הדרך היחידה לעזור לעניים היא לדאוג

Advaita

New member
הדרך היחידה לעזור לעניים היא לדאוג

הדרך היחידה לעזור לעניים היא לדאוג שאתה לא תהיה עני. אדם חכם אמר לי פעם שהדרך היחידה לעזור לנזקקים היא לא להיות נזקק בעצמך, והדרך לעזור לאדם רעב היא לתת לו אפשרות אמיתית להרוויח כסף בהגינות, ואם כבר הכנסה אז שתהיה הכנסה שיורית, כלומר הכנסה הגדלה והולכת מחודש לחודש. זיכרו את המשפט הבא: במאה ה 21 אנחנו הצרכנים נהיה האנשים העשירים ביותר על פני הגלובוס! על מה אני מדבר בעצם? אני רוצה להציע כאן חלון הזדמנויות, הזדמנות ללמוד מהי צרכנות נבונה, כיצד הופכים הוצאה להכנסה, מהי הכנסה שיורית? וכיצד את/ה יכול/ה להגיע לרווחה כלכלית? הרי מה היא עצמאות כלכלית? החופש לעשות עם הזמן שלך ככול העולה בנפשך! אני רוצה להזמין אותך לקרוא בעיון את הקובץ המצורף ולפנות אלי בכל שאלה.

zion0

New member
מילים יפות ונבובות, הלוואי ומאית

ממה שכתבת,, או הבטחת יתקיים הכל סיסמאות ללא תוכן סתם הברות חסרות משמעות מקלקל אתה את השיטה ואת הרעיון

Advaita ערב טוב

פרסום בתפוז עולה כסף... במידה ואתה רוצה פרסום ללא כסף אתה יכול להוסיף את פרטיך בלוח הפורום ההודעה הבאה שתפרסם את מה שאתם עושים בפורום תמחק! ערב נעים

Transmusic

New member
דרך אגב את פיצוץ

של בן אדם ואנחנו נשוחח עוד המון דרך הפורום הזה אם זה יתאפשר גם לך .להשתמע בינתיים,אגב אני זה ששאל אם את מנהלת הפורום ובינתיים קראתי מעט מהתגובות שלך,לילה טוב,נדבר כבר

Transmusic

New member
דרך אגב את פיצוץ

של בן אדם ואנחנו נשוחח עוד המון דרך הפורום הזה אם זה יתאפשר גם לך .להשתמע בינתיים,אגב אני זה ששאל אם את מנהלת הפורום ובינתיים קראתי מעט מהתגובות שלך,לילה טוב,נדבר כבר

Advaita

New member
לכל המלעיזים שלום

את המתנה שבאתי לתת כאן הבאתי לא לקידום מכירות (אני לא מוכר כאן כלום אלא בא ללמד רעיון) ולא כמילים ריקות אלא כאמת מוכחת עם קבלות וכמתנה ממקום של נתינה. להבדיל מ MLM של המאה ה20 המאה ה21 בה אנו בונים מועדון צרכנים, כאן יש מקום לנתינה אמיתית, שיתוף פעולה מלא בין אנשים, שקיפות ושותפות מלאה ואמיתית בחברה עבורה אנחנו מיצרים הכנסות. אני מזמין את כל מי שחווה או נמצא בתוכנית MLM לסיעור מוחות ובדיקה אמיתית כנה ופתוחה של ההזדמנות המוצגת כאן. ולמי שלא מכיר ומעוניין לבצע שינוי אמיתי בהרגלי התפיסה, להיפתח לדרך אחרת חדשה, לשמוע וללמוד רעיון מהפכני (בעלות של פחות מכוס קפה במסעדה או אפילו פחות מעלות של סאטסאנג) את אלה שבאמת ובכנות מעונינים לשמוע (והרי להקשיב ולשאול שאלות לא עולה כסף ואינו כרוך בשום מחויבות) אני מזמין ליצור עימי קשר.

motyka

New member
באמת רעיון מקורי

אם לא מצליחים להרוויח ממכירת מוצרים. ואם גם לא מצליחים להרוויח מצרוף פתאים לרשת. אז בוא נרוויח מכך שנזמין אנשים לכנס מכירות, נמכור להם קפה, ניתן להם הרצאה, וכך נכסה את ההוצאות, ואולי יישאר משהו. ואז אם נצליח לצרף מישהו - הרווח יהיה כולו נטו. באמת חשיבה מקורית, שטרם נתקלנו בה ב MLM. (עד עכשיו הקפה היה על חשבון המזמין, ולפעמים הובטחה גם מתנה צנועה - למשל כשמכרו יחידות נופש).

למעלה