ההדחה הבאה.

ההדחה הבאה.

אינה ושחר מאה אחוז על הגריל ביום ראשון השאלה היא: מי אתם חושבים שיעלה איתם? אנא השאירו תגובה או הסבר.

jrkob

New member
חגית לא תודח כל כך מהר כי היא לא תע

תעלה בכלל לגריל יש את שחר בגלל האוכל אבל ההפקה לא תותר עליו כל כך מהר כי הוא מסיט את האש מיוסי!וחגית אל תישכחו קנתה מים מינרלים ולא יותרו עליה מהר כי זה שווה כסף מפרסום למים להראות שכדאי לקנות אותם ולסיום האם אסי עזר גולש פה כי הוא השתמש בשם רשלצ אתמול וניראה שזה מיפה אז תגיבו וגמ אסי?

דנה1982

New member
נראה ששפרה

החדשים ימשיכו להצביע נגד שפרה, וחלק מהם גם נגד צבר. גם איתי אולי יצביע נגד צבר כי יש לו עדיין טינה כלפיו מהתקופה הקרה ביניהם... אבל כל החדשים בטוח נגד שפרה.

שיפרה או איתי

כולם ינסו להדיח את החזקים אף אחד לא ינסה להדיח את החלשים כמו חגית או שחר....

כמו שהפסיקו להצביע ליוסי, יפסיקו להצביע לה

מבינים שזה בזבוז זמן וכל מי שעומד מולם עף. אגב- לא כל החדשים הצביעו שיפרה, יוני לא הצביע לה. לכן זה רק 3 קולות. לדעתי יעיפו את החדשים, ולו בגלל חוסר ההוגנות במשחק. ולפני שהם יצברו תאוצה.

המודחים הבאים: שחר חגית ואיתי ומתוכם יעוף שחר

בעיקר אם המשימה השבועית תיכשל ושחר ימשיך לחסל להם את האוכל. אפילו יוסי סימן אותו...

jrkob

New member
שחר לא יודח כל כך מהר כי

כל עוד הוא בבית יוסי ינוח מהגריל!

jrkob

New member
לדעתי יהיו חמישה!

אינה ושחר בטוח אם מירב הקולות השאלה למי יצביעו החדשים ולכן גם 2 קולות יכולים להביא מעומדות וכאן שפרה צבר ואולי עינב יכולים להיכנס בכל מיקרה הישנים כולם יצביעו לשחר ואינה רק איתי אני בספק אפילו יוסי לא יצביע לשצ הפעם אלא לשחר ואינה שחר יצביע לשפרה וצבר יכול להיות שגם אינה

jrkob

New member
זה ברור!

יש להם בטח סכמה מי יעוף כל שבוע ובטוח הם יודעימ מי יהיה בגמר כי הם קובעים הכל ככה זה בריאלטי ראה כוכב נולד

שחר

הוא פשוט דוחה, בכל היבט אפשרי. תופס מעצמו יותר מדי נכנס ישר והתחיל לתפוס פיקוד, לשנות חוקים, להשפיע על התקציב. אישית אותי הוא מגעיל, לא הייתי רוצה לחיות איתו באותו בית.

ש liRon

New member
ולדעתי בהדחה יהיו עינב,שחר ואיתי

את אינה הרשלצים לא יעיפו כ"כ מהר כי הם צריכים אותה כרגע... חגית כרגע נייטרלית וטובה להם בבית-היא פרווה...

jrkob

New member
אינה פור שור דפנטלי!

לאון עינב חגית רנין צבר יוסי שיפרה לפחות נגדה

ש liRon

New member
כן,אבל רשל"צ "מגייסים" אותה לכוחותיהם

לא ראית את הישיבה שהם עשו לפני יומיים?

S n o o k e r

New member
לשחר יש מנגינה משלו כמו ליוסי, ספק אם ההפקה..

תוותר עליו, ללא ספק הוא דמות מעניינת, הוא אומר בפרצוף, יש לו קטעים מצחיקים והכי חשובב הוא שונא את שפרה ואוהב את יוסי.

למעלה