ההבדל בין אלברטה למיסאסאגה???

smmi1

New member
ההבדל בין אלברטה למיסאסאגה???

מה החסרונות והיתרונות של הגשה מחוץ לקנדה להגשה בתוך קנדה, לתהליך ספונסרשיפ?

amirshuval

New member
יש הבדלים משמעותיים

הגשה בתוך אלברטה היא שריד לקטגוריה של הגשה על בסיס הומניטארי ולכן ההתייחסות של CIC היא יותר נוקשה.המגישים למעשה מבקשים פטור מהצורך להצטייד בויזת הגירה לבן הזוג הזר.חייבים לשמור על המעמד בתוך קנדה בזמן שהבקשה מטופלת,אין זכות ערעור לIRB,ומשך הטיפול לרב יותר ארוך.יתרון שיש לאלברטה הוא בכך שלאחר אישור ראשוני של הבקשה ניתן לקבל רישיון עבודה פתוח,דבר שלא ניתן בהגשה מחוץ לקנדה. בקשה במסלול מיסיסוגה-תל אביב תקח כ3-5 חודשים.בקשה בווגרביל עשויה לקחת 10-18 חודשים.לפעמים גם יותר.

smmi1

New member
אז אתה ממליץ על תל אביב מיסיסוגה?

והאם יש אפשרות להגיש את הבקשה לא מישראל אל מתוך קנדה(במסלול תל אביב מיסיסוגה) ולחכות שם את זמן התהליך? או שהאדם שעושים לו ספונסרשיפ, חייב להיות בארץ בזמן הבקשה והתהליך? תודה

אם התיק סולידי, וקל להוכיח שנישואין אמיתיים

וכנים, אפשר לבוא לביקור כתיירים על כל המשתמע מכך (כרטיס טיסה הלוך חזור ותוכנית ביקור לחודש חודשיים אצל מכרים או קרובים או טיול בתוכנית סבירה), ולהחליט להישאר בקנדה. בן הזוג שעושים לו ספונסרשיפ יוכל להישאר בקנדה ואשרת התייר שלו תוארך כל עוד התיק בטיפול של מיססאגה תל אביב, כדאי לעשות את הכל בצורה מסודרת ונקייה, אולי אפילו בעזרת בעל מקצוע. בן הזוג במעמד תייר לא יוכל לעבוד עד שהתהליך לא יסתיים וזה יכול לקחת כחצי שנה. הוא יוכל ללמוד אבל בשכר לימוד של תלמיד זר, או שייעשה דיפלומה בקורס קצר. תעשו את החשבון האם כדאי לחכות בארץ לסיום התהליך, או שכדאי לחכות בקנדה כשבן הזוג לא יכול לעבוד. בכל מקרה לא להגיש בתהליך שנקרא מתוך קנדה (וגרביל) כי זה מתכון לצרות.

smmi1

New member
הבעיה שעורך דין שלי בקנדה

אומר שכדאי להגיש דרך וגרביל כי לטענתו:אין שום סיבוך להגיש דרך וגרביל וזה נותן אישור עבודה מהיר,ופה בפורום כולם אומרים שלא כדאי להגיש בתוך קנדה אלא רק דרך מיססאגה,איזה סיבוך!!!

אני יכול להתייחס רק למה שאני יודע

אנג'ל 45 ביצעה תהליך וגרביל, היא נכנסה ללופ, ולא קיבלה רשיון עבודה, במשך למעלה משנה. לעומת זאת קסירוס, סיים ב 5 חודשים PR מלא לאשתו בתהליך מיסאסאגה

amirshuval

New member
העורך דין שלך ישראלי-קנדי?

יש לו ניסיון בבקשות ספונסורשיפ של ישראלים גם דרך ווגרביל וגם דרך מיסיסוגה-תל אביב?אם לא אז תזהר/י,כי הוא נותן לך תשובות שאולי הן נכונות לסינים,הודים ופיליפינים,אבל לאו דווקא לאזרחים ישראלים.

shipy1234

New member
יש גם לי שאלה בעניין

כלומר רק בשביל לוודא, במידה ואני PR ויש לי חברה ואנחנו מעוניינים להתחתן, אז הדרך הנכונה, היא להתחתן בארץ, להגיש בקשה בת"א (דרך מיססוגה) ואז אם רוצים לבוא לטיול בקנדה ולהישאר כאן? השאלה, כמה זמן אחרי החתונה ניתן להגיש בקשה? ברגע שיש אישור על הנישואין? תודה, שיפי

smmi1

New member
אבל בשביל לעשות ספונסרשיפ

לחברה שלך, אתה צריך קודם כל להציג תלושי משכורת שלדעתי נעים בסביבות 30K בשנה ורק אחרי זה להגיש את הבקשה.

smmi1

New member
איך יכול להיות שמבלי שיש

לספונסר הכנסה ,יש אפשרות לעשות ספונסרשיפ,הרי הקנדים רוצים להיות בטוחים שהאדם שעשו לו ספונסרשיפ לא יהיה נטל על המערכת הקנדית,ואם גם לספונסר אין הכנסה אז הדאגה כפולה!!!.

smmi1

New member
אז בעצם אני יכול

לנסוע לשבוע לקנדה, למקבל את PR ,לחזור לארץ, להתחתן ולעשות ספונסרשיפ מבלי לעבוד יום אחד בקנדה? והאם אי התחשבות במצב הכלכלי תופס גם בווגרביל וגם דרך מיסיסוגה-תל אביב? תודה על העזרה.

לא בוודאי שלא. היכן מתגוררת הכלה הקנדית?

אם היא מתגוררת בישראל ממילא תהליך וגרביל לא תופס.... הסדר הנכון: להתחתן לא חשוב אם בישראל או בקנדה. להגיש בקשה והסכם ספונסרשיפ במיסאסאגה. לחכות שהבקשה תאושר ותועבר לתל אביב ללכת לרופא ולעשות בדיקות רפואיות לחכות להפקדת הדרכון לנסוע לקנדה ללנדינג. את הכל ניתן לעשות בדואר, את הכל ניתן לעשות כשמתגוררים ועובדים בתל אביב, או כשמתגוררים בקנדה, אבל מי שממתין ל PR לא יכול לעבוד. לפי אופי השאלות כנראה שאתה זקוק לעזרה מקצועית, פנה לעורך דין שלך או לעורך דין הגירה מומלץ אחר, או כמובן לאמיר שובל שלנו, לקבל הצעת מחיר. אחר תחליט לבד עם מי לעשות, או אם לנסות לבד.

bakakt

New member
לא ברור לי משהו

אני נשוי לקנדית כמה שנים וכשקראתי באתר הרשות הקנדית בנושא הספונסרשיפ הבנתי שעל מנת שהיא תוכל לעשות לי ספונסרשיפ עליה להוכיח זיקה נוכחית לקנדה כמו: חוזה שכירות או עבודה בקנדה. אז איך כתבת שאפשר לעשות את התהליך כשגרים וחיים בישראל ?

bakakt

New member
ואיך אני יכול להראות

שהכוונה קונקרטית לרשויות הקנדיות ? או מה הם יצפו למצוא במסמכים ?

shipy1234

New member
מושל"ט לא הבנתי משהו

אני היום PR בקנדה. החברה בישראל. היא מוכנה להתחתן בארץ ולבוא. אני לא יכול פשוט לנסוע לארץ להתחתן, להגיש את הבקשה בת"א, ויום אח"כ לטוס ביחד לקנדה, אני כ- PR כבר אחרי הלנדינג והיא כתיירת? תודה, שיפי

amirshuval

New member
אתה לא מגיש את הבקשה בתל אביב

אלא במיסיסוגה,ואז היא מועברת לתל אביב.אתה חייב לעשות זאת כתושב קנדי.PR לא יכול לשים כתובת מגורים ישראלית על הבקשה.אם אתם לא נשואים (וגם אם כן הייתם נשואים ובקשת הספונסורשיפ הוגשה בסמוך לנישואין,אבל על אחת כמה וכמה כשאתם לא) יש סיכוי גבוה לראיון.

למעלה