הההההההההה! (תדהמה)

הההההההההה! (תדהמה)

הטיול פתיחה המגניב לאללה שלי יוצא על הדבר הזה בכיכר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא רוצה!!!!!! אם בכלל יש את זה...... אתם יודעים משהו? גד, זה נכון? (יופי עכשיו לא תלוו אותנו.... אני אדבר עם עצמן ואכריח אותו)

מה את מתלוננת!

הטיולי הכנה יוצאים על היומולדת שלי
לא יודעת איך זה אצלכם בשבט אבל אצלנו זה הולך ככה: אחרי הטיול יוצאים עם החניכים לצופים בכיכר (חוצמכיתות ה´ ו-ו´) ושינו את התאריך זה בסוף ב- 5.10 איזה כיף קיבלתי סטיקרים של "כל הכיתה בצופים" וגם מערכת שעות וגם פוסטרים

כן???

טוב ששינו את זה!!!!!!!! אמרו לי שיהיו הסעות מהשבט שלי :) מאיפה סטיקרים???? גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (רוצה ללת לי אחד?) אה דרך אגב, מארגנים איזה מפגש פורום בכיכר? חחחחח זה יהיה מגניב... אוי! חבל! יובל ודונל דאק לא יוכלו לראות אותנו! טוב לא נורא חמודים פעם אחרת חחחחחחח אוי לא התכוונתי להיות מגעילה אבל יצא לי בטעות סורי

חחח....

לא נראה לי שנוכל לארגן משהו כי יש פה מדריכים שיוצאים עם חניכים שלהם נכון? חוצמזה שחניכים שבאים לא יוכלו ללכת ככה סתם לא ירשו להם... סטיקרים קיבלתי מהראשגדית שלי שהיא לקחה לקורסים התנועתיים... =) וכנ"ל מערכת שעות ופוסטרים אבל אותם קיבלנו...

איזה טיולים יש לכם?

וננסה לארגן איזה נמיפגשון בכיכיר, ביגלל שכמו שדניאל אמרה לא כולם יוכלו - כי או שהם חניכים, או שהם יהיו עם חניכים... אני עדיין לא יודעת אם אני איהיה עם חניכים או לא.... אבל ניראה לי שכן
נועה.

yuyu yop

New member
אמ....

דווקא כל העולם ואחותו יהיו שם יהיה שם חם ומחניק =) אבל באסה אני מת לראות איך כולם נראים...!

תלוי בשבט... - אצלנו כן!

אוף... ישנתי היום מה זה מלא, ואני לא מצליחה להירדם ומשעמם לי, ויש לי מחר שעת 0...
! נועה.

yuyu yop

New member
איך אפשר לדעת באיזה שבטים?

לא בא לי להיות היחידי שלא בא!!

הנה השמות שלי..

אלה הגדודים בשבט שלנו: אצלנו בשבט השמיניסטים שמסיימים מעבירים את השם שלהם לגדוד החדש שמגיע בה´ אז הנה השמות: שובל,ארד,ירדן,להב,נחשול, אלמוג גולן, וארבל אני יודעת שארבל זה מגניב כי בהבטחה לקחו את הגדוד הזה להר ארבל ועשו להם הבטחה ולגדוד אלמוג לקחו אותם לחוף אלמוג באילת עשו להם צלילה ואז הבטחה על החוף... אז תמצאי שם מגניב

הנה השמות שלי..

אלה הגדודים בשבט שלנו: אצלנו בשבט השמיניסטים שמסיימים מעבירים את השם שלהם לגדוד החדש שמגיע בה´ אז הנה השמות: שובל,ארד,ירדן,להב,נחשול, אלמוג גולן, וארבל אני יודעת שארבל זה מגניב כי בהבטחה לקחו את הגדוד הזה להר ארבל ועשו להם הבטחה ולגדוד אלמוג לקחו אותם לחוף אלמוג באילת עשו להם צלילה ואז הבטחה על החוף... אז תמצאי שם מגניב

טוב אני מהנוער העובד

ורק רציתי להגיד לכם - שאין לי בעיהעם הצופים יש לי הרבה חברים וחברות משבט און ( למרות שאין שם כל כך הרבה אנשים..) ואני משכבת חושלים (ט´) מקן קרית אונו. עכשיו לעיקר - אני רק רוצה להגיד לכם משו אחד. אנחנו לא פריקים - אל תכלילו ! דבר שני: תכנסו לפורום של הנוער העובד - בכיף - אבל קצת עם טעם. שמעו הודעות כמו הצופים שולטים וכדומה לא עוזר בגרוש ליחסים בינינו. בואו נסגור ענין. יש שתי תנועות נוער מובילות בארץ - הנוער העובד והלומד והצופים. טוב, אנחנו לא מסתתדרים - לא נמות מזה ות´אמת מהמבט שלי זה רק בגלל החינוך שמחנכים אותנו עוד בכיתה ד´ - הנוע"ל ( או הצופים..) יותר טוב! זה ממש טיפשי לדעתי כל אחד ילך לאן שהוא רוצה וזהו. טוב אבל תכלס רק תתרחקו מאיתנו ואנחנו בכלל לא נפנה אליכם בכלל. טוב? סגרנו ענין? יאללה ביי עלו והגשימו יעל קבוצת ספיר קן קרית אונו מחוז שרון הנוער העובד והלומד טוב אם כבר אז כבר: שבט און אימפריה! ( אחוות קרית אונו - אין מה לעשות...)

למעלה