הדרך לראש פינה ואזור ראש פינה עצמה

michali2727

New member
הדרך לראש פינה ואזור ראש פינה עצמה

קראתי המון ונראה לי שפשוט הלכתי לאיבוד בתוך כל המידע.

נוסעים מחר לאזור ראש פינה, האם יש המלצות למקום בדרך לשם (מתא לראש פינה) לארוחת צהריים עסקית נחמדה? מקום שנעים לשבת בו עם VFM טוב. לא משנה סוג האוכל.

במידה ולא נעשה לאנצ מפנק אז מקום נחמד לארוחת ערב באזור ראש פינה? יכול להיות גם מקום קליל למקרה שכן נאכל צהריים (כן, לא סגורה על עצמי). קראתי את כל ההמלצות על הפוקצה בר אך נראה לי שאולי רחוק מידי מראש פינה
יש לי תלוש למסעדה בוילה גיללי (בין היתר כך שלא לחוץ לי להשתמש), האם מומלץ?

אגב אם במקרה גם יש לכם המלצה למקום כיף לעשות באזור אשמח

תודה על העזרה

pix37

New member
לגבי הדרך - בהנחה שאתם נוסעים מכביש 6

אפשר לעשות עצירה אחרי צמת השומרים או בטבעון או ברמת ישי (סטיה של 5 דקות מהדרך) שם שווה לנסות את שפר'ס ברמת ישי או את הטאנטי באצ'י בקרית טבעון.

עמבורגר בצומת ראש פינה לא מאכזבת

תפריט עשיר שתמיד אפשר למצוא בו משהו לאכול, אוכל טוב ומחירים סבירים
מקום בדרך- אני תמיד עוצר ברמת ישי בקינוחי נדב, למרות השם יש לםה גם אוכל מעולה (קישים מצטיינים, מרקים, כריכים) והקינוחים והמאפים שלהם מצטיינים תמיד

באמת? אכלתי שם פעם אחת והיה מאוד חיוור

זאת אמנם הייתה ארוחה מוזמנת מטעם העבודה אבל האוכל בהחלט לא הצטיין והיה סביר בלבד וחסר כל השראה, יש אופציות הרבה יותר מענינות באזור

michali2727

New member
חזרנו - החופשה לא הייתה להיט קולינרי

זה גם לא היה העיקר אז בסדר :)

חשבנו על טיביס בצהרי חמישי, מגישים עסקיות עד 16:30, הגענו על הדרך ב16:33 ולא רצו להגיש עסקית. זכותם, אבל לא נשארנו (מסעדה ענקית היו בערך עוד 3-4 שולחנות).
המשכנו לעמבורגר. מקום נעים שירות טוב הזמנו המבורגרים שהיו בסדר (פשוט עובדת ברמת החייל ומוקפת בהמברגוריות) ותמורה טובה לכסף. הבעיה - הזמנתי פירה שהיה מהגרועים שאכלתי, ממש שקלתי שאולי עשוי מאבקה. הציפס היה טוב

בערב קפצנו לגעוני שממש מול הצימר. חיפשנו משהו בקטנה ולא ממש מצאנו משהו מענין (כולל בקינוחים) אז אכלנו לחם ומיטבלים שהיה טעים מאוד ושתינו שוקוצינו:)

בבוקר מהצימר אכלנו בקקאו - האמת יחסית לארוחת בוקר היה ממש טוב. שרפו את הלחם הכפרי שהזמנו וזה היה האחרון שלהם (שישי 9 בבוקר) אז הוציאו פוקצה אבל היינו סלחניים כי היה נעים והשירות היה טוב

למעלה