ההבדל בין קש לטורניר

estyelish

New member
ההבדל בין קש לטורניר

אני רגיל לשחק טקסס הולדם בטורנירים ואני רוצה לשחק גם בקש מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים ביניהם? החוקים, צורת המשחק...

The RKO Master

New member
בבקשה

כל שחקן נכנס עם סכום שנע בין המינימום למקסימום שהוחלט. ככה יוצא שלא כולם נכנסים עם אותו סכום באופן קבוע. זה הבדל ראשון. כשמישהו מפסיד את כל כספו הוא יכול להכנס שוב עם כל סכום שהוא רוצה. בעיקרון אין איסורים כמו חשיפת קלפים, דיבור על מה יש לך ביד וכו' בקאש. מוזמנים להוסיף עליי נראה לי שאמרתי את העיקריים אבל בטח יש עוד.

milor77

New member
עוד כמה הבדלים

האסטרטגיה בקאש היא שונה לחלוטין מאשר בטורניר מכמה סיבות: 1. כשאתה מפסיד את כל הצ'יפים שלך אתה לא עף מהשולחן כמו בטורניר 2. הבליינדים לא עולים כמו בטורניר (ובהתאמה מספר הבליינדים שיש לך ב-STACK לא יורד) 3. אפשר להיכנס לשולחן מתי שרוצים וגם לצאת משולחן מתי שרוצים אתה יכול לקרוא על זה בפירוט ב-POKER STRATEGY וגם לקבל שם $50 חינם לפול טילט או פוקר סטארס הסבר מפורט במדריך פוקר חינם

PT1982

New member
הבדל שמיים וארץ

ההבדל בין משחק קאש לטורניר הוא שונה לגמרי. עובדה ששחקני טורניר מובהקים לא מצליחים ואפילו מספידים בעיקביות במשקחי הקאש. ההבדלים המשמעותיים הם ברמת אסטרטגיית המשחק וניהול כספי. עצה! תפוס את הנישה שלך, משהו שהכי מתאים לך לאופי, אם אתה פחדן - לך לטורניר... חולה אקשן - קאש. פוקר פרוז www.pokerpros.co.il

2המרפא

New member
אם אתה פחדן לך לשחק טורנירים?

וואלה? בחור מעניין אתה. אתה מודע לכך שאתה יכול לשחק טורנירים כמו חולה נפש וקאש כמו פיל לאק נכון?

למעלה