הההההההההאאא..

Kryptonite

New member
הההההההההאאא..../images/Emo168.gif

לא יכלתי להתאפק. ברגע ששמעתי שהספר החמישי כבר יצא לחנויות היום (חשבתי שהוא ייצא שבועיים אחרי בארץ!) פשוט רצתי לחנות וחיפשתי את גירסת האספנים כיוון שלא היה להם, קניתי את הרגילה. אבל זה היה קשה! מאוד קשה! ישבתי בחנות במשך שעה והתלבטתי אם לקנות את הספר על המקום, או לחכות עד ה2-10 ליולי.... אז לא התאפקתי, וקניתי.
בהתחלה זה היה ניראה די קשה לקרוא אותו, אבל עכשיו זה התברר כדי קל, והבנתי הכל עד עכשיו. ^_^

buffgirl

New member
וואו, באמזון זה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

זול כולל משלוח.. סטימצקי סתם יקרנים..

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

זול?! באמאזון הספר עולה 53 דולר!!! באמאזון של בריטניה הוא עולה 63, אבל נראה לי שהם לא שולחים לישראל בכל מקרה...

Kryptonite

New member
מה?../images/Emo168.gif

באמזון קום הספר עולה 18 דולר, המשלוח לא כזה יקר, תלוי איזה בוחרים. ושני האמזונים שולחים לישראל ספרים.

Woogyman

New member
הספר עולה באמזון בריטניה ../images/Emo110.gif

בקושי 9 יורו (הגירסה הבריטית).

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אופס... וואלה צודק. דיברתי על הגרסא האמריקאית לאספנים...

Kryptonite

New member
כן, כל החנויות../images/Emo168.gif

שלא נמצאות בתוך ערים פתוחות, אז כל סטימצקי שנמצא בחונים קונים\מרכז מסחרי אחר פתוח. וחוצמזה, החנויות נפצוות במוצ"ש, תהיו בטוחים שיהיו להם את הספר. אין לכם מושג מה ההרגשה של לראות את הספר, בידיים שלך. הוא די ג'בארי כזה, גדול. לא ממש קל, הדפים לשם שינוי שופרו, והם באיכות טובה. הכריכה היא כמו באנציקלופדיות, שזה מן דף שמתלבש עליה, מה שדי מציק.
אבל הספר הוא גדול, תחשבו איך שחשבתם שהוא, ותגדילו את זה. הוא די מפחיד בהתחלה...o_O

Kryptonite

New member
שתיהן, מאוד, מאוד../images/Emo168.gif

גדולות. אבל האמריקאית ממש. אני מניח שזה בגלל שאלו הגירסאות עם הכריכה הקשה, כי לשם שינוי זה מה שהחליטו לשווק בארץ...

Kryptonite

New member
אמריקאית.../images/Emo168.gif

האותיות בבריטית נורא קטנות, ודהויות >_<. האמריקאי גם ממש מרשים, הציור על הכריכה נראה ממש טוב. לא חשבתי שזה ייראה ככה...

Woogyman

New member
הכריכה מדהימה. ../images/Emo110.gif

המאיירת האמריקאית קראה את הספר לפני שהיא ציירה את הכריכה, כך שבטוח יש קשר בין הכריכה המדהימה לספר (שיהיה גם מדהים :).

Magical me

New member
אני אחכה לתרגום.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני מניחה שאני כן אוכל להסתדר עם הגרסא האנגלית, אבל ממש אין לי עצבים. אני פשוט אחכה. אם יכלתי לחכות עד עכשיו, עוד כמה חודשים לא יהרגו אותי
.

Charmed Gal

New member
|כןכ| יעלי...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

את ואני נחכה לתירגום. זה לא שאנחנו לא יכולים, אנחנו פשוט מאופקים.
אנחנו נקרא באותה תקופה, שזה יצא בארץ ונוכל לדבר ביחד! כי לנו זה יהיה חדש!
יעלי רולז

SaberTooth

New member
אני אקנה את הספר מחר...

אבל לא אקרא אותו בתקופה הקרובה כי קשה לקרוא שני ספרים בבת אחת...

למעלה