ההגרלה עדיין ממשיכה להופעות שנותרו

OriWinokur

New member
הגרלת כרטיסים לסיבוב הופעות הניצחון!!!

חברים יקרים קולולוש יוצאת לסיבוב ניצחון בעקבות סיום מאבקו של רבל סאן לקבלת אזרחות ישראלית! 19.5 מוצ"ש החל מ22:00 מועדון הברזילי בתל אביב - אורחים מיחודים: קאשי , קוואמי , סגול 59 , גיא מר , שלומי אלון ומשה אסרף! על הפטיפונים : סקולמאסטר , יוגו ועפרי גופר FUNK YO MAMA 24.5 חמישי 22:00 מבצר שוני בנימינה - אורח מיוחד: גיא מר אחרי ההופעה מסיבה עם DJ גיא מר 31.5 חמישי 22:00 הביט חיפה - מופע פותח: האחים רמירז בקרוב יפורסם תאריך למסיבה הגדולה בירושלים! אם אתם רוצים להשתתף בהגרלת כרטיסים להופעות אלו אנו הרשמו תחת שרשור זה וכתבו לנו לאיזה הופעה תרצו לבוא ולמה מגיע לכם כרטיס....

tiNker2

New member
הלוואי ../images/Emo140.gif

כי אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שהייתי בהופעה של קולולוש בפעם האחרונה לצערי הרבב (לא מבחירה כמובן... חוקי מרפי אתם יודעים... תמיד שיש הופעה אני לא פה איכשהו) והמצב הכספי די קטלני... ולא במובן הטוב... באמת שכרטיס להופעה יהיה הכי במקום עכשיו! והפרוייקט שלנו של לכסות את העיר בסטיקרים של קולולוש קצת נתקע שנגמרו הסטיקרים... אז לא יזיק לחדש את המלאי בהופעה... :) וחוצמזה כולם יודעים שהרבה יותר נהנים בהופעה שאתה יודע שזכית בכרטיס אליה
(אני ישמח לכרטיס להופעה בירושלים)

Alaithlos

New member
אני ../images/Emo9.gif בברזילי בת"א...

כי ידיד שלי ממש ממש ממש אוהב אותם ולפני שנה ביום ההולדת שלי הוא לקח אותי להופעה שאני ממש אהבתי (היו מלא אמנים) ומאז חשבתי איך "להחזיר" לו על זה. וזה בדיוק מה שחיפשתי!! הוא פשוט מת ללכת להופעה של קולולוש! הייתה לו יומולדת לפני כמעט חודש ועוד לא מצאתי מה לתת לא.. זה מושלם!!

LightbuIb sun

New member
אני רוצה כרטיס:)

אני רוצה להגיע להופעה בשוני, ב-24.5 בגלל שאני גר 2 מטר משוני, בגלל שגם אני cool, (לולוש...) ובגלל שאני גר 2 מטר משוני.
(אם הייתם מכירים את האיזור הייתם מבינים למה מגיעה לי נחמה בצורת כרטיס להופעה של קולולוש על כך שאני גר 2 מטר משוני)

LightbuIb sun

New member
אה ועוד סיבה קטנה אך חשובה.

פספסתי בעקבות מקרים מצערים כמעט כל הופעה שאיכשהו התקרבה לאיזור שלי. (אני מקווה שזה שאני עכשיו רוצה ללכת לשוני לא יגרום עוד מקרה מצער מוזר.) אני קורא לזה "קק"ל" - "קללת הקו לולוש"

נוגרית

New member
אני אני!!!

מגיע לי להגיע להופעה בשוני כי עדיין לא הייתי בהופעה של קולולוש! בושה... והייתי בהופעה למען הילדים בקומפורט 13 אבל גם אז לא יצא לי לראות את קולולוש (היה לחברה שלי אבא נודניק והיא גררה אותנו ללכת כי זה היה school nighy

למה להביא לי כרטיס לתל אביב?

נו באמת , אין משהוא יותר מסור ממני ללהקה ולמאבקה. לאחר ששמעתי את האבל שרוצים לעשות לראבל סאן ,אמרתי לעצמי "גיא אתה לא יכול לשתוק על כך , אתה חייב לעשות משהוא! תפסיק להיות פסיבי קח יוזמה...." רעיונות רבים עברו בראשי , כיצד למחות על החוסר צדק הזה אשר נעשה מול עיני , אחרי ימים של מחשבה ולילות ללא שינה הגעתי להחלטה! אם הם לא רוצים את ראבל סאן בארץ - אז אני לא מוכן לגור במדינה! למחרת ארזתי לי תיק וטסתי מכאן.. חזרתי לפני שבועים לאחר שקיבלתי איתותים (כמו בשירים ושערים ) שהוא קיבל אישור להישאר. כיום אין מאושר ממני , אני רוצה לחגוג איתכם... יא מאן :)

basbabloon

New member
למה מגיע לי כרטיס להופעה?!

לא מגיע לי כרטיס לתל אביב....... מגיע לפולני העצוב על היצרתיות השופעת אבל בגלל הכנות והחוש צדק המפותח שלי מגיע לי כרטיס לירושלים:)

SV Design

New member
אני חושב

שמגיע לי כי הכרתי לא מזמן את קולולוש ויש לי הרבה חומר לשמוע ולהשלים..אבל ממש התאהבתי בכם.. וההופעה בירושלים אמורה להיות הכי גדולה וטובה אז אם זאת תהיה ההופעה הראשונה שלכם אני אהנה יותר מכולם..כי לא ראיתי הופעות שלכם..וגם אני בן אדם שהולך להרבה הופעות וכסף נגמר..אז הייתי שמח לקבל כרטיס להופעה בירושלים ...

parnar

New member
ההגרלה עדיין ממשיכה להופעות שנותרו

אז תמשיכו לשרשר ואולי תזכו בכרטיס חינם :)

למעלה