בעוד שלבנות עם הזמן הופכות לשחורות, נעליים שחורות כבר שחורות... TEMPTATIONS SING...
L Lucifer LightBringer Well-known member ביום חמישי ב- 20:46 #1 בעוד שלבנות עם הזמן הופכות לשחורות, נעליים שחורות כבר שחורות... TEMPTATIONS SING...
hrpbiiapnrpeltework Well-known member ביום שני ב- 17:03 #2 נכתב ע"י Lucifer LightBringer: ההבדל בין נעליים שחורות ללבנות הואבעוד שלבנות עם הזמן הופכות לשחורות, נעליים שחורות כבר שחורות... TEMPTATIONS SING... לחץ כדי להרחיב... ומה תגיד על נעליים שהן גם שחורות וגם לבנות? יש לי כרגע שני זוגות נעליים "של בחוץ", ובמקרה, שניהם בדיוק כאלו
נכתב ע"י Lucifer LightBringer: ההבדל בין נעליים שחורות ללבנות הואבעוד שלבנות עם הזמן הופכות לשחורות, נעליים שחורות כבר שחורות... TEMPTATIONS SING... לחץ כדי להרחיב... ומה תגיד על נעליים שהן גם שחורות וגם לבנות? יש לי כרגע שני זוגות נעליים "של בחוץ", ובמקרה, שניהם בדיוק כאלו
L Lucifer LightBringer Well-known member ביום שני ב- 17:13 #3 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: ומה תגיד על נעליים שהן גם שחורות וגם לבנות? יש לי כרגע שני זוגות נעליים "של בחוץ", ובמקרה, שניהם בדיוק כאלו לחץ כדי להרחיב... נהיות שחורות עם הזמן על מלא...
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: ומה תגיד על נעליים שהן גם שחורות וגם לבנות? יש לי כרגע שני זוגות נעליים "של בחוץ", ובמקרה, שניהם בדיוק כאלו לחץ כדי להרחיב... נהיות שחורות עם הזמן על מלא...
hrpbiiapnrpeltework Well-known member אתמול ב- 19:40 #4 נכתב ע"י Lucifer LightBringer: נהיות שחורות עם הזמן על מלא... לחץ כדי להרחיב... אנחנו לא באמת מדברים על נעליים, נכון? אתה באמת כל-כך פסימי בנוגע לאנשים?
נכתב ע"י Lucifer LightBringer: נהיות שחורות עם הזמן על מלא... לחץ כדי להרחיב... אנחנו לא באמת מדברים על נעליים, נכון? אתה באמת כל-כך פסימי בנוגע לאנשים?
L Lucifer LightBringer Well-known member אתמול ב- 19:56 #5 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: אנחנו לא באמת מדברים על נעליים, נכון? אתה באמת כל-כך פסימי בנוגע לאנשים? לחץ כדי להרחיב... פסימי,אופטימי,ריאלי,פרגמטי,פרקטי. all of the above...
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: אנחנו לא באמת מדברים על נעליים, נכון? אתה באמת כל-כך פסימי בנוגע לאנשים? לחץ כדי להרחיב... פסימי,אופטימי,ריאלי,פרגמטי,פרקטי. all of the above...