הדר, משהו בשיבלך |áå÷ñ|

ינאי 15

New member
הדר, משהו בשיבלך |áå÷ñ|

סתם בשביל כולם...חחח כמה תמונות מסיור קטנטן שעשיתי אתמול.

ינאי 15

New member
הסמיילים לא נראים תמיד בהודעה...

חפיף.... הנה עוד כמה תמונות

ינאי 15

New member
והנה משהו שממש לא אהבתי לצערי

באחת המלכודות של העכברים ששמתי נלכדה קרפדה קטנה ומסכנה שמתה מהתייבשות בפנים. לפני כשלושה שבועות תפסתי במלכודת קיפוד ששחורר מיד לאחר שראיתי אותו בפנים. מדובר במלכודות מתחת - המלבניות האלו...

ינאי 15

New member
איך קוראים לעכביש הזה?

יצא לי לראות אותו באיזור כמה וכמה פעמים. צמודים אליו היו עוד שניים בגודל של 1 ס"מ בערך. בתמונה נכנסו רק אחד מהקטנים והגדול.....

gaichuk

New member
התמונות לא רעות אבל משהו מפריע...

תמיד נחמד לראות זוחלים שונים בעיקר את אלו שלא נמצאים באיזורך ושבנסיבות אחרות אולי גם לא היית זוכה לראות. אבל,וזה אבל גדול,אני מעדיף לראות אותן בתנוחתם הטבעית. זאת אומרת,בלי היד שמחזיקה אותם... תאמין לי שאם תנסה,תצליח לצלם את כל אותם הזוחלים שניתקלת בהם ותפסת גם אם לזמן הקצר ביותר כשהם מציגים את עצמם לראווה כמו דוגמניות בז'ורנל. תשתדל לא לגעת בהם אם אין צורך ותמשיך עם התמונות היפות!

OREAL1111

New member
תמונות יפות..

אגב gaichuk אני תמיד מנסה לצלם בעלי חיים בצורה הטיבעית ביותר וזה אף פעם לא מצליח,וממש נחמד לתעד את בעלי החים שניצפים בסיור וחבל עם הם יצליחו להיתחמק...

Beni Aroh

New member
תמונות יפות..

הרבה זמן כבר לא יצאתי לשטח לצפות בזוחלים ובשאר החיות.. בשנה האחרונה היציאה שלי לשטח היא רק ברכיבה..

ינאי 15

New member
אכן..גיא אני מסכים איתך בהחלט...

יונתן אתה צודק, אך לא תיארתי לעצמי שיש במקום כזה מדברי קרפדה... אני משתדל לבדוק כל יום, אך לא כל יום יוצא לי להגיע לחווה. שמחתי ללמוד מכם. תודה

uncle litchi

New member
להיפך

בכל היישובים הדרומיים בהם יש גינות מושקות כדוגמת עין גדי (למרות שזה הרבה יותר דרומה), קיימות אוכלוסיות מרשימות של קרפדות. ובעקבותיהן באים הפתנים (אבל זה לדיון אחר)...

ינאי 15

New member
שמחתי לשמוע....

בכל אופן...לא תיארתי ששום דבר אחר יכנס לשם חוץ מעכברים.

למעלה