"ההגינות " של התקשורת ושל אמנון לוי

השובבית

New member
"ההגינות " של התקשורת ושל אמנון לוי

עם כל הכבוד ויש לי הרבה כבוד לאמנון לוי ולרפי גינת אשר שניהם מתיימרים להיות לוחמי הצדק של החברה. ולעזור לציבור להזהר מכל מיני נוכלים ורמאים למינהם. אבל......ויש פה הרבה אבל........התאווה לרייטינג קצת סחפה אותכם וסינוורה אתכם , כמובן שבמקרה הזה דנן מדובר בך אמנון לוי. אמנון לוי - אם אתה רוצה לעשות כתבת תחקיר - לא התאווה לרייטינג צריכה להיות המניע , אלא אולי המניע צריך להיות ההגינות והיושר של העיתונאי. לא יפה לקחת סתם קורבן, ובמקרה הזה מדובר ברמי שקלים ולרמוס אותו ואת כבודו ואת פרנסתו - וכל זה בגלל התאווה לרייטינג. לא יעלה על הדעת שאתה מכין כתבות על קורבנות מבלי לבדוק ולאמת את העובדות לשורש העניין. פשוט אי אפשר לרמוס אנשים ולהרוס את מפעל חייהם וכל זאת בשביל הרייטינג שלכם העיתונאים. מאחר והיום בית המשפט קבע בפסק דין מנומק היטב המשתרע על 21 עמודים כי עשיתם לשון הרע וכן עוד עוולות נוראיות , לרמי שקלים שלא בצדק, וכמקדמה עליך לשלם 50.000 שקל רק עבור הוצאות משפט. אני מאד מקווה כי התוכניות שלך יהיו אמינות למרות שאני לוקחת כל תכנית ותוכנית בערבון מוגבל , לאחר מה שהסתבר בפסק הדין שניתן היום. אני מצרפת חלק מהדפים של פסק הדין לפה למען כולם יראו איך אתם נוהגים עם התשקורת שלכם.

יפה !!. מישהו יודע מה ניגמר עים

התביע נגד רפי גינת של המיסטקנית שגם תבעה אותו . והוא תבע אותה על הוצאת לשון הרע

השובבית

New member
אתה מתכוון למלי

אז בינתיים היא מתקדמת יפה במשפט ויש לה דיונים בחודש דצמבר ואחר זה המגמה תהיה ברורה - אין מה לעשות תחנות הצדק טוחנות לאט. שיהיה לה בהצלחה

אז גם לאיש מס הכנסה יש סיכוי

יכול להיות שיסגרו את התוכנית בערוץ 2 לאור הכישלון , יפחדו מתקדים . כל אחד יאיים בתביע

אפשר ואפשר

כנס בבקשה ללינק המצורף ושם תמצא את כל פסק הדין המקורי כפי שניתן http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/699CB205A968520442256F06005B1C2E/$FILE/6B24BA552DD5F1A242256F01003425A1.html?OpenElement כל טוב מלי

למעלה