הדרך לעצור את השואה

181818181818

New member
הדרך לעצור את השואה

פשוט לבוא לכיסופים הצבא פשוט פוחד מזה וזה הדבר היחיד שיכול לעצור את השואה אני באופן אישי הלכתי ביום שלישי את כל הדרך מנתיבות לכיסופים דרך השדות ותאמינו לי הצבא עסוק בלילה בשינה לקראת הגירוש במשך כל הדרך עברו כ10 פטרולים וממש לא קשה להתחמק מהם. עצות שימושיות: מפת סימון שבילים 13, בהליכה ללכת רק עי עצים או שיחים שבמקרה הצורך אפשר לקפוץ להסתתר לא ללכת בשטח פתוח, אין מסוקים כלל אבל יש המון מזלטים שמצלמים כל הזמן לכן לבוא עם ביגוד שחור או כהה מאוד וללכת בשבילים בצידם הכהה כך שלא בולטים למזלטים וכן ללכת ברוחים בין אחד לשני של מטר לפחות, אין סיכוי לראות את המזלטים רק לשמוע. עדיף לצאת בתחילת הערב כיוון שהירח "נכבה" בערך ב2 וחצי ואז הניווט קשה יותר. ללכת בשקט כיוון שאז אפשר לשמוע את הקשר של החיילים במארב צבאי. לזכור שלהם יש הרבה עוצמה והכל לטובתם אבל לנו יש אמונה וזה מה שאין להם. זה מה שעולה לי עכשיו בראש. אתם מוזמנים לשאול שאלות...

181818181818

New member
בגלל

בגלל שאם הוא לא היה חייל הוא לא היה מוכן לבוא לשם ולפנות. זה שהוא נמצא שם זה רק בגלל שהוא קיבל פקודה

itaym02

New member
למה אתה מייעץ לאחרים מהכיסא ליד

המחשב. אתה נשמע לי כמו חוצפן קטן.

אביעד666

New member
זה לאו דוקא מהמחשב אני למשל כותב

מהפאלפון ! אז אל תאשים בלי שאתה יודע

itaym02

New member
ההודעה למעלה נכתבה ממחשב

תראה לבד את ההבדל - הוא מאוד ברור

אביעד666

New member

אביעד666

New member

iRoNBaLLz

New member
יש מספיק חיליים שמעדיף לפנות

מאשר לשבת בחבל עזה ולעשות בייביסיטר על המתנחלים ובכך לסכן את חייהם. החשיבה של המתנחלים נורא אגואיסטית ואנוכית. "מגרשים אותנו" "אתם כופרים" "אין לכם אמונה" איזה חשיבה אנוכית. אז לא יהיה לכם נוף לים בבית החדש ביג דיל. וגם קצת פחות הטבות ואפליות לטובה. את הפרסום שלכם קיבלתם. עכשיו תעשו מה שהרשות המחוקקת קבעה. אחרי שהסתובבו עם ה"טלאי הכתום" וברוב חוצפתם העזו להשוות את ההתנתקות לשואה איבדתי כל טיפת סימפטיה אלייהם מהסימפטיה הגם ככה נמוכה שלי אלייהם. הבעיה שלי עם ההתנתקות לא קשורה למתנחלים. הם לא פקטור ולא כלום בשבילי. הבעיה זה הפלשתינאים . אסור לתת לאויב לגור בבתים של מישהו שהוא תושב ישראל. צריך להשמיד כל ביניין וכל בית בהתנתקות. שהערבים יגיעו לשממה בלי כלום ויעשו שם את מה שהם הכי טובים בו - בנייה. כמו כן ההתקרבות שלהם לקו הירוק תעזור להם לפגוע בנו ולהקים מדינה וזו תיהיה בעיה רצינית... טרנספר הוא הפתרון בשבילם - רצוי למדבר סהרה או משהו כזה. רחוק רחוק שלא נשמע מהם יותר.

אביעד666

New member
עצה יותר טובה

אנחנו נסענו רגיל בכביש ועברנו את כל המחסומים החילים לא ניסו לעצור אותנו וכאשר היה מחסום על הכביש ניסנו לעבור מהשדות ואם לא היה בסביבה שדה אז שיכנענו את החילים לעבור במחסום ככה הגענו עד כיסופים ושם עצרו אותנו

למעלה