הדרך שבחרתי

A v i s h y 1 7

New member
הדרך שבחרתי

תגידו מה אתם חושבים על האלבום "הדרך שבחרתי" #3 לפי דעתי הדיסק הזה ממש יפה למרות שהשירים לא מוכרים כ"כ אולי ימים רבים שרית הייתה בת 18 כשהיא הוציאה את הדיסק הזה ת'אמת כשראיתי אותו פעם ראשונה בחנות כשהוא רק יצא אז רק קישרתי שזאת שרית מצעירי חדרה זה הדיסק הראשון של שרית שקניתי אני אוהב את כל הדיסק אבל במיוחד את "מה יהיה עליי" אז איזה שיר משם אתם הכי אוהבים?

שושיתה 1

New member
אני../images/Emo35.gif ../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

דווקה אהבתי תשיר "הדרך שבחרתי" זה שיר יפה. וזה דיסק ששרית היתה מזה צעירה חבל על הזמן. לדעתי זה גם דיסק יפה אני אהבתי אותוה , ויש לי תשרים ואני אוהב לשימוע , תשירים של הדיסק הזה.

אני אוהב מאוד את השירים

לאהוב אחד פחות וימים רבים גם את שאר השירים אני אוהב אבל את אלה הכי הרבה

מושיק20

New member
הדרך שבחרתי....

לדעתי הוא האלבום הכי "מזרחי" של שרית. יש שם כמה שירים מאוד יפים שחבל ששרית לא מבצעת אותם יותר... כמו: "אחד פחות" שיר מדהים (הכי טוב בדיסק הנ"ל)
"למה למה" , "לאהוב" (שהוא ממש להיט פופ) ו"ימים רבים" (כנ"ל) וכמובן "הדרך שבחרתי".

love amor

New member
אני אוהבת את ימים רבים..../images/Emo23.gif

ואת אמא והדרך שבחרתי... בעיקרון את כל השירים
אני אוהבת גם ת'עטיפה של הדיסק

Music4Life

New member
פששש מעריצים וותיקים הא?

יפה לכם.. לי אין שמץ על מה אתם מדברים בכלל...חחח...אני מעריצה את שרית רק מלפני שנה וקצת ומכירה אותה מהאלבום "כמו סינדרלה" (הוא הכי ישן שיש לי) ככה שאין לי מושג איזה שירים יש ב"דרך שבחרתי"...לא יכולה לענות... זה היה מלפני שנים...לא התענינתי בה אז בכלל... בכל מקרה, נראה לי שאת השירים ההם הישנים שלה לא הייתי אוהבת..

A v i s h y 1 7

New member
חבל...

אני אהבתי אותה אפילו מציערי חדרה אבל להעריץ אותה ממש זה כמו סינדרלה הדרך שבחרתי זה האלבום הראשון שקניתי כאילו אמא שלי קנתה כי הייתה כתבה בעיתון של חדרה שזאת שרית מצעירי חדרה והיא הוציאה את הדיסק ה 3 שלה והיא תצליח אז היא קנתה ואח"כ היא קנתה את כמו סינדרלה וחוק החיים ואז אני התחלתי ממש להעריץ אותה וכל זה אמא שלי מנהלת של הארכיון של חדרה ויש לה מלא קטעים בוידאו של שרית מצעירי חדרה גם הייתה לי קלטת טייפ שלהם אבל כרגע היא אצל חן הורדתי משם כמה קטעי סולו של שרית למחשב

Music4Life

New member
וואלה. גם את חדשה בעסק? :)

ממתי את התחלת לאהוב את שרהל'ה? (לא שרון..)

חחחחחח לא שרון..

אני אממ ב''ה עוד מעט 3 חחח...ב''כמו סינדרלה'' לא ממש הייתי בקטע הזה...בכלל לא ידעתי שיש לי ת'דיסק הזה בבית חחחח...אין לי מושג איך נכנסתי לזה...אולי בגלל בת דודה שלי חחח..לא יודעת חחח

Music4Life

New member
יופי מיטל! ../images/Emo8.gif

רק אמרתי שרון כבר את קופצת....האמת ידעתי שתגיבי, את כ"כ צפויה חחחח

למעלה