. קסם ישן מאוד. ביצוע חביב. האשליה עצמה נחמדה. לא מפילה מהכסא בשום מקרה. 4. הקסם ברחוב. מדובר או בשתולים או שפשוט המספרים הוחלפו במספרים אחרים שסכומם שווה למספר הטלפון הציבורי. הכל מתואם מראש - יש לזכור כי לא מדובר בשידור חי וגם בשידור חי לא בעיה לזייף את זה כמו שכבר הראו בטלוויזיה. 5. הקסם האחרון אם שימי בתור נדון למוות. לדעתי, שום חבל לא היה קשור לשרפרף שלו. הקסם הזה לדעתי עובד על אותו עקרון של פיצוץ המדליות באחת מתוכניות "היורש". כמו שהיה גורם בהפקת "היורש" שהודה ששום כבל לא חובר לתיבה מס' 2 ולכן שום כפתור לא היה מפוצץ אותה כך גם כאן - שום חבל לא היה מחובר לשרפרף של שימי ובמקום זאת הציגו חבל דמי שלא קשור לכלום. לא בעיה לזייף. צריך גם לזכור שהתאורה הייתה עמומה ולא ניתן ממש להבחין בתפאורה בצורה ברורה. לא תוכנית מדהימה למרות זאת בגלל שהיא על קסמים אני אוהב אותה. הייתי כמובן מעדיף קסמים אחרים.

johnnygoodboy

New member
חצי מסכים

הקטע ברחוב זה קטע בלתי נתפס רגיל. מהתגובה של הבנאדם אני אומר שאין סיכוי שהוא שתול. בכלל נמרוד לא משתמש בשתולים ולהזכיר לך שבבלתי נתפס הקודמים היו קטעים לא פחות מדהימים אז גם שם הכל שתולים??? לא קונה את זה. גם דארן בראון הכל שתולים? שתולים זה תמיד הפיתרון הקל אבל הפתרון שלך של החלפת המספרים הוא לדעתי הפיתרון הנכון. בכלל אני חושב שצריך לנסות לחשוב איך לפצח את מה שנמרוד עושה כי הפיתרון בדרך כלל חכם, בגלל זה הפיתרון של התליין שהצעת הוא נראה לי פשוט מדי שלא לדבר על זה שראו בודאות שהחבלים מחוברים לכיסאות בהתחלה ואי אפשר לעשות כאן משחקי עריכה כמו בבללתי נתפס הישן או כמו אצל דארן כי הכל מצולם לפני כמה מאות אנשים כמו מופע אז הרבה יותר קשה לתחמן בזה (למרות שעדיין אפשרי). ואני עדיין טוען שסטיבי סטאר אמיתי, או לפחות 90% ממה שהוא עושה זה אמיתי (השאר טריקים). אני גם אהבתי את התוכנית בגלל שהיא הדבר היחידי בטלויזיה היום שיש בו קסמים רק אמרתי שיש המון מה להשתפר ולהתחיל בזה שפשוט יהיו בה יותר קסמים. והרגת אותי עם בולע הפחמים מקוסמוס. ידעתי שהוא מוכר לי!

LiranTheWizard

New member
מה זה אומר? שכל מי שיבוא לתוכנית

יראה מה שלא רואים בבית? לדעתי לא מדובר בדברים מתוחכמים מדי. אני גם שמתי לב שהטלוויזיה שלנו מבוססת על עקרון השכחה: בו נשדר את אוו חומר שוב בעוד 10 שנים. אנשים הרי כבר שכחו. מסתבר שזה עובד מצויין. אם היית יודע איך זה עובד אל בטוח שהיית מבקש אישור מנמרוד. כמו שאני אל מבקש אישור מאורי גלר כדי לחשוף מה שהוא עושה... ואני לא חושף בכל מקרה - המקרה של גלר הוא חריג.

LiranTheWizard

New member
מאיפה אתה יודע שסטיבי סטאר אמיתי?

אני לא מפקפק. אני רוצה לדעת אם בדקו אותו? בדקו את מערכת העיכול שלו? איך הוא בדיוק עושה כל מיני דברים בתוך הבטן? זה מעניין.

אורירוש

New member
אני הייתי מעדיפה

שנמרוד יעשה בעצמו את התוכנית כמו בעונות הקודמות.. את הקטע עם סטיבי סטאר אהבתי, למרות שזה היה קצת מבחיל.. השאר היה בסדר, פחות או יותר

למעלה