ההבדל בין שתי העונות - יש בכלל הבדל?

דיסוצ

New member
ההבדל בין שתי העונות - יש בכלל הבדל?

כלומר, ברור לי שיש הבדל, הפרטים של הסיפורים שונים כמו גם חלק מהשחקנים, אבל בגדול הדמויות הן אותן דמויות: איילת זורר/אסי כהן - הבחורה הקרייריסטית המצליחה שמתאהבת במטפל. ליאור אשכנזי/מוני מושונוב - הגבר המאצ'ו הסופר-מצליח שמתנגד לרעיון הטיפול וחושב שהכל קשקוש, אבל בלי להודות נשאב לתוכו. מאיה מרון/טלי שרון - הבחורה הצעירה השברירית שצריך להגן עליה מעצמה, והרבה התעסקות בנושא המוות. אומרים שלא מחליפים סוס מנצח... אבל אולי לפעמים כדאי
מה דעתכם? חוסר תשומת לב בכתיבה או פעולה מכוונת?

Soak

New member
לדעתי כן

אלו בכל זאת סיפורים שונים. (
לעונה 1 אם יש מישהו שעוד לא ראה...) עם איילת זורר היה סיפור מאוד גדול שנושא ההתאהבות שלה במטפל ושל המטפל בה היה במרכז, בנוסף להתפרקות הנישואין של ראובן. הפעם עם אסי זה בכלל לא דומה, יש כאן אלמנט טיפולי גדול איתה בכל הנושא של חרדת הנטישה שלה והחלק של ההתאהבות במטפל היה רק פסיק קטן בסיפור. עם מוני מושונוב זה גם סיפור די שונה - על יחסי אב-בת והתקפי חרדה, לא ממש דומה, וכך גם סיפור המחלה של טלי שרון. בעיני השוני מספיק מעניין כדי להחזיק עונה חדשה, אם כי בהחלט יש קווי דמיון בין העונות.

סלינוש

New member
גם אני שמתי לב

לכך שיש קווים מקבילים בין סיפורי הדמויות של העונה הראשונה לבין אלה של העונה הנוכחית. אבל זה לא מפריע לי

עדן גפן

New member
אני ראיתי את זה שונה../images/Emo190.gif|פיס|

חוץ מאסי כהן\איילת זורר. לדעתי את מאיה מרון משחק דווקא הילד [איתי] של מש' נוימן. את ה"טיפול זוגי" שמשפחת נוימן עברה שנה שעברה עובר דווקא מוני מושונוב עם בתו. טלי שרון מקבילה לליאור אשכנזי לדעתי.. לא יודעת למה.. כל הקטע עם המוות אולי הזכיר לי אותה.

למעלה