הדרך הנכונה להכין שקדי עגל
אני רוצה להכין כמנה ראשונה בארוחת ערב חגיגית שקדי עגל במחבת. טעמתי מנה דומה בכמה מסעדות והתלהבתי מאוד. א. חלק מהמתכונים טוענים שיש לבלש את השקדים במים עם חומץ ואז להעביר למחבת להשחמה. חלק אחר גורס שיש "לזרוק" אותם יש למחבת. מה נכון? ואם צריך לבשל קודם אז למה? ב. מישהו יוכל להציע לי מתכון מוצלח לשקדים? משהו פשוט...עם לימון ואולי קצת שום.. תודה!
אני רוצה להכין כמנה ראשונה בארוחת ערב חגיגית שקדי עגל במחבת. טעמתי מנה דומה בכמה מסעדות והתלהבתי מאוד. א. חלק מהמתכונים טוענים שיש לבלש את השקדים במים עם חומץ ואז להעביר למחבת להשחמה. חלק אחר גורס שיש "לזרוק" אותם יש למחבת. מה נכון? ואם צריך לבשל קודם אז למה? ב. מישהו יוכל להציע לי מתכון מוצלח לשקדים? משהו פשוט...עם לימון ואולי קצת שום.. תודה!