ההבדל בין כלב לחתול ענק....
O oops did it again New member 17/1/15 #3 חיכיתי לפאנץ' ובסוף הגיע. זה ממש ככה. אבל היי, זה גם סוג של עזרה
M Message inaBottle New member 17/1/15 #4 אממ. את רומזת ש השתעממת? אני כנראה הטיפוס שמתאים בול לסגנון הלימוד הזה: תסבירו לי לאט, אז אני אבין מהר. לחתול יש כמה נשמות? תשע נדמה לי. אז ב"גלגול" הבא הוא בטח ידע מה לעשות.
אממ. את רומזת ש השתעממת? אני כנראה הטיפוס שמתאים בול לסגנון הלימוד הזה: תסבירו לי לאט, אז אני אבין מהר. לחתול יש כמה נשמות? תשע נדמה לי. אז ב"גלגול" הבא הוא בטח ידע מה לעשות.
O oops did it again New member 17/1/15 #5 חחחח. קצת ))) כלבים הם מתוקים וחכמים, אבל חתולים... נו... הם כמו גברים. הם עוברים את הגבול. את נותנת להם סטירה. ואז הם חוזרים ומבקשים עוד. זה בגלל שהם לא לומדים . לא כמו כלב.
חחחח. קצת ))) כלבים הם מתוקים וחכמים, אבל חתולים... נו... הם כמו גברים. הם עוברים את הגבול. את נותנת להם סטירה. ואז הם חוזרים ומבקשים עוד. זה בגלל שהם לא לומדים . לא כמו כלב.
M Message inaBottle New member 17/1/15 #6 אז לטענתך כל הגברים לא נאמנים? ??????????????????????????? ו - טיפשים?
O oops did it again New member 17/1/15 #7 לאאאאאא הם כן נאמנים, סה"כ את מביאה להם אוכל ומלטפת אותם ועושה להם קיצי קיצי אז הם רוצים עוד. ולא טיפשים, קצת מטופשים. ובעצם גם אני
לאאאאאא הם כן נאמנים, סה"כ את מביאה להם אוכל ומלטפת אותם ועושה להם קיצי קיצי אז הם רוצים עוד. ולא טיפשים, קצת מטופשים. ובעצם גם אני
M Message inaBottle New member 17/1/15 #10 לא ידעתי אם התכוונת קודם ל גבר או לחתול. כדי לא להסתבך, ובעיקר כדי לא להעמיד אותך מול הסת(ט)ירה שבדברייך, שמרתי על זכות השתיקה.
לא ידעתי אם התכוונת קודם ל גבר או לחתול. כדי לא להסתבך, ובעיקר כדי לא להעמיד אותך מול הסת(ט)ירה שבדברייך, שמרתי על זכות השתיקה.
O oops did it again New member 17/1/15 #11 אני בעצמי לא יודעת. יש פה גן חיות. אז עוד חתול או עוד גבר, זה ממש לא משנה לי כבר . אני מיומנת בחלוקת קשב.(לא ממש).
אני בעצמי לא יודעת. יש פה גן חיות. אז עוד חתול או עוד גבר, זה ממש לא משנה לי כבר . אני מיומנת בחלוקת קשב.(לא ממש).
M Message inaBottle New member 20/1/15 #13 הפכת להיות כחולה!!! ועוד על החתימה שלך ברכות!!! וכמובן אהבה ורומנטיקה בשפע.
M Message inaBottle New member 21/1/15 #15 מה תודה? תתפשטי ... להתפשט במובן של התרחבות והתפשטות של משתתפים מעניינים בפורום שבניהולך .