הטעיה
השאלה אם יש בעיה עם המוצר. אם כל הסיפור הוא שהצבע קצת דהוי יותר מאשר בתמונה, אני בספק אם יש מקום לצעדים כלשהם (מן הסתם גם תלוי בטעם ולא רק בצבע).להחזיר, הטעיית הלקוח
לא צבע, בתמונה מראים שפע של מילוי, ובפועל יש טיפטיפונת.השאלה אם יש בעיה עם המוצר. אם כל הסיפור הוא שהצבע קצת דהוי יותר מאשר בתמונה, אני בספק אם יש מקום לצעדים כלשהם (מן הסתם גם תלוי בטעם ולא רק בצבע).
ואללה. אוקיי, יתכן שזה יאפשר את החזרת המוצר (לא יאפשר לענ"ד הליך משפטי תיאורטי, אא"כ בכלל לא היה מילוי או משהו כזה).לא צבע, בתמונה מראים שפע של מילוי, ובפועל יש טיפטיפונת.
אם אי אפשר לתתבוע, חבל על המאמץ.ואללה. אוקיי, יתכן שזה יאפשר את החזרת המוצר (לא יאפשר לענ"ד הליך משפטי תיאורטי, אא"כ בכלל לא היה מילוי או משהו כזה).
לא צריך לתבועאם אי אפשר לתתבוע, חבל על המאמץ.
או שיתבעו אותךלא צריך לתבוע
מפרסמים בפייסבוק , תאמיני לי יפנו אליך בהצעת פיצוי כדי להשתיק
לא יתבעו אותה אם תצרף את שתי התמונות עם תזכורת לכך שבתמונת המצאות אין מלית כמו בתמונה שעל האריזה. היא לא משקרת או משמיצה.או שיתבעו אותך .
זה (מילותייך האחרונות) תלוי (בין השאר) במה שהיא תכתוב בדיוק וכיצד היא תתנסח. היו דברים מעולם.לא יתבעו אותה אם תצרף את שתי התמונות עם תזכורת לכך שבתמונת המצאות אין מלית כמו בתמונה שעל האריזה. היא לא משקרת או משמיצה.
ראית איך כתבה כאן? היא לא כתבה רמאים או גנבים או זייפנים. היא כתבה עובדתית שיש הבדל בין התמונה למציאות והביאה הוכחה, ופירטה שהמלית- מופחתת. על זה החברה יכולה רק להתנצל, לא לתבוע.זה (מילותייך האחרונות) תלוי (בין השאר) במה שהיא תכתוב בדיוק וכיצד היא תתנסח. היו דברים מעולם.
לא התווכחתי עם זהראית איך כתבה כאן? היא לא כתבה רמאים או גנבים או זייפנים. היא כתבה עובדתית שיש הבדל בין התמונה למציאות והביאה הוכחה, ופירטה שהמלית- מופחתת. על זה החברה יכולה רק להתנצל, לא לתבוע.
במקרה הספציפי הזה- לא ריאלי.לא התווכחתי עם זה
. אבל תיאורטית חברה יכולה לתבוע גם על הפרסום הזה ללא כל תוספת וכאמור היו דברים מעולם. זה הקטע עם חוק איסור לשון הרע הישראלי. הוא מאפשר תביעה תיאורטית על כל אמירה (לרבות כתיבה כמובן) פחות או יותר. סיכויי הצבעה זה כבר סיפור אחר והוא תלוי כאמור מעלה בין השאר בהתנסחות. אבל בהרבה מקרים המפרסמים יתקפלו (מתוך פחד, לא בהכרח מוצדק מסיכון מיותר והליכים ארוכים) עוד לפני שההליך המשפטי יגיע לכדי מיצוי.
יותר משנדמה לך. בפוטנציאל לפחות.במקרה הספציפי הזה- לא ריאלי.
לא מדברת על פוטנציאל או על בעיקרון, מדברת על המקרה הספציפי הזה. אישה שנזהרת בלשונה (במקלדתה) ודבקה בעובדות, + הוכחות.יותר משנדמה לך. בפוטנציאל לפחות.
רעיון טוב, אין חשש שהם יתבעו אותילא צריך לתבוע
קנית מסופר ? תחזירי להם
בדיוק.לא צריך לתבוע
קנית מסופר ? תחזירי להם
גם חתני אמר כפי שאמרת.להחזיר, הטעיית הלקוח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.