הדרכה בהיי קיו

Nirerp

New member
הדרכה בהיי קיו

שלום, אני התמיינתי להדרכה בהיי קיו, התקבלתי והכל.
רציתי לדעת אם מישהו יודע מה התנאים?
-שכר
-מקבלים רכב?
- לכמה זמן מתחייבים?
- כמה כיתות מקבלים במקביל והאם אפשר לקבל רק כיתת ערב אחת?

כל מה שאתם יודעים לגבי הדרכה בהיי קיו.
תודה!

justpo

New member
לא הבנתי, התקבלת...

ולא אמרו לך את כל הדברים האלו? לא שאלת?

Nirerp

New member
התקבלתי

יום רביעי הזה אני אמור לחתום על חוזה.
אשמח לדעת יותר לפני שאני חותם על החוזה.

justpo

New member
קצת מוזר...

לדעתי אלו דברים שהיה נכון לברר עוד לפני - מולם.... מידע שהגיוני לקבל בשלב המיונים/ראיון וכו'. כמו שהם מראיינים אותך, גם אתה צריך לוודא אם התנאים המוצעים מתאימים לך.
לא ישר במעמד החוזה.... וגם אם מישהו יספר לך פה משהו, לאו דווקא תוכל לסמוך על זה.

Nirerp

New member
מסכים לחלוטין

הבעיה היא שהם לא מוסרים שום מידע עד רגע חתימת החוזה ...
בכל זאת אשמח לדעת עוד לפני שאני מגיע לרגע בוא עליי לתת גושפנקא

justpo

New member
וואלה

הבנתי. מוזר - מה הם רוצים, לדחוק אותך לפינה?
איך הם מצפים שתחליט אם זה מתאים מבחינתך.

טוב, אז מקווה שיוכלו לעזור לך פה, בהצלחה!

מהמעט שאני יודע

השכר ההתחלתי נחשב נמוך (אין לי מספר) וכל העלאה נתונה לשיקול דעתם שזה סעיף בעייתי ביותר.
ההתחייבות היא לשנתיים כאשר אסור לך להתחיל ללמוד בשנה הראשונה.

Nirerp

New member
הבנתי, עוד שאלה

קודם כל, תודה רבה על המידע,
דבר שני אתה יודע אם אני מקבל רכב במקרה?

עבודה בהיי קיו

לא הכי מתגמלת. שולחים אותך לחורים בארץ. אם יש צורך כן יביא לך רכב אבל כנראה תתחלק בו עם מורים אחרים
אם אתה סטודנט תוכל לבקש כיתת ערב אחת - תלוי במצב הרוח והצורך של עמיחי

gabimaor

New member
דווקא נשמע הגיוני מאוד

הם בהחלט מנסים לדחוק אותך לפינה ויש סיכוי שגם לא תוכל לקחת איתך את החוזה וגם אם כן
יגרמו לך להרגיש מאוד לא נוח שאתה מקפיד על הפרטים. כך לפחות נאמר לי מפי יותר ממורה אחד שעבר שם.
נתחיל מההתחלה, מעולם לא לימדתי שם אבל אני מכיר המון מורים שלימדו שם והסיפורים מאוד דומים.
סביר שהשכר ההתחלתי הוא באיזור 30-35 שח וגדל עם הזמן (בהנחה שתשרוד שם את המשובים).
רכב כנראה שלא תקבל כי יש להם מורים מיוחדים שמקבלים שכר גלובאלי ואז מלמדים 3 כיתות במועד ומקבלים רכב ופלאפון.
דווקא מבחינת התנאים החומריים אני חושב שהייקיו סבירה לחלוטין ואפילו יותר. הבעיות שם מתרכזות באוירה ובתנהלות מול המורים.
לדוגמה, ההתחייבות החד צדדית שלך לא לעזוב בזמן שלהם מותר לפטר או סתם לא לשבץ אות ועניין המשובים הופך הכל למעין בית חרושת למשובים.
אתה יכול להיות מורה טוב או גרוע העיקר שיהיו לך משובים גבוהים (כלומר שאתה איש מכירות מעולה ומצליח למכור לתלמידים את המותג) ותצליח שם.
אני לא נכנס לעניין הקורס עצמו ואיכותו לכל אחד יכולה להיות דעה אבל זה די ברור לכולם שהייקיו משקיעים בעיקר בצד הנוצץ
כדי למשוך עוד תלמידים והאמת זה עובד להם מעולה.
אני מכיר מורה שאחרי שביקש לא ללמד מועד מסוים ונענה בשלילה, עמד על כך. לאחר כמה ימים הוא קיבל מכתב מעורך דין שמאיים עליו בשם החברה
לתבוע אותו על נזקים שגרם לחברה. הם אפילו הגישו כתב תביעה אבל חזרו בהם לאחר שהוא הגיש כתב הגנה לוחמני מאוד עם טענות מאוד מוצדקות.
הם כן קיזזו לו משכורת אחרונה ובעצם גבו ממנו אלפי שקלים.
בקיצור, אני בטוח שיש אנשים שאהבו לעבוד שם אבל רוב המוחלט של המורים שלי יצא לשוחח איתם לא מציינים את המקום לחיוב.

niruzu

New member
למיטב ידיעתי- השכר 50 שקלים לשעה.

אם אני לא טועה השכר הזה כולל בתוכו כבר הכל כולל נסיעות.
התחייבות לדעתי שנתיים.
כאשר אתה קורא את החוזה שים לב טוב לתנאי היציאה מהחוזה ולקנסות אשר עלולים להיות מאוד גבוהים, ועוד כל מיני סעיפים מוזרים.
אל תחתום תחת לחץ.
בהצלחה

למעלה