הדרכה בהנקה

yaronsefi

New member
הדרכה בהנקה

שלום, אני כיום בהריון שני בחודש השביעי, בילד הראשון ניסיתי מאוד להניק ולא הצלחתי , לדעתי מחוסר ניסיון , מחוסר הדרכה ותמיכה מספקת של אנשי מקצוע ואיכשהו זה התפספס ואני מרגישה רגשות אשמה חזקים בעניין (כבר עברו שנתיים מאז) כיצד להבטיח הצלחה הפעם? ניסיתי להיעזר במדריכות של ליגה לה לצ'ה אבל רק בטלפון , והעצות לא ממש עזרו , אני צריכה מישהי שתהיה לידי ותסייע ולא דרך הטלפון , בשלט רחוק,(מגורים באשקלון). בנוסף יש לי חשש שבגלל שאני צריכה לחזור לעבודה מייד , אני לא אצליח עם השאיבות ולא אדע איזה משאבה לקחת, פעם קודמת ניסיתי עם המשאבה של יד שרה שעשתה הרבה רעש והכאיבה לי בשאיבה. אשמח לקבל מידע שימושי .

התכוננות להנקה

שלום, אכן הנקה היא יכולת נרכשת, אנו נולדות עם הכלים המתאימים, אך נצטרך ללמוד מאישה אחרת דרך ראייה והתבוננות. בעבר הרחוק האישה ספגה דרך ארועי החיים את הלמידה הזו, היא ראתה את אמה, את דודתה ואת הנשים האחרות בסביבתה מניקות. כיום האפשרויות שלנו הן אחרות, ואני מאמינה כי תמצאי את הדרך הטובה והמתאימה ביותר עבורך: מבחינת לה לצ'ה- מתקיימים מפגשים חודשיים, מטרתם אכן לאפשר לנשים מיניקות לשבת באותו מרחב, להחליף דעות, חוויות ורעיונות להתמודדות עם קשיים שעולים. אפשרות נוספת כפי שציינת היא סיוע מהקו החם- אך נכון שלפעמים אישה זקוקה לקשר יותר פיזי. כאן נוצרה אפשרות נוספת בחברה לנו- והיא סיוע אישי מיועצת הנקה. יועצת הנקה מגיעה אלייך הביתה עונה על שאלות ומקיימת מעקב. ישנם גם קורסי הכנה להנקה- אותן מקיימת הגב' ד\ג'ולי שור או במודיעין או אולי בבתי חולים שונים בארץ, אינני יודעת בדיוק. תנסי לברר גם דרך האינטרנט. תוכלי למצוא רשימת יועצות הנקה באתרים שונים העוסקים בנושא. בהצלחה וכל הכבוד על נכונותך לנסות שוב!!! ענת, לה לצ'ה.

למעלה