הדר עזרה בבקשה

meymey11

New member
הדר עזרה בבקשה

אז ככה הייתי במפגש הכנה להנקה ובמפתיע ירדו לי המים למחרת בבוקר.. לי ולנסיכים שלום.. אבל אני לא מצליחה לחבר אותם לשד סחטתי קצת כמו שהראית וניסיתי לתת להם את זה אבל הם לא הביעו עניין רב ואני מפחדת שאני מפספסת פה חלון הזדמנויות כי בינתיים הם מקבלים רק תמ״ל וכל נסיון לעניין בציצי לא מצליח

יכי67

New member
מזל טוב!!!!! מנסה לעזור קצת עד שהדר תגיע

אני מבינה שבבית חולים וילדת אתמול??... לידה רגילה? שבוע? באיזה בית חולים את? בלי לחץ... אם יש שם יועצת הנקה או אנשי צוות שמביניםבזה הם צריכים לעזור לך בחיבור ראשוני. שיעזרו "להעיר" אותם על ידי מגע קרוב אלייך, תסחטי את הקולוסטרום כפי שהדר הסבירה לך ותני להם בכפיות או אפילו מזרק, את זה הצוות/יועצת בבית חולים יכולים לעזור לך לעשות, כמה שאפשר. הם נמצאים קרוב אלייך? זה מאוד משמעותי. חשוב שיהיו איתך במגע עור לעור כמה שיותר כשיש לך אפשרות לעשות את זה בימים הראשונים בבית חולים. אפשר גם לתת להם את התמל לא בבקבוק אלא בצינורית על השד, כך הם "ילמדו" לקבל תגמול על היניקה מהשד ויילמדו לינוק, אם הם לא עושים זאת עדיין. חשוב שמישהו יבדוק את הפה שלהם וכו'...
מחכה לשמוע ממך תשובות או שהדר תגיע.
את גם יכולה לפנות אליי ישירות ואסביר לך בעל פה...

היי.מזל טוב מותק!!!!!!!!!!!!!!!!

שמחה לשמוע שעבר בשלום

שתהיה התאוששות קלה.
גידול קל והרבה אושר ונחת מהקטנטנים

רק יכולה להרגיע אותך מניסיוני

לא הנקתי בשבוע הראשון את התאומות, הן קיבלו רק תמ"ל! ועכשיו כשהן בנות 6 שבועות הן יונקות הנקה מלאה... אז אל תילחצי! את לא מפספסת כלום... תסחטי את הקולסטרום (ובהמשך תשאבי) ולאט לאט זה יסתדר!

עזרה פה

היי יקירה

ואוווווו...... איזה יופי!!!!!
מזל טוב.. איזה מזל שהספקת להיות בהדרכה...
ספרי - איך היה ?
סליחה שאני לא זוכרת מי את...
באיזה שבוע היית ? איך עברה הלידה ?
איך לא התקשרת אלי ??????? הייתי עוזרת בטלפון.

מה קורה היום ?
התקשרי אליי בבקשה ואעזור לך בטלפון. אני רוצה לקבל יותר פרטים בבקשה

meymey11

New member
בנות תודה רבה על התגובות

אנחנו בבית היה מאוד דרמטי... בעלי בדיוק בדרך עם המשאבה לספק לי קצת הקלה כי מי ידע שהחזה הופך לבטון במשקל טון.. אלוהים ישמור איזה כאבים!!!
הדר- התקשרתי לבנות שהמלצת אבל אחת קצת רחוקה לי ומהשנייה אין מענה אם אפשר המלצה נוספת ליועצת שמתמחה בתאומים כמובן שמגיעה לאיסור ראשון לציון יש לי ממש רגשי אשם על כל התמ״ל הזה שאני נותנת להם...
כל מילת עידוד או עצה יתקבלו בברכה

meymey11

New member
שאיבה והנקה

היי בנות אשמח לעזרתכם אני עדיין ללא הצלחה בהנקה הם ממש לא מנסים אפילו לתפוס את השד ויש לי כרית ותנאים אופטימלים וסבלנות אבל ללא הועיל..אני אפגש עם יועצת הנקה רק בשבוע הבא ונראה במה היא תוכל לעזור ובינתיים אני שואבת עם פמפאינסטייל דו"צ של מדלה ובהתחלה בכל שאיבה יצא 150CC ועכשיו בקושי יוצא וזה מאוד לא נעים בציצי עושה מעין גירוי מעצבן כזה אני מודה ומתוודה שאני שואבת בסה"כ פעמיים ביום בצהריים ובערב פשוט עדיין לא עליתי על סדר יום (אני רק שלושה ימים בבית) אז בינתיים הם מקבלים ארוחה אחת אולי 2 שאוב והשאר תמ"ל והשאיפה שלי שהמצב יהיה הפוך.. הם קצת קטנטנים נולדו בשבוע 36+2 והם כרגע בערך 2400 ק"ג זה משפיע על יכולת ההנקה אני יכולה לצפות לשיפור..? מה אני צריכה לעשות כדי להגביר את הייצור ולהפוך את היוצרות..אני כבר ממש מתוסכלת!!!!!

nk11

New member
ילדתי בשבוע דומה ובמשקלים דומים

וגם אצלי ההתחלה היתה קשה מאוד. אז קודם כל- כל הכבוד לך על הניסיונות וההתמדה, זה מאוד מאוד קשה ובכלל לא מובן מאליו.
ועכשיו קצת למה שאני למדתי-
לתינוקות שנולדים לפני שבוע 38 קשה מאוד לינוק כי המציצה שלהם לא מספיק יעילה. בגלל זה גם כשהם מנסים הם הרבה פעמים כמעט לא מצליחים להוציא ואז הם לא רוצים לנסות יותר... הם מתעייפים, מתעצבנים ומעדיפים בקבוק. אפשר להבין אותם...
בינתיים מה שחשוב שתעשי זה בעיקר להרגיל את הגוף שלך לייצר חלב כדי שכשהם יגיעו לכביכול שבוע 38 (שיהיו בני שבועיים בערך) ויהיה להם קל יותר לינוק- יהיה שם מספיק חלב בשבילם.
בשביל זה את צריכה לשאוב בתדירויות גבוהות הרבה יותר מפעמיים ביום. אני יודעת שזה ממש ממש קשה וממש כואב וסיוט בהתחלה אבל תחזרי ותעודדי את עצמך ותאמרי לעצמך שזו רק תקופה קצרה ושדברים תכף ישתפרו.
טוב מאוד שתראי יועצת בשבוע הבא. אני בשבוע הראשון אחרי הלידה הייתי ממש סמרטוט וכמעט לא היה לי חלב בכלל, ורק מהשבוע השני התחלתי לעבוד קשה על ההנקה ובסוף הצלחתי אבל זה לא היה קל.
בהתחלה שאבתי 8 פעמים ביום. כל 3 שעות הייתי מאכילה כל אחד מהם (שמה 5 דקות על ציצי ואח"כ מיד נותנת בקבוק כדי שלא יתעייפו מידי וירדו במשקל) ואח"כ מיד שואבת. זה מתיש ברמות כי כל האכלה יכולה להיות מאוד ארוכה ואין כמעט שנייה לנוח אבל זה הולך ומשתפר. עם הזמן היה לי יותר ויותר חלב עד שהבקבוקים שקיבלו היו בעיקר של חלב שאוב. ככל שהם גדלו הפחתתי שאיבות והתחלתי להניק יותר בהדרגה. הם גם התחילו לינוק יותר טוב. עם הבן הגעתי בסביבות גיל חודשיים להנקה מלאה ועם הבת עד עכשיו היא צריכה לפעמים השלמות של בקבוקים (מעט).
עוד 2 דברים חשובים-
כמו שאמרו לך, חשוב לעשות הרבה מגע עור לעור- להניק כשהם עם חיתול בלבד ואת גם חשופה. זה מגביר את ייצור החלב וגם מעיר אותם וגורם להם לינוק יותר.
כשיגדלו קצת כדאי לך ללמוד להניק אותם בייחד כי זה מגביר משמעותית את הייצור (וגם חוסך זמן!!!)

שיהיה הרבה בהצלחה!!!!!

הגברת כמות חלב

היי מיימיי

מה שלומכם?
איך הולך ?
כבר נפגשת עם יועצת הנקה ?
אני לא אתערב אם יש יועצת שמלווה אותך, רק אכתוב כמה דברים בכללי.
נסי לשים אותם , בינתיים בנפרד, על הציצי, כשהם לא לבושים וגם את בלי חלק עליון. מגע עור לעור יכול לעזור מאוד לתת להם חוויה טובה על הציצי.
בגלל שייצור החלב עובד על ביקוש והיצע - נסי כמה שאת יכולה לשאוב. אם לא הייתי אמא לתאומים שעברה את זה בעצמה - הייתי אומרת לך - "תשאבי כל 3 שעות".. אבל מי כמוני מבינה שזה לא פשוט...
אז נסי לשאוב כמה שיותר במהלך היום וגם הלילה. ככל שתשאבי יותר - הגוף ייצר יותר.
ככל שהם יעלו במשקל ויגדלו - המצב ישתפר.
אל תתייאשי, נסי לחשוב על זה כעל תקופת הסתגלות של כולם ..

עדכני מה אתכם ונמשיך משם

למעלה