הדרך מתארכת...

מצב
הנושא נעול.
הדרך מתארכת...

הדרך מתארכת...
לאור המחזור הארוך והכושל בחודש הקודם הוחלט על נטילת גלוקופאז' פעמיים ביום ואז בעוד חודש לבדוק אם יש שיפור בביוץ, על בסיס מחזור טבעי לפני שחוזרים לחורר את המסננת.... ועכשיו לשאלות: מישהי לוקחת/לקחה? תגובות לוואי ושאר ירקות מה אתן יודעות? תודה מראש

../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif אין כאן בנות שנוטלות

הדרך מתארכת...
לאור המחזור הארוך והכושל בחודש הקודם הוחלט על נטילת גלוקופאז' פעמיים ביום ואז בעוד חודש לבדוק אם יש שיפור בביוץ, על בסיס מחזור טבעי לפני שחוזרים לחורר את המסננת.... ועכשיו לשאלות: מישהי לוקחת/לקחה? תגובות לוואי ושאר ירקות מה אתן יודעות? תודה מראש
אין כאן בנות שנוטלות
גלוקופאז'? או יודעות לספר לי על זה קצת?????
מראש

העין ה 3

New member
מודה ומתוודה

הדרך מתארכת...
מודה ומתוודה
שלא רק שמעולם לא לקחתי גלוקופאז', אלא שמעולם אפילו לא שמעתי את השם... נסי לשאול גם בפורום פוריות - יש שם הרבה יותר בנות כך שיש יותר סיכוי שמישהי מכירה. בהצלחה

אמאלה2

New member
גם אני מעולם לא שמעתי

מודה ומתוודה
שלא רק שמעולם לא לקחתי גלוקופאז', אלא שמעולם אפילו לא שמעתי את השם... נסי לשאול גם בפורום פוריות - יש שם הרבה יותר בנות כך שיש יותר סיכוי שמישהי מכירה. בהצלחה
גם אני מעולם לא שמעתי

אםל2

New member
שמעתי לא פעם על גלוקופאז' בפורום

הדרך מתארכת...
שמעתי לא פעם על גלוקופאז' בפורום
פוריות. עשי חיפוש בפורום או תשאלי בנות שם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה