הדרישות של הנייבי סילס במסלול שלהם

רפאל 17

New member
הדרישות של הנייבי סילס במסלול שלהם

This imformation is general guidlines for the 3 phases of BUD/s given to me by the Navy Recruiters office. -------------------------------------------------------------------------------- FIRST PHASE PHYSICAL EVOLUTION REQUIRED TIME 1/2 - Mile pool swim without fins Completion 3/4 - Mile pool swim without fins Completion 1 - Mile pool swim without fins 60 Min. 1 - Mile bay swim without fins 70 Min. 1 - Mile pool swim with fins 50 Min. 1 - Mile bay swim with fins 50 Min. 1 1/2 - Mile bay swim with fins 75 Min. 2 - Mile ocean swim with fins 95 Min. Obstacle course 15 Min. 2 - Mile timed run 16 Min. 4 - Mile timed run 32 Min. SECOND PHASE 4 - Mile timed run 31 Min. Obstacle course 11 Min. 2 - Mile ocean swim with fins 75 Min. 5 1/2 - Mile ocean swim with fins Completion THIRD PHASE Obstacle course 11 Min. 4 - Mile timed run 30 Min. 14 - Mile timed run 110 Min. 2 - Mile ocean swim with fins 70 Min.

liorle1

New member
מה שיותר מעניין הוא...

שביחד עם ה- Rangers הן שתי היחידות המובחרות היחידות בצבא ארצות הברית שניתן להתגייס אליהן ישירות מהבקו``ם ולא לעבור שירות צבאי רגיל ואז לעבור גיבוש ליחידה מובחרת. מעבר לזה גם סף הקבלה הוא נמוך מאד ובערך כמו בר+אור אצלנו פלוס ראיון. הסיבה היא שמכיוון שהצבא אינו חובה ורוצים למשוך כמה שיותר אנשים שיחתמו שנתיים, יתחילו שירות ביחידות המובחרות, יפלו או יודחו ויגיעו לחיל הים או לצבא היבשה הרגיל. זאת גם הסיבה שהחלק הכי קשה במסלול של ה-Navy SEALs ``שבוע הגיהנום`` הוא רק אחרי כחודשיים וזאת כדי שיפלו הישר לחיל הים הרגיל ולא יוכלו להתחרט שהתגייסו. קצת מזכיר מה שקורה אצלנו עם מור ומיתר, ולמה העבירו אותם פתאום לתותחנים.

דרישות לscout-sniper של המארינס

טוב אז בעקבות הודעתו של רפאל, הנה גם הדרישות לקבלה לקורס ה Scout-Sniper (צלף-סייר) של המארינס (Marines). המקבילה הצה``לית של התפקיד זה צלף צוותי (אני משער..) עוד על התפקיד ב http://www.marinescoutsniper.com/ ולדרישות עצמן: (מתורגם כמובן כמיטב יכולתי) על המועמד להיות: זכר, מתנדב, לאחר ``טירונות`` (MOS-המקבילה האמריקאית לבסיס הטירונות אני חושב), בדרגת נגד בין רב``ט לסמ``ל (או משהו כזה), בעל הכשרה כרובאי (EXPERT, לדעתי המקבילה ל05 שלנו), שהוציא ציונים מצויינים בבוחן הכושר הצבאי (כמו הבר אור שלנו), ובעל ציונים טובים בבוחן השחיה של המארינס, ללא עבר פלילי, ראיה 20/20, ללא עוורון צבעים, עבר אימות נתונים של בטחון שדה. בוחן ה PFT (בוחן הכושר) והתוצאות הדרושות לציון ``100``: -ריצת 3 מייל (4,828 מטר) בזמן של מקסימום 18 דקות (לא רע בכלל) -20 עליות מתח (פחות מהסטאנדרט של הבר-אור). -100 עליות בטן בשתי דקות (פחות מהסטאנדרט של הבר-אור). בוחן השחיה שלהם לעומת זאת די מורכב, אבל אין ספק ששחיין טוב ואפילו סביר יוכל לעמוד בו (שלא לדבר על לוחמי השייטת): -500 מטר חזה או חתירה (ללא הגבלת זמן אפילו, רק צריך לעבור את המרחק!) -שחיית 50 מטר תוך החזקת הנשק האישי מעל פני המים. -שחיה ``במקום`` (רק עם הרגליים כאילו) עם הנשק מעל המים במשך 30 שניות (נו באמת..) -לא להראות סימני פניקה. אני מוכרח לומר שאפילו ג`ובניק פרופיל-נעל מצ`וקמק כמוני מסוגל, לאחר לא יותר משבועיים אימונים להגיע בקלות לציונים ולתוצאות הנ``ל. רפאל- מה אתה אומר על זה? ותזכרו (או שפשוט לכו לאתר) שזה תפקיד SF מיוחד ונחשב מאוד אצלם. כפי שאמרתי, מקבילה מדוייקת לתפקיד הזה אין אצלינו, מלבד הצלף הצוותי. נתראה כנראה בהמשך היום, כי אין לי הרבה מה לעשות ביום כזה.. גיא

רפאל 17

New member
דרישות די קלות למי שכבר עשה טירונות

הדרישות שלהם בבוחן הכושר די קשות דווקא, לפחות למלש``ב...אבל למישהו שעשה טירונות כבר זה הרבה יותר קל, לא? רפאל

מה פתאום? B-)

20 מתח? בחייך! 100 כפיפות בטן? הרי בבר-אור עליך לעשות 80 כדי לקבל ציון 100, ונתונה לך דקה לעשות את זה נכון? יפה, נניח שעשית את זה (לא ממש קשה), עכשיו נשארה לך דקה שלמה לבצע עוד 20 כפיפות מסכנות... זה לא קשה. החלק המשמעותי היחיד הוא הריצה. תראה זה לא קל, אבל זה רחוק מלהיות בשמיים. למעשה ב``חישוב קר`` (ללא התחשבות בגורמים כמו התעייפות והאטה עם הזמן), כל מי שיורד את השמונה דקות בריצת 2000 יכול לעשות את ה 4000 מטר האלה בפחות מ 16 דקות לא? (קשה לי המתימטיקה הזאת..), ברור שקצב הריצה הוא לא תמיד קבוע, ויורד ככל שאתה מתעייף, אז כדי לשכלל גם את הנתון הזה, תוסיף לזמן דקה שלמה. עדיין קיבלת 17 דקות.... ואין מה לדבר על בוחן השחיה המגוחך, שבחוג שחיה בגן חובה לומדים לעמוד בו אני חושב... (לשחות 500 בלי הגבלת זמן...?) רואה-כמו שאני תמיד אומר לך כושר זה שטויות (אבל שטויות חשובות ובריאות) ואין מה להיבהל ממנו, כי מה שקשה עכשיו יהיה קל עוד חודש (של אימונים כמובן) אבל אתה גם חייב לזכור שאלה רק תנאי הקבלה למ-ס-ל-ו-ל, שהוא המבחן האמיתי... אין אצלם גיבושים, AVIPE הסביר את זה כבר לפני בצורה מעולה.. יוני

רפאל 17

New member
יוני

אני לא מכיר יותר מידי אנשים בגיל שלי שיורדים את ה18 דקות ב4800 מטר...זה קשה! אני רץ אולי 4500 ב18, ואני בכושר טוב יחסית. רפאל

רפאל 17

New member
לא התייחסת ל800 מטר האחרונים...

התייחסת ל4000, ואמרת שעושים את זה ב 17, אבל שכחת שיש עוד כמעט קילומטר... אגב אני בצאט, תבוא. רפאל

למעלה