הדרכה בקניית בשרים טובים למנגל
שלום, לראשונה כאן, אבל גם לראשונה נדרש לקנות בשרים למנגל ליום השני של החג. מתכנן קבבים, כנפיים לנשנוש, ופרגיות (חלקים פנימיים - לא, כי לא אוהבים ) ו................. בשר לסטייקים. וכאן הבעיה. מבקש שהבשר יהיה רך (לא מסטיק) וטעים. אנא מכם - מה לבקש ממוכר הבשר ??? וגם - איך לתבל אותו ? מדובר ב- 14 איש.
שלום, לראשונה כאן, אבל גם לראשונה נדרש לקנות בשרים למנגל ליום השני של החג. מתכנן קבבים, כנפיים לנשנוש, ופרגיות (חלקים פנימיים - לא, כי לא אוהבים ) ו................. בשר לסטייקים. וכאן הבעיה. מבקש שהבשר יהיה רך (לא מסטיק) וטעים. אנא מכם - מה לבקש ממוכר הבשר ??? וגם - איך לתבל אותו ? מדובר ב- 14 איש.