FunkyGiraffe
New member
הדרך ארוכה ומפותלת - סיכום הופעה.
זה התחיל יפה - אוטובוסים מתוקתקים, אחלה ארגון. הירידה בפלמחים היתה השלב הקשה שהיה לי מזה כמה חודשים. סלקום עבדו עליי בעינים שאני יורד בפלמחים, הם הורידו אותי בצומת [אגד] והייתי צריך ללכת כ-11 ק"מ [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] ברגל בתוך הכביש בצד בחשכה בשממה כדי להגיע. בערך בק"מ ה8.5 הרגשתי סחוט, גמור, מדוכדך, מבואס, ומהלחץ פשוט עמדתי לבכות. ראיתי שאני לא מתקדם לשום מקום ונבהלתי אבל אז הגיעו 2 אנשים מיבנה במסחרית והושיעו אותי נתנו לי טרמפ עד הים שני חבר'ה מיבנה עד כמה שהשתדלתי להמנע מטרמפים, ואני חייב להם על זה את ההופעה.. הגעתי ממש בשיר האחרון של קאשי... אז ישבתי עם לילו שירו ושות' בצד על הדשא ואז התחילה ההופעה [WTF?! במה 15 מטר גובה?
] יציב [הג'וקר!] בראשית אחרי זה לא זכור לי בדיוק הסדר אבל היו: חליפות לזוז קמתי [יא מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן] לא פראיירים תזיזי ת'ישבן [בגירסת בלוז פארודית] הכאפה ג'וני הקטן אף אחד מה נעשה מספרים גבי ודבי צעצוע רק פה הדרנים: אלוהים שלי [רציתי שתדע, חלום שחלמתי בלילה על אחותך
] מוסיקה שירת הסטיקר כוסאמאמאק [בית של שירי, כמה של שאנן, בית של ראפר חדש בהופעה ראשונה עם הדגים בשם רוי - קצת מידע משאנן על רוי: היה מחלוצי הראפ בארץ בהרכב Side Effect או משהו כזה בשנות ה80 ועבר עם כולם לגור בארה"ב והם חזרו ארצה לא מזמן.. גבוה וקירח, אהבתי!] היתה הופעה עטורת סימפולים וסקראטצ'ים [גיא תמשיך ככה ממש אחת ההופעות] היה קטע מצחיק במה נעשה ששלומי שאנן וגיא ירדו להתחבא מהבמה הגבוהה אחשוילינג בתוך סככה דקה דקה כזו ואז עלו בצד בחלק של ליאורה.. למרות הכל, ואחרי הכל, אולי ההופעה הכי טובה לפחות מבחינת הרפרטואר של הדג. נ.ב. לילו - כמה מפרטים של אמיר כבר יש לך? מה זה פה מס הכנסה
חח סתם שירו - אל תדאגי פעם הבאה גיא יביא בירה כנראה חח משה - תבוא לכתוב! אל תתבייש.. כנל סלוצקי!
זה התחיל יפה - אוטובוסים מתוקתקים, אחלה ארגון. הירידה בפלמחים היתה השלב הקשה שהיה לי מזה כמה חודשים. סלקום עבדו עליי בעינים שאני יורד בפלמחים, הם הורידו אותי בצומת [אגד] והייתי צריך ללכת כ-11 ק"מ [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] ברגל בתוך הכביש בצד בחשכה בשממה כדי להגיע. בערך בק"מ ה8.5 הרגשתי סחוט, גמור, מדוכדך, מבואס, ומהלחץ פשוט עמדתי לבכות. ראיתי שאני לא מתקדם לשום מקום ונבהלתי אבל אז הגיעו 2 אנשים מיבנה במסחרית והושיעו אותי נתנו לי טרמפ עד הים שני חבר'ה מיבנה עד כמה שהשתדלתי להמנע מטרמפים, ואני חייב להם על זה את ההופעה.. הגעתי ממש בשיר האחרון של קאשי... אז ישבתי עם לילו שירו ושות' בצד על הדשא ואז התחילה ההופעה [WTF?! במה 15 מטר גובה?