ההבדל בין סיעה למפלגה....

• פותח הנושא mlw
  • פורסם בתאריך

mlw

New member
ההבדל בין סיעה למפלגה....

סיעה = הגוף הנבחר המכהן כעת בכנסת מתוך חברי המפלגה מפלגה = הגוף הגדול "למפלגה ציבור תומכים, הסבור כי על המפלגה להרחיב או לשמר את כוחה הפוליטי במוסדות השלטון"<ויקיפידה>. מכאן ולא צריך להיות מדען או חוקר מדעי המדינה כדי לקבוע רשמית קדימה היא סיעה ולא מפלגה, אין לה תומכים מחוץ לכנסת

bhnadav

New member
ויש לה גם כמה משועממים הזויים

שיום וליל רק כותבים הודעות הזויות נגדה בפורום המפלגה.. זה מעיד על כך שיש מפלגה, כי יש לך נגד מי להילחם! מעודד..

bhnadav

New member
שהאובססיביות שלהם, אגב,

לא מביישת אובססיביות של אנשים כאן בעבר שנחשדו בקבלת שכר..

דווקא לא התכוונתי אליך

אתה סתם תועמלן מגוחך. אני לא כותב נגד ה'מפלגה' שלך כי אין דבר כזה. אבל לצערנו יש ממשלה עם חבורת קדימה בראשה שהיא אסון למדינה ובקרוב אינשאללה תסולק מהשלטון. ואז אולי גם לך תהיה תעסוקה חדשה (קודם תגמור את הביצפר).

bhnadav

New member
אני מציע שתמצא לעצמך חיים ../images/Emo13.gif

אתה בעצמך אומר ש"אין דבר כזה" קדימה כמפלגה, אז תמצא לעצמך חיים - כי כרגע אתה נמצא בפורום שאין לו שום משמעות.

trigotrigo

New member
חבל שאין לך טיעון טוב יותר

עצם העובדה שאתה פונה אליו כילד וכנחות מעידה שאין לך טיעונים טובים יותר. חבל שאתה בוחר ללגלג על הכותב במקום להתעמק בתוכן.

bhnadav

New member
למי אתה כותב את זה?

לחברי הסיעה, או לתומכים שלא קיימים?

trigotrigo

New member
יש לה לפחות תומך אחד.

וזה אני. מכאן שהיא לא סיעה, אלא מפלגה.

כמו שלשינוי היו 'תומכים' שנעלמו

כלא היו ברגע ששליטי המפלגה הסתכסכו בינם לבין עצמם והמפלגה התמוטטה. מי בכלל יתייחס אליך ואל 'תומכים' כמוך ברגע שאולמרט יתחיל לבקר בחדרי החקירות וייתר המושחתים יתחילו לברוח כעכברים מהספינה הטובעת ולהתחנן במפלגות שמהם באו שיקבלו אותם חזרה?

toxic2004

New member
לפחות תראו שאתם תומכים במפלגתכם

בסקרים, כשמתקשרים לשאול צעקו "קדימה" עוד לפני שהטלפנית תגיד "שלום, מדברים ממכון...."

bhnadav

New member
היא עוד עלולה לחשוב,

שאנחנו לא רוצים לענות על השאלה הראשונה ושתמשיך קדימה לשאלה הבאה

toxic2004

New member
לכן עונים:

"קדימה, נו, קדימה..." זאת בתקווה שהשאלה השניה תהיה: "מה תצביע בבחירות הקרבות אם מפלגת קדימה לא תתמודד בהן?"

למעלה