הדרכה עם מדריכה לא רצויה..

הדרכה עם מדריכה לא רצויה..../images/Emo4.gif

שלום, לפני כמה ימים הייתה לי מסיבת הסיום של המ"דצים. במסיבת הסיום היינו צריכים למלא שאלון ובו להגיד עם מי אנחנו רוצים להדריך בשנה הבאה. חברה שלי ( לצורך העניין : דנה שם בדוי) דנה היא חברה טובה שלי, והיא בסדר, אבל היא לא מישהי שאני ממש רוצה להדריך איתה שנה שלמה. עשיתי איתה התנסות אחת וזה היה נורא. היא מצדה, בטוחה שאני רשמתי אותה ברשימה של מי שאני רוצה להדריך איתו שנה הבאה, אבל בעצם רשמתי אותה ברשימה של מי שאני לא רוצה להדריך איתו שנה הבאה, וזאת רשימה של אנשים שבטוח שאני לא אדריך איתם. דנה בטוחה שרשמתי אותה ברשימה של מי שאני רוצה להדריך איתו שנה הבאה ושאנחנו נדריך ביחד שנה הבאה. אני מאוד מפחדת מתי שהיא תגלה שאנחנו לא מדריכות ביחד, היא לא תבין מה קורה ותנסה לחקור את זה, ותגלה שלא רשמתי אותה, וכמו שאני מכירה את דנה אין מצב שהיא סולחת לי והיא תכעס עלי. מה לעשות? ולכל העצות, להגיד לדנה מה קרה עם הרשימות, לא בא בחשבון. תודה רבה, חנה שם בדוי.

חנה יקרה

בתור אחת שבמשך שנה הדריכה עם החברה הכי טובה ונהנתה מיזה, אני אומרת שאם את לא רוצה לחלוק עם החברה הטובה דברים, את חייבת לשתף אותה אותה. חברות נמדדת בכמה רבדים, אחת מהם היא שיתוף. אם לא תשתפי אותה בזה שאינך רוצה להדריך איתה- מבחינתי זאת לא חברות. לי יש חברה טובה שהיא כמו אחותי. אנחנו חברות טובות כבר 13 שנים וכשאני רוצה לעשות דברים לבד, אני אומרת לה (מה שלא קורה בכלל) גם את שנת ההדרכה הראשונה שלנו עברנו יחד ואחת עזרה לשניה כדי לעבור את השנה הזו בהצלחה. מאחלת לך שתצליחי לשמר את החברות הזו. מאיה

למעלה