הדעות המבקשות עזרה בהקדם מכם

doroniz

New member
הקלות ברשות השידור

האם מישהו/י יודע/ת על הקלות כלשהן בתשלומי אגרת הרדיו והטלויזיה למשפחות עם ילדים בעלי צרכים מיוחדים. תודה מראש, דורון.

settie

New member
מציאת הגן המתאים ביותר

האם נתקלתם במקרה שגן העובד בשיטה מסוימת למשל גרינשפן לא התאים לילדיכם והחלטתם להעבירו לגן אחר הדוגל בשיטות טיפוליות אחרות כמו למשל ABA . והאם מישהי יכולה לעזור לי ולכוון אותי בבנית תוכנית ABA בבית לילד בן 4. ושאלה נוספת - ברצוני לדעת האם מישהו משלב את ילדו הן בשיטת גרינשפן והן בשיטת ABA אשמח לשמוע ממכם אם אפשר אחרי השעה 21 בערב בטלפון 054388671 ילנה. בתודה מראש.

tim2

New member
ביטוח לאומי

שלום לכולם זקוק לעזרה בנושא בקשה להכרה בנכות מצד הביטוח הלאומי המדובר בילד בן 5 שעזב את הארץ לפני ארבע שנים,לצורך ביקור משפחה בחו"ל (הוריו בעלי אזרחות כפולה) ,כמס' חודשים לאחר עזיבתו את הארץ אובחן כ-Pdd ומאז אין אפשרות להחזירו לארץ עפי קביעת מטפליו שאומרת שזמן הטיסה הממושך (יש לו קושי עם מקומות סגורים),ושינויי הסביבה יכולים להחמיר את מצבו. הוריו משלמים ביטוח לאומי,מיום עזיבתו את הארץ ועד היום וכמובן בשנה בה שהו בארץ,טרם האבחנה. שאלותיי האם יש לדעת מי שמתמצא בנושא ,קייס לתביעה? והאם משהוא/י מכיר עו"ד שטיפל בנושא מהן זה בהצלחה? לפי הבנתי בשנה הראשונה הילד זכאי לקבל קצבה עפ"י חוק,כיצד אמורה להתבצע הפניה לביטוח הלאומי (בהנחה שהמשפחה מתגוררת בחו"ל) בתודה גיל

שלי512

New member
עזרה לגבי בתי ספר

מחפשת אינפורמציה ועזרה ממי שהתנסה יש לי ילד בן 7 שעומד להכנס לבי"ס ועלינו להחליט בין בי"ס שיקמים בראשל"צ לבין בי"ס יחדיו בת"א. האם למישהו יש אינפורמציה על בתי ספר אלו?? מישהו יודע על הבדלים ביניהם??? אנחנו ממש בהתלבטות קשה ומרגישים שאין לנו את הכלים על מנת לעשות החלטה מושכלת. תודה מראש על כל תשובה

lisadan

New member
שילוב שתי השיטות

אנחנו מנהלים תוכנית בית המשלבת את שתי השיטות. תוכלי למצוא פרטים נוספים בעמודים קודמים של הפורום. עסקנו בנושא זה לפני כשבועיים. בכל מקרה, אשמח לתת פרטים נוספים.

שושרוז

New member
באיזה קופה כן מקבלים החזרים אחרי 3

התלוננתיאצל רופאים למען זכויות אדם ומרכז אדווה נגד כללית בשפלה שמגיל 3 לא רצתה לתת לבנינו ק תקשורת כיון שמגיל3 הילד באחריות הגן לגבי כל הטיפולים ולא שייך להם הם מעונינים לדעת איזה קופות כן נותנות כדי שנוכל להגיש תלונה מסודרת עיזרו לנו.

שושרוז

New member
עו"ד טוב שייצג אותנו במשפט ב"ל מליד

אנו מחפשים עו"ד בעל נסיון שייצג אותנו במשפט נגד ב"ל בתביעה מלידה מה דעתכם על הלשכה לייעוץ משפטי מי כבר התנסה.

למעלה