ראאאאששוןןןןן
ע ענת1986 New member 4/12/03 #4 ../images/Emo49.gif שיהיה המון המון ../images/Emo50.gif שמחה שפתחו לחנוך פורום סוף סוף מבטיחה לקפוץ לביקורים תכופים ביותר שוב יקירה
../images/Emo49.gif שיהיה המון המון ../images/Emo50.gif שמחה שפתחו לחנוך פורום סוף סוף מבטיחה לקפוץ לביקורים תכופים ביותר שוב יקירה
ה ה מוזה New member 4/12/03 #5 יו איזה כייף אפשר להתנחל פה?../images/Emo13.gif נהדר שיש פורום לשלום חנוך אותי זה משמח שתהיה אל אחרים כמו שאתה אל עצמך שתתברך במה שיש ושתשמח בחלקך שתמצא את דרכך בכל דרך שתלך ושתדע להישרד מול הגורל המתעטף. קרדיט: שלום חנוך
יו איזה כייף אפשר להתנחל פה?../images/Emo13.gif נהדר שיש פורום לשלום חנוך אותי זה משמח שתהיה אל אחרים כמו שאתה אל עצמך שתתברך במה שיש ושתשמח בחלקך שתמצא את דרכך בכל דרך שתלך ושתדע להישרד מול הגורל המתעטף. קרדיט: שלום חנוך
P Power to the People New member 4/12/03 #6 תודה רבה לכולכם../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif נורא כיף לראות אנשים שמחים מפתיחת הקהילה, כולם מוזמנים להתנחלות קבוצתית בפורום
תודה רבה לכולכם../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif נורא כיף לראות אנשים שמחים מפתיחת הקהילה, כולם מוזמנים להתנחלות קבוצתית בפורום
ה הניבלונגים New member 5/12/03 #7 ../images/Emo49.gif על פתיחת הפורום אין כמו שלום, אני יכול רק לאחל שהפורום יתקרב לרמה של האיש עליו הוא מדבר...
../images/Emo49.gif על פתיחת הפורום אין כמו שלום, אני יכול רק לאחל שהפורום יתקרב לרמה של האיש עליו הוא מדבר...
א אורי404 New member 5/12/03 #8 מזל טוב לפורום! הגיע הזמן לפורום של הזמר-יוצר, שהשפיע על המוזיקה הישראלית.
G goldyboy New member 5/12/03 #9 ../images/Emo49.gif לפתיחת הפורום ../images/Emo24.gif כמה טוב שיש פורום לשלום חנוך, האבא של הרוק הישראלי. ממש שמחתי להכנס לתפוז ולראות שנפתח הפורום. אתם תראו אותי הרבה כאן. בהצלחה!
../images/Emo49.gif לפתיחת הפורום ../images/Emo24.gif כמה טוב שיש פורום לשלום חנוך, האבא של הרוק הישראלי. ממש שמחתי להכנס לתפוז ולראות שנפתח הפורום. אתם תראו אותי הרבה כאן. בהצלחה!
א אני טליה New member 5/12/03 #11 ../images/Emo50.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif גם אני כמו אלה שמעלי חושבת שאני אתנחל פה לא מעט טוב שיש פורום כזה!!
../images/Emo50.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif גם אני כמו אלה שמעלי חושבת שאני אתנחל פה לא מעט טוב שיש פורום כזה!!
ש שמיצית New member 5/12/03 #15 איזה יופי! מזל טוב! ../images/Emo24.gif סוףסוף פורום שימושי וראוי !! גאה להצטרף ולהיות, כנראה, המעריצה/משתתפת החירשת היחידה...
איזה יופי! מזל טוב! ../images/Emo24.gif סוףסוף פורום שימושי וראוי !! גאה להצטרף ולהיות, כנראה, המעריצה/משתתפת החירשת היחידה...
S SaintJohn New member 7/12/03 #17 מזל"ט עצבני לרגל פתיחת הפורום! איך זה שעד עכשיו לא היה פה פורום בתפוז לשלום חנוך? אחד מהיוצרים הטובים ביותר שאי פעם היו, ישנם, ויהיו בארץ. שיהיה לפורום המון בהצלחה!
מזל"ט עצבני לרגל פתיחת הפורום! איך זה שעד עכשיו לא היה פה פורום בתפוז לשלום חנוך? אחד מהיוצרים הטובים ביותר שאי פעם היו, ישנם, ויהיו בארץ. שיהיה לפורום המון בהצלחה!