הדר

הדר../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

הדר=) הגעת לגיל הזקנה, גיל 19! המון המון מזל טוב. רק אושר ועושר, והכי חשוב לחזור לכושר
. מאחל לך שלא תמותי בצבא כי חבל למות מערבים או סתם אוהדי בני סכנין
מת עלייך=) תודה על כל המת' שעזרת לי בשנה האחרונה בזכותך אני יודע מה זה חפיפת משולשים!1 מ-ז-ל ט-ו-ב
כ-

g a l 9 4

New member
דרינושקיקיקיקו.

מזל טוב בהגיעך לגיל הבלות
שתזכי להמון שנים מאושרות (או לפחות המעט שנשארו לך), הרבה מתנות, זהירות בדרכים ושתמיד שלכי בדרך המלך@@ היתי מברך אותך עד 120, אבל חבל להכריז עלייך כבר כמתה. שלא יאכלו אותך ערבים בחמא"ס וכאלה מזל טוב
|פרגי|
פרררררררגגגגגגלישיססססססססס. Aמן.

x N O A M x

New member
היום יום הולדת../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

לההדר ולוויללל
טוב אז את וויל אין טעם לברך ברכה מושקעת כזו כי מן הסתם שהוא לא ייקרא פה וגם כתבתי לו ברכה באתר O_ם אז מי נשאר? הדרילנדדד D: אז למרות שאת כבר בת 19, ואני מרגישה צוציקית לידך, מאוד מאוד צוציקית לידך, וגם ליד גילי אבל הקטע הוא, שגילי נמוכה ממני, אז אני לא מרגישה צוציקית לידה, אני רוצה לאחל לך המווווווווווווווווווון אושר, עושר, כושר, יושר, מושר, זושר, גושר, לושר, וכל השר'ים למיניהם, והמון אהבה, בריאות, והצלחות בכל אשר תעסקי. תזכרי שזהו היום שאלוהים החליט שהעולם הזה לא קיים בלעדייך, וביום הזה את המלכה
שכל משאלותייך וחלומותייך וויל קום טרו, תנצלי טוב טוב את היום הזה כי יום כזה יש רק פעם בשנהה רק פעם רק פעם רק פעם בשנהה (=אורנה ומשה דץ [ז"ל]-'טיף טף'
) למרות שניראלי שכבר ניצלת אותו חח ושתשארי כמו שאת ואל תשתני לעולם כי ככה אנחנו אוהבים אותך
ואל תשתי לנו הרבה אלכוהול עכשיו כי אז את תהיי שיכורה ואז תלכי למכונות גמילה ותקראי לעצמך הדר בית היין אז עשי טובה ואל תשתי הרבה, אז קיצר, אני גרועה כל כך בברכות כפי שאת שמה לב, המווווווווווווווווווווווווווווון מזל טוב [או בערבית- מברוק יא חביבתי
]
לאב יו סו מאצ'
, ~*~*~*~נעם המלכה~*~*~*~ HFN=שליטה!!!!!!!!!!1111111 יא מאן /m\

Cuttie Cat

New member
פאק יו זה לא אשמתי שאת לובשת בפאלו פתוחות

בחורף!!! הדרילנד אני לא טובה כל כך בברכות חחחחחחחח אז ^^^^^^^ כל מה שנעמה כתבה...אני אוהבת אותך מאד את מדהימה ומיוחדת.... הלוואי שתהיה לך שנה חדשה וטובה עם עוד הופעה של הבלאק חח אחת לכל יומולדת :) וזהווו מואה קיס לאב יו בלאט חוי דה

razM19

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב מושלמת../images/Emo99.gif

ומזל"ט גם לוויל

HaDaRoSh

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

היה כ"כ כייף! תודה כ"כ ! אני אוהבת אתכם
ולמה כולם קוראים לי סבתאלה?

g a l 9 4

New member
זה בסדר הדר ../images/Emo24.gif

הרי במילא עוד חמש דקות לא תזכרי את זה.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אבדה לי הסימפטיה אליך
חבל.

למעלה