הדרי מתה עלייך!

°°NaTaLi°°

New member
הדרי מתה עלייך!

עם עוד פעם אחת את קוראת לי פקאצה אני באמת יחזיר אותך מוכה הביתה חחח! ניראה לי כל הקניון חשב שאנחנו שני מטורפות חחח! על תדאגי אני ישיג בשבילך תכתבה שוב... ושמרי על התמונה מהפסטיגל לא הבאתי לך אותה סתם אני יודעת שאצלי זה לא ישמר הבנת? ואני לא יתקשר ל..... את יודעת למי אני יותר מדי ביישנית לא ליידך טוב אותך אני מכירה 3 שנים מה את מצפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אביטל והדר סורי על ההודעה..

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

דיי...את יודעת שזה היה בצחוק,נכון? אם כבר אני הייתי הפאקצה ... =/ אבל את באמת התחרפנת שם,אפילו בת דודה שלך הייתה בהלם. מסכנה..חח אוהבת המוןןןן..

°°NaTaLi°°

New member
כן אני משתנה שאני פוגשת

חברות ואנשים חשובים לי שלא ראיתי הרבה זמן יש לי פיצול אישיות חחחחח כי אני כל היום בבית שלה עצובה כזאת בדרך חזרה היתי שקטה אז היא עושה לי אני חושבת... שאת פה את שקטה וביישנית ושאת ליד חברות שלך את לא

היא בהחלט צודקת... =/

אני שמחה שאת שמחה לפחות, באמת התגעגעתי אלייך,ה מ ו ן . שנה וחצי לא לראות אותך זה המון המון זמן,וממש ממש התגעגעתי. הלוואי שנפגש עוד בחופש,מתה עלייך פאקצה שרואים לה את זה בעיניים!!

°°NaTaLi°°

New member
חחח תיזהרי מימני את חחח

אני יפרוץ לבית שלך חח יש לי תכתובת חחחח פקצאה קטנה ומרגיזה ידעתם שהדר בת 13 חחחחח

הייייייייי!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

זה ממש לא פייר.

°°NaTaLi°°

New member
חחח מכשפה קטנה חחח

חח סתם כפרה מתה עלייך אני בוכה... לא רוצה.. גםפ אני רוצה... את יודעת מה

°°NaTaLi°°

New member
חחח מכשפה קטנה חחח

חח סתם כפרה מתה עלייך אני בוכה... לא רוצה.. גםפ אני רוצה... את יודעת מה

למעלה