ההבדל המוחלט בין העונה החמישית ל...

casperit

New member
ההבדל המוחלט בין העונה החמישית ל...

העונה הראשונה-הרביעית. זה פשוט לא קטנטנות זה קטנטנות 2 כמו שכבר כתבתי, סדרה שונה לגמרי, זה לא המשך זה פשוט התחלה! זה כאילו קטנטנות מחולקת לשני חלקים עונה ראשונה-רביעית וחמישית-שביעית, זה שני מעונים, שתי עלילות שונות לגמרי (טוב קצת דומות), זה פשוט לא המשך זה התחלה!!!! זה יהיה שונה לחלוטין לא יודעת מה אתכם אבל אני מתה מלחץ!!!!

*Jennifer*

New member
נכון

אבל תזכרו שזה מתחיל כשאנה (נראה לי שככה קוראים לה)מוצאת את ספר החיים ואז היא מחליטה להחזיר את המעון "פינת אור".

casperit

New member
אז זהו שלא! קראתי בתקצירים ו...

היא לא מופיעה עדין בשבוע הקרוב!

נטלי ב

New member
הקטע גם ש....(חשוב)

במשך העונות (1-4) היו מראים שירים מהעונות הקודמות..... לדוגמא: בעונה ה4 הראו שירים מהעונה ה2 וה3 בעונה ה2 הראו מה1......וכו´... ועכשיו בגלל שאלו עלילות שונות לגמרי, בכלל לא יראו שום שיר/קליפ מהעונות הקודמות, כלומר אין שום זכר!!!!!! לעולם לא נוכל לראות שום שיר מהעונות הקודמות!!!!!!!!!!! לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (חחחחח לקחתי קשה....)...
טוב באמת, חייבים להיכנס לפרופרוציה, אמנם יש המוןןןן דברים חדשים וכן הם מלחיצים אבל אנחנו מתנהגים שזה סוף העולם..... זה לא סוף העולם רק סוף עידן..... מקווה לטוב נטלי נ.ב אני מקווה שכל התלונות שנרשמו פה בזמן האחרון יהפכו להודעות של שמחה... כי אי אפשר למנוע את זה וכל מה שנשאר זה רק זכרונות טובים...
בייייייי

נטלי ב

New member
וחוץ מזה....

בלן הייתה רוצה שנשמח חחחחחחחחחחחחחחחח
יאללה ביי נטלי

Rotem Lisa

New member
../images/Emo6.gif

הצחקת אותייי עכשיוווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!! איזו מתוקה..:)
Chiquitita

casperit

New member
מה עם בראשית?

שמים אותו בסוף של כל עונה... חוץ מהראשונה והשניה... כי זה שיר מיוחד כזה, נשמע אותו עוד הרבה

למעלה