ההגרלה בוצעה

exit_from_here

New member
ההגרלה בוצעה

מסרים נשלחו,מי שנרשם למשחק ולא קיבל מסר שיפנה אליי ואני אגיד לו של מי הוא גמד. משחק מהנה ובהצלחה לכולם.

i c y

New member
יאי!../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

נראה לי שכדאי שעכשיו כל מי שמשתתף במשחק יכתוב מה הוא רוצה לקבל מהגמד שלו.
אני אתחיל:
תמונות גדולות, יפות וצבעוניות, לא משנה של מה, שאני אוכל להרכיב מהם פאזלים (יש לי תוכנה מיוחדת במחשב
).
אני מאד אוהבת כדורסל, גמדי, ואת מכבי תל-אביב. תחשוב מה לעשות עם זה.
מה שאני הכי רוצה לקבל מהגמד שלי הוא יחס חם ואוהב (קיטשי...
). עכשיו אתם...

רותמיקה

New member
אממ זה הולך להיות צפוי:../images/Emo29.gif

כל מה שקשור באהוב ליבי מלך העולם פיטר רוט!
אמממ וואו אני באמת לא מוצאת עוד תחביבים שלי.. באסה... רוני יש לך רעיון? ו.. איל.. לא קיבלתי ממך שום מסר..

אני מרוצה מהגמד/ענק שלי שקבלתי:)

אז מה באמת להכין? ותמונות וכאלה- איך נשם לגמד/ענק שלנו? איסיקיו- יבינו, כנל דואל ...

סימיון אני ה-גמד שלך!

אני אשמח לעשות בשבילך כל מה שתבקש! תגיד מה אתה רוצה ואני יעשה! מה שאתה אוהב ולהקות ודברים כאלה שאתה אוהב תגיד ואני ישלח לך דברים שקשורים לזה ... ביי סימיוין אני אוהב אותך ענק נפלא שלי!

the king 25983

New member
תודה!

אני מאוד אוהב את מוניקה סקס ואני אשמח לקבל תמונות... אני גם אוהב להקות רוק שונות כמו נירוונה וסיסטם אוף דאון אז תחשבי (זה תחשבי, נכון
לא תחשוב, נכון
) מה לעשות עם זה... אני אוהב כל מיני תמונות מגניבות... אני אוהב קבצי פלאש, לא ארוכים מדי אבל חמודים. ואני אוהב משחקונים ישנים, כמו דייב, וולפיד, הסוגר שטחים ועוד כאלה, למרות שיש לי את כל מה שאני אוהב אז אני לא יודע למה אני אומר לך את זה... בקיצור, מה שילדים בגיל שלי אוהבים. העיקר לא משהו שקשור בשרית חדד

the king 25983

New member
וגם...

יהיה נחמד לקבל את התמונה שפורסמה ב'מעריב' נראה לי, על מוניקה סקס שהיה יחד עם הכתבה עליהם... ןחשוב מאוד
:
לא כל פעם שכותבים לי הודעה חייבים לציין וי לב יו סמיון כי אני לא צריך קבוצת תמיכה, למרות שהפעם זה לא קשור כי את הגמדה שלי אז לא קשור להודעה עכשיו אבל בכלל...

אני הגמד של רוני../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

ובקרוב אני אכנס לפעולה... ראית איזו השקעה
כבר ביום שישי נרשמתי, ומתברר שזה בשבילך...

הוא כנראה מת כמו שלי../images/Emo9.gif

לא לדאוג הם בטח לא חזרו מביצפר או משהוא (חיה באשליות:)

למעלה