הההההיום יום הולדת לאדם../images/Emo13.gif

הההההיום יום הולדת לאדם../images/Emo13.gif

מזל טוב לאדם (poisonn) - הזקן, יש לציין, שחוגג היום 21!!!! אדם, רק אושר כיף אהבה הצלחות ושהברך תסתדר כבר!!!!! שרשרו מזלטובים.

mooshki

New member
המון מזל טוב!!!

כפרעלייך:] רק אושר, ובאמת שתסתדר הברך. הרבה בריאות! ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

little WhiSper

New member
../images/Emo65.gif חמרמיר!!! ../images/Emo77.gif

המון מזל טוב איש, רק אושר, הצלחה ובריאות שיהיה לך. ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

Dug E

New member
נראה לי שהיומולדת הייתה אתמול.

אדם!! סורי שלא התקשרתי. אז המון המון מזלט! ואני מאוד מבסוט מהקרבה שנוצרה בנינו אחרי ששנתים אנחנו בקשר של שלום-שלום....מקווה שגם אתה../images/Emo13.gif. תודה על קיומך בחודשיים האחרונים. אז שוב, מזל טוב../images/Emo65.gif. אוהב אותך../images/Emo24.gif

Shoosh 8P

New member
מזל טוב !! ../images/Emo13.gif

למרות שאנחנו לא מכירים, אבל ראיתי אותך במפגשים קודמים.. P: ושוב מזל-טוב |בלונים| ../images/Emo13.gif

אדםםם../images/Emo65.gif

מזל טוב יא גוש שלם של חמרמירים אני מאחלת לך שיום יבוא ותחזור ליהיות קרבי כדי שתוכל להגיד על כל העולם ג'ובניקים מסריחים כמו כן, אני מציעה לך להפסיק להפתיע מכוניות ברמזורים ולקפוץ עליהם כי ראית מה קרה בפעם הקודמת../images/Emo3.gif יאללה מזל טוב מותק יפית

שחוררר

New member
אדם אחי

מזל טוב זקנצ'יק אדם אדם אדם אדם אדם, אדם. אדם. אדם אדם אדם, אדם אדם! אדם אדם אדם אדם דמדמ דמדמ אדם. אדם. א-דם. :D מזל טוב נשמה :)

Z A M i

New member
אדם!!

מזל טוב אחשלו.. רק אושר..../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

../images/Emo121.gifמזל טוב סבא!!

מזל טוב על התעודת לוחם, למרות שהיא כבר די הרבה זמן אצלך:) נראה לי שאתה הלוחם הכי ג'ובניק בצהל../images/Emo3.gif מי ייתן ותחתום קבע, תלך לקצונה ותפתח קריירה בצעקות על טירונים בבהל"צ ומשימות חבלה מיוחדות בלב אילת.. רק מזל טוב גבר! שמע, עדיין לא סלחתי לך על ההברזה שלך.. אתה חייב לי פגישה

3ברלד3

New member
וואלה אחי חח

אני עובר לבהלצ חח להיות סרס"פ של אוג 07 חחח ודבר איתי ויהיה בסדר חח

למעלה