ההבדל הגדול בין נשים וגברים הוא....

BALUTAMAN

New member
ההבדל הגדול בין נשים וגברים הוא....

גבר עולה למונית/אוטובוס וכו.... יושבת בחורה בספסל שלידו... לא משנה מי הבחור, האם הוא נשוי, רווק, דתי, רב גדול בתורה, חייל, שוטר ( טוב הבנו!!!! ) הוא חושב רק על דבר אחד : איך זה יהיה לשכב איתה, מה היא תעשה לו, מה הוא יעשה לה. הוא אפילו לא מכיר אותה וגם לא אכפת לו. אם היה אפשר, גברים היו מציעים סקס לכל בחורה שהייתה עוברת ברחוב ולא היה אכפת להם כלום אבל בחורות... מתי ראיתם פעם בחורה שעושה את זה עם כל מי שעובר? אם זה היה תלוי בגברים לא הייתה בעיה עם זה בשבילהם. מה שאי מנסה להגיד זה, שאנחנו בתור גברים לא חושבים יותר מדי ולמען האמת, הבררנות שלנו בנוגע למין מזדמן לא ממש איכותית. שמנה, רזה, יפה, מכוערת, שעירה... ברגע שתהיה הצעה כזאת הוא ייקח. נשים לעומת זאת כן בררניות אחרת היינו רואים סקס בכל פינה ברחוב ואני בתור גבר מודה לכן על כך. אתן מעמידות את העולם בקלאס אחר שאנחנו הגברים מפחדים להודות שאין ביכולתינו לעשות כמוכן. זה לדעתי ההבדל בין גברים לנשים בקטע המיני וזה רוב חיינו סך הכל בני אדם הם בין היצורים הכי חרמנים שישנם... רק מה, חבל שסקס זה כ מ שאנחנו רואים בפרסומות ומראים זאת גם לילדינו שחושבים שלהתמזמז עם מישהי בים זה קשור לאיזה בגד אתה לובש ( קסטרו לדוגמא ) לא נמאס לכם מזה כבר????

gali03

New member
לא פרופורציונלי

קצת מוגזם מה שנכתב כאן, לא? לא כל זכר חושב כל היום על סקס והשכבות. מאידך, שמחה לחדש לך: גם נשים חושבות על סקס. כן, כן. מותר. יפה. בריא. נעים. טוב. מענג. שכחתי משהו? אין צורך בגישה בוטה ושלילית כ"כ. צריך ללמוד ולדעת להנות מזה. להוציא את החולנים והסוטים למיניהם כמובן. הם לא חלק מהמשוואה. קיימים, אבל בהחלט לא הרוב.

Aimee

New member
אני לא מסכימה איתך

אני יודעת שאין לי ממש זכות לא להסכים, כי אתה גבר אז הגיוני שתייצג את דעת הגברים יותר נאמנה, אבל ממה שאני מכירה, גברים ממש לא חושבים על סקס עם כל אחת. אם היא צעירה וכוסית אז אוקיי, אבל עם זקנות? עם שמנות? עם מכוערות? עם קרחות? מחוצ'קנות? קשה לי להאמין. להפך, בעוד נשים יראו מישהו מכוער ומחוצ'קן הן אולי ישקלו לדבר איתו למען השיחה או הידידות, גברים אפילו לא ישימו לב לבנות עם הפחות-מזל. ממש כמו אוויר. בקשר לנשים, הן ממש לא מעמידות את העולם בקלאס אחר. הן המציאו את כל המשחקים והתכסיסים והטיזינג שבזוגיות, ואם הן לא המציאו, אז הן גנבו והתמקצעו בזה. ואני חושבת שאתה יותר מושפע מהפרסומות מאשר ילדנו. כי נשים אינן אלילות כמה שינסו להציג אותן כאלו במדיה. ומי אמר שסקס זה דבר נחות? אף אחד גם לא אמר שלילדים אסור לראות סקס, פשוט מנסים למנוע מהם לחשוב על סקס כמעוות עם ארבע נשים מכל צדדיו ואיברים עצומים כדי שלא יפגע לו בבטחון. אם היה סקס בכל פינה, והוא היה בטוח, אין בזה שום דבר רע. מקסימום קצת פחות תסכול ואלימות בעולם.

למעלה