../images/Emo59.gifכתבתי שהם יצאו מ-ע-ו-ל-ה! הנה
המתכון לפשטידה שנופר 30 נתנה לי... אגב לפני הפשטידה בכדורי בשר שמתי פחות קטשופ, פחות ג´ינג´ר ויצאה מעולה באמת! והנה המתכון: פשטידת גבינות ועגבניות מיובשות לבצק: 350 גרם קמח רגיל 220 גרם חמאה רכה 1 ביצה מלח קורט סוכר למילוי: 200 גרם גבינה בולגרית מפוררת (אני השתמשתי ב- 5%) 300 גרם גבינת גרוייר או אמנטל מגוררת ( אני השתמשתי בעמק לייט אפשר גם טל העמק) 100 גרם עגבניות מיובשות שרויות בשמן זית (אני קניתי של אוליביה) 3 ביצים פלפל שחור שמנת מתוקה לבישול שן שום כתושה אופן הכנת הבצק: מכניסים את כל החומרים למעבד מזון, מעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים מניחים במקרר לפחות לחצי שעה. מרדדים את הבצק על תבנית פאי לעובי 1/2 ס"מ מומלץ תבנית מתפרקת אבל גם חד פעמית זה טוב. אופים את הבצק בטמפ´ של 180 מעלות אפייה עיוורת ( על הבצק רדידי אלומניות שמונח עליו משקולת כמו שעועית, אורז כדי שהבצק לא יתפח) כ- 15 דקות אפיה. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 5 דקות מוציאים מהתנור ומורידים ל- 160 מעלות מפזרים על הבצק את הגבינות המגוררות ועליהן את העגבניות המיובשות. מערבבים את חומרי הבלילה (שמנת ביצים ותבלינים) שופכים על הגבינות והעגבניות. אופים כ- 40 דקות מצננים מעט ומגישים. ** אפשר להכין יום לפני ולחמם לפני ההגשה. בתאבון