הדר יוסף - יום ד´ - האלפסים!

הדר יוסף - יום ד´ - האלפסים!

לכל הרוקדים, עקב שיפוצים באולם הספורט בהדר יוסף (אפילו לא הודיעו לנו בזמן) אנחנו נאלצים לעשות הפסקה של שבועיים בהרקדה. עם סיום השיפוצים ממשיכים לרקוד ולהנות כל יום רביעי משעה 21:00 עם הבני דודים. (לכל מי שלא יודע מה זה בני דודים, מי זה בני הדודים? אז הנה התשובה: סה"כ עופר וירון הם בני דודים. שני האבות אחים - פשוט לא???) נשמח לענות לתגובות הרוקדים בפורום זה. שנה טובה לכל הרוקדים, שנת אחווה ושלום ובעיקר שנמשיך להיפגש בהרקדה ובכייף!!! עופר וירון האלפסים "הבני דודים"

הקשר המשפחתי.

שאלות לבני הדודים עופר וירון : 1. האם היוצר המפורסם מוטי אלפסי (על כנפי הכסף, לילה בדרום, ועוד ריקודים רבים) הוא אבא של אחד מכם ? 2. האם היוצר דוד אלפסי שחיבר את "דבקה דרור" ואת "הורה ישראל" הוא גם קשור למשפחה שלכם ? 3. האם המשפחה עדיין גרה בדרום או שעברה למרכז ? לתשובתכם אודה. מירי.

מותר לענות במקום?

מוטי עדיין חי בדימונה והוא אבא של ירון ודוד של עופר. דוד אלפסי אינו קשור למשפחה.

M6402843

New member
תגובה לחבר של כולם ולמירי

תשובות ממקור ראשון מוטי אלפסי אני אכן האבא של ירון עופר הוא בן אחי ירון ועופר הם בני אחים כלומר דודים אני עדייו חי וגר בדימונה בשנים האחרונות אני מנוטרל עקב פגיעה בקרסול עכשו המצב קצת יותר טוב למרות שאנני מסוגל עדיין לרקוד אני מנצל כל הזדמנות בשנה האחרונה לבקר בחוגים מרתונים וערבי נוסטלגיה לנעמה הוי 5 ריקודים בעבר עד כמה שידוע לי נרקדו בזמנו 3 נעמה של מרקו במרכז של מוטי אלפסי בדרום ושל בנצי תירם בצפון חג שמח ותודה לכל המתענינים ב

למירי משפחת אלפסי

ירון הוא הבן של מוטי אלפסי, אשר חיבר את כאן בדרום, על כנפי הכסף, אני גדליה ועוד ירון חיבר את מור וקינמון עופר הוא הבן של אחיו של מוטי, שניהם חברו יחד ומרקידים בהדר יוסף דוד אלפסי לא שיך למשפחתם. הם גרים עוד בדרום ואילו דוד אלפסי גר בכפר אתא עיסוקו מנהל חברת כוח אדם . נדמה לי "אתגר" מוטי אלפסי נפגע ברגלו, אחרי ניתוח, הולך עכשו בעזרת קביים. נאחל לו בריאות שלמה והחלמה מהירה. במוצאי שבת, בערב הנוסטלגיה עם מישאל , בכפר המכביה מוטי יהיה אורח של ההרקדה. וידיעה אחרונה - מחר יש הרקדה "בגבעה" הפעם במשמר השרון נוסטלגיה. מומלץ

נשאר רק לאחל......

לבני הדודים אלפסי שלאחר שיפוץ האולם, יחדשו בימי רביעי את הפעילות של החוג, ויצליחו לשרוד, ואף יגבירו ויכפילו את מספר המבקרים בחוגם. ביקרתי אצל האלפסים פעמיים, ודי נהניתי מהרפרטואר המגוון. מאחל להם הצלחה ביום שלא כל כך האיר פנים למרקידים קודמים בהדר יוסף. גמר חתימה טובה ! דבל´ה.

למעלה