הדרך ל
של הגבר...

הדרך ל ../images/Emo23.gif של הגבר...

טוב נו...ככה היא הסבירה לי ממזמן שהדרך היא דרך ה.....בטן <כיבה אם תרצו> כבר אז חששתיי מאוד <או בשפה פשוטה.....דאגתי לאלללההההה> כי מה לי ולכל המטבוחות האלה? אז...בהתחלה היה לי קל... מן תורנות כזו אמא שלו,אמא שלי,אמא שלו, הוא,אני <אמא שלי=מלא סירים טעימים הוא=מסעדות אני=ביצת עין> אחר כך זה נהיה עוד יותר קל אמא שלו,אמא שלו,אמא שלו,הוא,אמא שלי,אמא שלי,אני היום? שששששש....היום זה הכי קל הילדים אוכלים בבית הספר <220שח לחודש> הילדה אוכלת בגן <עוד כמה מאתיימים> הוא - למד לחזור שבע! אני- רעבה...רוב הזמן <עד כאן ברור לכולן/ם שאת הדרך ללב של הגבר.....אני לא מכירה לא ראית אותה מימיי,לא שמעתי על דרך כזו בכלל...ברור נכון?> יופי....אז הוא <כן זה שלמד לחזור הביתה שבע> מתקשר =אפשר לי לקבל משו לאכול היום? - כן בטח ,נארגן לך משו.... =רק לא ביצת עין...את צריכה משו מהמכלת? -<לא יודעת-לא אמרתי> תביא לחם! נשארו לי 30 דקות לארגן לו משו 30 דקות אז....פתחתי תמקרר היה שם ראש שום אחד <שהצטמק כבר מהקור> קילו עגבניות <שידעו ימים טובים מאלה> וביצים..... המממממ....<לא ביצת עין!> לא יודעת מאיפה זה בא לי אבל.... לקחתי ת שום ת עגבניות שראו ימים טובים שמן פפריקה חריפה מאוד....טרח הכל למחבט ואחרי 30 דקות.....כמובן 3 ביצים <זה ביצת עין זה?> יצא לי ש ק ש ו ק ה הממ....איך מגישים שקשוקה? פורסים מגבת מטבח על השולחן...מניחים ת מחבט עם השקשוקה.. בקבוק ספרייט...לחם <שהוא קנה> ואוכלים.......יאמי.....וואלה......טעים לא יודעת מה הדרך ל הגבר אבל הוא.....לקח חתיכת לחם...טבל אותה בשקשוקה... הסתכל עליי....חייך.....והתחל לדקלם לי את.... "אשת חייל מי ימצא" יום ראשון בערב......אשת חייל מי צריך תדרך הזאתי בכלל? שוקולדה סוף סוף שבעה

ה ל ל ו י ה !!!!

חחחחחחחחחחח המשאית של הצל"שים בדרך, כל הכבוד!!!! וזה אמיתי. ממש לא בציניות!!! אני גאה בך!

חחח אוף עשית לי תיאבון

כל הכבודדדדדדד!! זה רק מראה שעם קצת רצון ויכולת.......

tairon

New member
יאמי יאמי... ואין ספק זה כובש

ועוד שאקשוקה יווארדיייייי... עשית לי חישקוק.. לשאקשוקה של סבתא שלי.. נראה לי אני מחר בבוקר עושה הזמנה

טאKילה

New member
למה אין חצים..../images/Emo3.gif

לכיוון הקיבה? חחח אוכל סקס ורוקנרול..חחח שוקולטה מתוקה.

Mוניk

New member
גדולללללללללל שוקולדה אוףףףףףף

עכשיו אני הולכת לאכוללללללללל ואני כמו אהבלית מחכה שהוא יבוא כדי שאני סוף סוף יואכל משו וואלה עשית לי תאיבון תבואי כל יום שוקולדה
צ´קולדוש
מוניק

למעלה